Iepure

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Draga mea daca e iepurila aveti sanse mari daca o sa-l mancati si daca sotul are probleme de fertilitate caci strabunicii nostrii mancau testicole de iepure pt. fertilitate.Daca v-ati decis sa-l pastrati sa nu-ti fie teama eu cred ca orice animal te poate imbolnavii sau te poti imbolnavii pur si simplu daca e sa apara necazul.Si eu mi-am luat acum 5 luni un catelus pt. ca sincer ma ajuta psihic f. mult sa nu ma mai gandesc la baby,si cum e micut am grija de el ca de un copilas,e ca o pregartire pana la faza reala.
Te pup si s-auzim numai de burtici.Ai fost tare cool oricum cu subiectul asta.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

he he... ceciserban, nici nu cred ca are testicole.... sau, ma rog, sint ascunse bine, nu se vede nimik. Nu pare nici fetitza, nici baiat... deocamdata.

Si te asigur ca, oricum, sotzul meu nu in acest scop pervers l-a luat...

Oricum, daca o sa-l castram vreodata, o sa le cerem inapoi... e bine de stiut !

Am ajuns si eu la concluzia ca, intr-adevar, sint cam paranoica cu microbii shi firele de par.
Asta, cu parul, o am de cind un prieten s-a op. la ficat pentru ca a inghitit un par de matza shi s-a localizat acolo.

Dar pina la urma par avem shi noi... nu cred ca daca as inghiti din greseala vreun fir de par propriu ar fi mare diferenta... doar n-o sa ma rad in cap acum... sau sa-mi epilez barbatu' in intregime....

Elise

Mergi la inceput