endometru, ovulatie, temperaturi (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Absolut off-topic:

Da, liadi, e un fel de greva. Citeste la organizare topic!
Foarte multe fete au fost deranjate de subiectul asta lung, si prea putin util pentru ele!
Nu stiu ce-ar trebui sa mi se intample sa ajung sa fac aprecieri despre alte subiecte, cum ca nu sunt oportune, sau prea lungi, sau prea...Majoritatea sunt asa pentru mine, si ce? Ar trebui sa votez pentru inchiderea lor? dar ce, ma plictisesc? Trebuie neaparat sa am o parere despre orice?

Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, ne-ati spart gasca, sper ca macar asta va face mult mai fericite!

Si o ultima idee: celor cu nostalgii, ca nu mai e ceea ce a fost...., vreau sa le spun ca asta-i semn bun! Unde-am fi ajuns daca totul incremenea?!

Va pup pe toate si va urez sa vi se implineasca cat mai curand toate dorintele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loru spune:

Buna fetelor...
Am venit si eu aici pentru ca de azi incep si eu cu masuratorile. CM a venit pe 14, are ceva daca imi notez temperatura de azi? Mi-am printat si eu cate ceva despre masurarea temperaturii bazale (de cand, cum, semnificatii), dar nu mi-ar strica niste sfaturi pentru incepatori (si putina asistenta)
Va multumesc si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Lorunu stiu ce sa-ti spun pentru ca io nu-mi iau temperatura.

io doar vroiam sa va spun ca AM OVULAT !!! fffff tarziu dar decat deloc...azi sunt in ziua 22 deci probabil s-a produs in ziua 21. Asta inseamna ca iar o sa-mi vina ciclul la 35-36 de zile...dar bine ca ovulai totusi!!!

altfel, toate bune?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tonnia, ce ai patit, fetitza? Ce esti asa revoltata? Cine v-a sau ne-a spart gasca?????

Ma seaca discutziile astea. Haideti sa ne vedem de treaba si sa lasam astfel de discutzii, ca nu de asta suntem aici. E loc pentru toata lumea, din fericire.

Am deschis capitolul 13

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput