Fibromul, candida, chlamydia, trichomonas,etc.
contra fibrom uterin recomand:
-naprasnic(adenofibrom uterin si mamar, chist ovarian (ovare polichistice);
este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare, diverse disfunctii hormonale,actiune reglatoare hormonala deosebita, el avand un efect asemanator progesteronului, balsam pentru tubul digestiv, reduce inflamatiile inactivand focarele de infectie).Pulberea de naprasnic: se macina fin planta uscata, in piua sau cu rasnita electrica,; din pulberea fina rezultata se iau 1 lingurita de trei ori pe zi; planta se tine sub limba vreme de un sfert de ora, dupa care se inghite cu apa.
-muguri de zmeur(rubus-idaeus)(fibrom uterin,chist ovarian,amenoree,metroragie,menoragie,metrita,pilozitate excesiva,iminenta de avort,contra fibromului );
-tinctura din aninul alb(alnus incana)-foarte bun pt.combaterea fibromului uterin
MEDICAMENTE DIN PLANTE:
-golden yacca(max.cat scrie pe cutie)de obicei se ia in functie de varsta(ex.50ani=5cutii)
-cat`s claw sau detox(uncaria tomentosa)-vezi prospectul-ambele sunt pentru combaterea sterilitatii,reglare hormonala,resorbtia chisturilor,tumorilor,nodulilor);
-supozitoare (nu vaginale)cu carpicon.Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19- a zi(2-dim. si seara)
-crema de galbenele pentru masarea vaginala;
-granule(ovule) de argila.Se introduce seara cate o granula de marimea unei alune in vagin dupa masarea vaginului cu crema si se scoate a 2-a zi dimineata,seara repetandu-se procedeul;
Am gasit ceva important:Tratamentul fibromului uterin si al cervicitei
Metoda cere ceva timp, dar s-a dovedit a fi extrem de eficienta: cu irigatorul, cu para de cauciuc sau cu o seringa de capacitate mai mare (fara ac) se introduce infuzia de rostopasca pentru uz extern (minimum 15 ml) in vagin. Dupa administrarea cu seringa, bazinul va ramane ridicat fata de orizontala, timp de minimum 15 minute, astfel incat preparatul sa nu se scurga din vagin. Este bine ca in aceasta perioada sa fie facute contractii si relaxari succesive ale muschilor vaginali pentru ca circulatia sangvina sa se intensifice, iar principiile active sa fie preluate mai usor. Cea mai eficienta modalitate de administrare s-a dovedit a fi aceea in care, dupa introducerea preparatului in vagin, s-a executat si pozitia "lumanare" timp de 10-15 minute, facand simultan contractii si relaxari ale musculaturii vaginului (care intensifica circulatia locala si permite patrunderea in straturile profunde a principiilor active). Se fac 1-2 administrari pe zi. In cazul cervicitei, durata minima a tratamentului este de 2 saptamani, in timp ce la fibromul uterin durata minima este de 49 de zile. Acest tratament mai este indicat in tratarea trichomonas-ului, candidei, cancerului uterin.
Acest tratament este valabil si in infectiile cu candida, chlamydia, trichomonas, precum si in infectiile bacteriene. Chiar daca dispar simptomele bolii, este necesar un examen clinic si de laborator inainte de a va hotari sa incheiati tratamentul.
Raspunsuri
ardit spune:
candida(vaginala) poate fi tratata si prin tratament homeopat, vaccin candidaCH7 oral si ovule antiseptice gelatinoase cu extract de galbenele si echinaceea vaginal, 1/zi, in primele 10 zile, ambele de la farmacia homeopata. Vaccinul nu se ia zinic(eu l-am luat o data la 14-15 zile), este bine sa fie luat la indicatia medicului homeopat, in general se recomanda administrarea timp de trei luni dupa care se evaluaza rezultatele, prin analiza si de catre.. medicul homeopat
danna2002 spune:
un tratament pentru o rana pe col stitzi? ca eu am rana si pana una alta am zis sa urmez un tratament naturist si dupa aia sa ma duc sa ma cauterizez..am eu asa o idee ca o sa imi treaca de la tratamentul naturist...luat de pe DC...ca DC m a mai vindecat de cateva ..kestii
tx anticipat
danna2002
danna2002 spune:
multzumesc mult...pupic...si mai am o intrebare...spalaturile facute cu ce?....pur shi simplu sau cu v un irigator sau ceva cumparat de pe la farmacie?
danna2002