De la ce am frisoane?

Am avut la nastere anestezie generala. Se poate sa fi ramas de acolo cu frisoane? Am nascut in urma cu 2 saptamani. Am avut si o cadere mare de fier, dar iau suplimente. Nu inteleg de ce am asa frisoane, si nici ce trebuie sa fac. Ma iau niste friguri ingrozitoare, am 3 pulovere pe mine si imi clantane dintii. Nici din pat nu pot sa ma ridic in acel moment.
A mai avut cineva asa ceva dupa nastere?
POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Raspunsuri

mariana tache spune:
Rachel, stai linistita ca te inscrii in normal. Eu nu am nascut cu anestezie generala, dar tot asa am patit. Si cel mai des mi se intampla noaptea. Cand transpiram ca un cal (schimbam cate 2 tricouri/noapte), cand tremuram ca varga in pat, de il innebuneam pe sot (il trezeam sa ma ia in brate, ca eu muream de frig). Starea asta m-a tinut cam o luna.
Si alte fenomene ciudate mi s-au intamplat. De ex: am avut vreo 3 luni multa scoarta in nas, ca deabia respiram, sau nu mi se mai ungea parul (eu am parul fff gras; il spal tot la 2 zile); puteam sa-l las nespalat si o sapt ca arata la fel.
Deci, daca o sa observi si alte ciudatenii, nu te speria; trec de lasine; hormonii sunt de vina.
Inca odata, iti zic felicitari pt bebe! mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!

thalia spune:
Atentie la febra . Sa nu fie un inceput de infectie. Nu vreau sa te sperii dar frisoanele apar in general insotite de febra.

Laura T spune:
Si eu am avut tot de la febra, de la "febra laptelui" de fapt...Ai grija, monitorizeaza-ti temperatura, goleste-ti bine sanii (daca nu reuseste bebe, mulge-te), mie-mi frigeau sanii de prea mult lapte si eu muream de frig. Cred ca, in caz de febra, poti lua paracetamol, dar e bine sa intrebi si medicul.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 10 luni) si Ramona (2 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

mispas007@yahoo.com spune:
Rachel, nu vreau sa te sperii, dar ai grija, eu dupa nastere am facut frisoane si cauza era o infectie. Ce-i drept, eu am nascut normal, poate la tine sa nu fie aceeasi problema. Orice-ar fi, se rezolva, iti doresc sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
Madalina

DianaR spune:
Rachel, i-ati temperatura, se poate sa ai febra. Poate fi o infectie genitala (sa nu se fi curatat cum trebuie uterul dupa nastere, conteaza si lohiile cum arata daca au miros ciudat sau s-au oprit brusc din curs si ai febra du-te repede la ginecolog).
Eu am facut frisoane pe la 3 saptamani, aveam febra si ma durea sanul stang, facusem mastita.
Frisoane am avut chiar in cele cateva ore dupa operatie, intr-adevar de la anestezia generala, dar dupa aceea nu.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

mariana tache spune:
Avand in vedere ce au scris fetele, vreau sa revin cu o precizare: eu nu am avut nici o infectie, nu am facut febra, nu am avut "febra laptelui" (nu am avut lapte). Deci se poate si asa, doar ca efect la hormonilor. Dar, sigur, monitorizarea febrei nu trebuie neglijata, ca nu cumva sa fie alte cauze. mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!

mobriq spune:
Si eu am avut frisoane fara febra (si fara motive aparente) dupa nastere (cezariana cu epidurala).S-a intamplat o data chiar in maternitate (si nu mi-au facut nimic - asistenta mi-a luat temperatura, nu a chemat doctorul) si apoi de mai multe ori acasa. Mi s-a intamplat numai noaptea.
Felicitari pt bebic.
Monica si Eduard

rachel owen spune:
Multumesc.
Nu am nici febra, nici o alta problema. Am pompa si am scapat si de furia laptelului. Ma speriasera la spital.
In schimb am si eu problemele descrise de Mariana, si e bine ca m-ai avizat, sa nu ma panichez. Nu ca astea ar fi motiv de panica.
Frisoanele ma dispera cel mai tare, si uneori durerile de spate. Si astea vor trece, curand sper. Nu m-am mai simtit si eu bine de asa mult timp.
Multumesc pt raspunsuri!
POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag