Monique tu stii ca suntem linga tine, orice ar fi! te astept sa vorbim cind ai tu chef!
Daria, pls, nu te supara pe mine...dar nu mai pune atitea emoticonuri unul dupa altul....ca se lateste pagina ingrozitor si e imposibil de citit.
Tocmai ce ma enervasem ca iar trebuie sa ma chinuiesc sa citesc toata pagina, ca nu intelegam de ce s-a latit brusc intr-un asemenea hal !!
Monica, se pare ca fetele au spus deja ce vroiam si eu sa spun ... daca mi se va permite un sfat, acela ar fi sa nu lungesti o relatie care nu mai are viitor
doar de dragul copilului, mai ales ca in trecutul vostru mai sint antecedente de neintelegere ! Se spune mereu ca trebuie sa ii dai celuilalt inca o sansa ...
dar daca tu consideri ca nu mai este cazul, continua-ti drumul ... Nu sint clarvazatoare si in general nu dau sfaturi, dar am in viata mea o experienta de
acest gen si crede-ma pe cuvint ca a sta impreuna cu sotul tau de dragul unui copil (sau a mai multor) nu este nici o solutie viabila, daca NU mai este nimic
de spus intre cei doi adulti, daca nu mai este intelegere si incredere si respect reciproc si dragoste !
Iti doresc numai bine si muuuulta
sanatate tie si lui Bogdanel si te asigur ca aici vei gasi mereu un umar pe care sa te poti sprijini !
Pupici muuuulti !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
maamaaaaaaaaaaaa, da ce-are pagimna asta,k nu am rabdare sa scolez stanga dreapta sa citesc asa, mai ales cu asta mic in brate !!!
capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42975" target="_blank">42
Oana_B