endometru, ovulatie, temperaturi (12)

endometru, ovulatie, temperaturi (12) | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Haideti, fetele, aici.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Buna-dimineata!

Ce mai faceti? Vad ca bine. Mai avem o graviduta pe aici, cred ca o sa fim date afara din 'Asteptand un ingeras...' din cauza nonconformismului. Antonia, ma bucur pentru tine asa cum ma bucur si pt. Felicity, acum ca ea a vazut inimioara batand. Va urez sarcini usoare!

Eu nu mai pot intra de la servici pe forum, nici pe alte cateva site-uri, zilele astea ne schimba serverul, deci curand s-ar putea sa intru. Sunt bine, dar se poate si mai bine...

Alé, cineva spunea la un moment dat (nu mai stiu cine) ca barbatii sunt niste copii, e foarte adevarat, as mai adauga ca nici nu stiu sa recunoasca atunci cand gresesc. Dar noi ii iertam si ii rasfatam in continuare, nu? Cred ca v-ati impacat sau urmeaza sa...

Am citit tot felul de comentarii despre acest subiect, ma simt putin implicata in asta pt. ca eu l-am creat, initial avea numele "endometru", apoi i-am adaptat numele la discutiile care s-au incins. Propun ceea ce propuneti voi. Orice subiect veti crea voi fi si eu acolo, chiar daca voi intra in tabara cealalta, a gravidutelor (si voi intra, va promit!).

PS: mersi, CHI pt. dedicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, faci misto de noi? Pai tu ai internet si acasa! Te rog frumos, baga-ne in seama mai des, sefa!

Si acum o informatie tehnica, pt. justificarea titlului: Endometrul este foarte important! El nu trebuie sa fie prea mic!(Tia, glumesc )

Loredana, multumesc mult de tot! Bine ai venit si molipsire rapida!

Gabiu, eu mi-am masurat temperatura, a fost prima luna, din pacate mi-a fost imposibil sa o iau la aceeasi ora, pt. ca de cele mai multe ori ma trezeam mult inaintea ceasului. Nu stiu cand am avut ovulatie. Cei de pe ferti;ity, au considerat ca am avut-o in ziua 12 si asta pt. ca am avut un salt de temperatura mare(adica de la 36.7 la 37.2). Dar in ziua respectiva eram dupa o noapte de nesomn, temperatura am luat-o la 8.30 in loc de 4-5 ca de obicei. Daca modific temperatura si trec acolo tot 36.7 ei imi muta ovulatia in ziua 14, cand am avut un salt de doar 0.1, adica 36.8. Dar nici atunci n-am luat-o corespunzator. E extrem de important sa o masori la aceeasi ora. Saltul poate fi si mic, de 0.2. E suficient atat! Mama, cat am scris!

Ancuta, ce mai faci tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ariadna , ai venit cu forte proaspete si optimista.
Brava tie!!! Luna asta se va intampla!
si ca sa fie in topic, cat ai endometru azi?

Mergi la inceput

Endometru ca al ei....! O minunatie! Sa-l mananci din ochi, nu alta!
Nu ti s-a parut cam sec mesajul ei? Hai sa o barfim un pic!

Mergi la inceput

Da, Tonnia, am net acasa, dar nu a mers neam zilele astea, toti zeii sunt impotriva mea .

Endometrul? Cine stie? Luna asta sunt legata la ochi, cine stie unde oi ajunge? Dar luna viitoare o s-o fac cum scrie la carte.

Mergi la inceput

Ariadna, sper ca totusi ai prestat si tu un pic, ca sa putem sa-ti tinem pumnii! Sa nu fim ca in bancul cu lozul in plic!

Mergi la inceput

Ha ha ha!

Mergi la inceput

Am invatat si niste bancuri noi, dar nu vi le spun, ca sunt biippppp.

Nici macar nu stiu daca am avut ovulatie si cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

cred ca daca o barfim, ne citeste mai des, si ne si raspunde

ariadna luna asta e de placere doar, si vine el si bebe...fara masuratori de endometru si temperatura (cred ca trebuie sa apara cuvintele astea doua sa nu fie mesajul off-topic )

Tonnia tu treci in pat, ACUM si desigur....fara tutun, ia exemplu de la ariadna.

Mergi la inceput

Da, Tonnia, despre tigari, vreau sa-ti spun ca eu am o vointa tampita uneori nici eu nu mai pot sa trec peste ea. Adica se petrece ceva ciudat, fac eforturi luni de zile sa-mi intaresc vointa (zic: hai sa fiu puternica, sa nu mai fumez) si apoi brusc... se declanseaza. Uite, eu am avut pana acum cateva tentative de a ma lasa de fumat, dar de data asta cred ca este ceva definitiv.

Trebuie sa gasesti si tu motivatia. Cauta bine. Eu am gasit-o cand mi-am adus aminte DE CE m-am apucat de fumat (eram nefumatoare, nu suportam fumul de tigare, intr-o noapte am visat ca fumez cu pofta o tigare, si... am vrut sa vad daca am aceeasi senzatie in realitate).

Si... ceva despre subiect: cred ca totusi am ovulat, dupa temperatura luata 'cu mana'.

Mergi la inceput