Gradi 178, Rahova? Vrem sa ne inscriem...Sfaturi
Buna fetelor,
Eu as vrea sa inscriu pe fetita mea la gradi 178 din Rahova in primul rand ca e f. aproape de casa si stiu ca e modernizata. O vecina imi spunea ca ar trebui sa ma duc deja acolo sa vorbesc pentru inscriere.
Nu e prea devreme? Si cum sa procedez ca sa fiu sigura ca am sanse de reusita, ca stiu ca e f aglomerat.
Daca ar fi deja cineva acolo inscris, ar putea sa-mi dea ceva detalii depsre personalul de acolo, directoare...
Daca nu e nimeni, poate celelalte imi spuneti si mie cum ar trebui sa o abordez pe directoare: ii dau ceva asa din prima discutie sau las de inteles ca-i dau ceva........
Nu-mi place deloc, dar cum asa se rezolva treburile la noi, nu-mi ramane decat sa aflu de la voi cum v-ati descurcat la inscriere.....
Va pup,
Raspunsuri
Ramonika spune:
AM mai zis si la alte subiecte. la inceput poti s te duci cu niste flori. ca sa scapi mai ieftin... apoi daca o bajbaie si zice ca nu se fac inscrieri bla bla, poti sa ii iei ceva mai substantial, o cafea, bomboane chestii din astea.
pt inscriere trebuie copie dupa certificatul de nastere si cerere
Ramonika si pisicile
O MINUNE
radu26 spune:
Directoarea de acolo e o persoana destul de draguta, oricum va incerca sa-ti rezolve problema. Mergi si incearca. Dar fii in acelasi timp sigura ca la gradinita 178 spatiul este foarte mic si depasesc de aproape doua ori numarul maxim de copii pe grupa. Eu unul nu m-as duce acolo, desi educatoarele sunt bune si gradinita e modernizata, salile de clasa sunt mici, (de fapt ca sa obtina mai mult spatiu, au facut din O SALA de grupa = DOUA sali de grupa. De fapt toata zona este foarte aglomerata (la 205 este totusi mai bine, si se pare ca va fi modernizata in vara care urmeaza). Multa bafta.
miha spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Radu,este o informatie buna, numai ca dna. care va avea grija de fetita mea, m-a rugat ca in masura posibilitatilor sa incerc sa o dau pe cea mica la cea mai apropiata gradinita(nu intru in amanunte !)
O sa analizez toate variantele pro si contra si sper sa iau cea mai buna solutie.
Luizax spune:
Cati copii sunt intr-o grupa (grupa mijlocie de ex.) la gradinita asta? e pe strada de vizavi de liceul bolintineanu nu?
monica-elizabet spune:
ma bucur ca voi aveti o parere atat de buna despre D-na directoare de la aceasta gradinitza, mie una nu mi-a placut deloc si pe langa mine multe mame cu care am vorbit.
dar sa va povestesc (desi la vremea respectiva am mai povestit se poate verifica)...era in luna martie, sau aprilie deci cu muuult inainte de inscrierile la gradinitza si am luat si eu flori, si multe altele in sacosica, chiar si bani daca era nevoie...sa ma duc sa-mi inscriu copilasul cel mare la gradinitza 178 de pe strada I jianu.o gasesc pe D-na directoare, care-mi zice....aaa...pai aici nu sunt locuri din octombrie de anul trecut sunt ocupate toate...nici macar florile nu a vrut sa le primeasca...ceea ce mi se pare o nesimtire ca sa zic pe romaneste. i-am spus ca sunt si eu cadru didactic si ca stiu f bine care sunt mersurile intr-o gradinitza, scoala, faculate...mi-a zis lasati o cerere aici daca chiar vreti dar va zic eu sigur ca nu sunt locuri...
apoi am auzit de la alte mamici ca sunt si fff multi in clase si ca educatoarele nu reusesc sa stea cu ochii pe toti copilasii, am vorbit si cu un inspector care mi-a zis in felul urmator" pe dinafara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul"...gradinitza arata super bine dar ce folos...
de la alte mamici am auzit ca d-na directoare asteapta luna septembrie cand parinitii sunt disperati si dau "lozul" mai mare
eu am gasit o gradinitza mica, cu program normal, destul de aproape de casa mea, nu arata asa de bine ca cea de la 178 dar educatoarele si d-na directoare sunt niste d-ne inimoase care se ocupa de copilashi...eu sunt fff multumita. e vorba de gradinitza 72, copilul meu este chiar la d-na directoare care inca de la inceput a fost o tipa super de treaba, nu a fost nevoie de "interventii" pentru inscriere.
aaa...si inca ceva...eram cu fetitza mea cea mica dupa mine atunci cand am fost la inscriere...asta mica avea vreo 4 luni si dupa ce d-na directoare de la 178 mi-a zis ca inca de anul trecut nu mai sunt locuri pentru anul asta...am intrebat-o ...da credeti ca pentru ea...peste 3 ani sunt locuri????...deja eram plina de nervi....si-mi venea sa o
cam asta e povestea mea cu 178-ul...sper ca nu v-am plictisit dar am simtit nevoia sama descarc cand am vazut subiectul
toate cele bune
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miha spune:
Am inscris-o si eu foarte greu pe fetita mea acolo. Fara nici o interventie, dar....... cu multe insistente din partea mea.
Desi sunt multi copii la grupa, deocamdata eu tin cont de faptul cum se simte fetita acolo, de faptul ca educatoarele se ocupa de ei, de ea si ca suntem in permanenta legatura.
Cum e dna directoare....... nu are sens si nici nu vreau sa comentez.
Copilul meu e fericit acolo!