Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreea,in cazul asta mai bine o aduci la mine si asa sunt in tema hi hi
bumbacel, poza este super,lui tudor...dar si cea cu funditza rosie imi place...

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si Radu isi suge manutzele la greu.Ori degetul mare ori toata manutza.Se enerveaza rau daca nu-l las si oricum nu renunta.I-am dat si suzeta dar tot degetelele lui sunt mai bune.

Vio,e prea devreme pt sucuri,bate campii pediatra ta.Eu am inceput sa-I dau dar are 6700g,3 luni si jumatate si simt eu ca e momentul,nu-I mai ajunge doar laptele.Intre mese se smiorcaie si se agita si nu are rost sa-l tin flamanzila.

Danamunti,da,pediatra mi-a zis sa-I dau suc dupa ce face 6 kg.Ea mi-a explicat ca introducerea alimentelor se face in functie de dezvoltarea si nevoile fiecarui copil in parte si nu in functie de implinirea unei anumite varste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by for2nity

Buna dimineata la mamici si bebici.
Fetelor, bebicii vostri care folosesc suzeta mai au tendinta de a-si suge degetelele? Ele amintea de stat toata ziua cu degetelele in gura si zgariat, si m-am nedumerit.
Eu inca ma mai chinui sa nu introduc suzeta si sa nici n-o las sa-si faca obicei din suptul degetelor.
Inca ceva, azi Alexia mea a facut o chestie tare ciudata.Cateva secunde bune misca regulat capul intr-o parte si-n alta, constant, fara oprire,facea asta in pozitia stand pe spate. Oare de ce? A mai patit cineva asa ceva ?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Nu cred ca trebuie sa iti faci grija ca isi suge degetele. In toate cartile de specialitate scrie despre acest lucru. E ceva normal la varsta asta si in plus ca ar suge tot, daca i-as da degetele mele tot le-ar suge
Referitor la miscatul din cap puternic din dreapta in stanga si invers si a mea face la fel. Mai ales atunci cand are somnul agitat, adica spre dimineata. Am inteles ca nu e nici o problema si ca unii bebelusi mai fac asa.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

IONELA-ROXANA

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

draga ele din galati, sunt adriana din cta si am un baietel nascut la 01.11.2004 si asa face si el din cap.este foarte curios de ceea ce vede si nu stie unde sa se uite mai intai.nu intra panica.sau mai da din cap noaptea cu ochii inchisi cand mai face parturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by nastasie

draga ele din galati, sunt adriana din cta si am un baietel nascut la 01.11.2004 si asa face si el din cap.este foarte curios de ceea ce vede si nu stie unde sa se uite mai intai.nu intra panica.sau mai da din cap noaptea cu ochii inchisi cand mai face parturi.

NASTASIE... bine ai venit printre noi... sau esti doar in vizita?... Oricum esti binevenita!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Nastasie bine ai venit in "club"
Deci mai sunt mamici care ne urmaresc din umbra.

Mergi la inceput

Fetele sa nu ziceti ca sunt tampita dar eu nu stiu de cate ori e normal sa faca kk, bb pe zi??
A mea daca facea pana acuma o data la 5-7 zile acuma face de 2-3-4 ori/zi.
E bine asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ANDREA multumim mult,dar nici cu voi nu ne e rusine.pupici la terorista

ELE stai linistita ca e normal.copiii alaptati la san pot face si de 10 ori pe zi.sa fi vazut Ken cat facea cand eram in spital,iar acum face 1 data la 2 zile.

BUMBACEL sa-ti traiasca flacaul caci tare-i scump(imi place poza aia in care incearca sa se ridice si plange)

ELA wellcome in clubul grasunilor.se pare ca mandra ta tine pasul cu flacaii nostri

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

TRY iti multumesc mult pentru raspunsuri
Adevarul e ca eu nu stiam de curatarea guritzei cu glicerina boraxata. Daca medicii nu mi-au zis.... O sa incerc si asa poate am noroc si sug mai bine. Cat despre scaunel...eu incercam sa-i asez mai pe spate, nu cum e forma scaunului. Chiar le-am pus si o pernutza. Iti dai seama ca stateau foarte incomod si plangeau, nu le placea. Azi deja am pus-o pe Bianca cum mi-ai zis si i-a placut

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput