Ducu Bertzi
Citeam una dintre postarile de pe DC si pomenea cineva despre melodia lui Ducu Bertzi- nu stiu daca asta e titlul-"M-am indragostit numai de ea". Mi-am adus aminte ca in primii ani de facultate o ascultam in continuu pe la radio, si mai avea o colega a mea un disc (vinil)cu Ducu Bertzi. In ultima vreme nu am mai auzit-o si imi pare tare-tare rau. De fiecare data cand o ascultam imi dadeau lacrimile de emotie. Acum mi-am reamintit de ea. Ii stiu toate versurile dar tare mi-ar mai placea sa o ascult din cand in cand. Stiti cumva, exista mp3 cu asa ceva? Sau e vreun CD la ora asta pe piata ? M-as bucura enorm sa o gasesc ( melodia)!
Raspunsuri
iarina spune:
Edessa a scos Ducu Bertzi destul de multe CD-uri in ultimii ani, are si melodia de care vorbesti pe ea....o stiu, si mie imi place...intra intr-un magazin cu Cd-uri si uita-te dupa Ducu Bertzi, sigur gasesti.
melina34 spune:
aseara am fost la carrefour orhideea si am vazut in raft cd cu Ducu Bertzi; parca erai din Constantza, aveti cumva carrefour acolo sau vrei sa iti iau eu de aici?
M.
mstroie spune:
download de aici:
http://www.muzicabuna.ro/mp3.php?ai=480&st=0&filter=1
Mari27+ saptamani DAVID
DARAEL spune:
Daca vrei un mp3, poti sa vorbesti cu prietenii tai sau sa mergi in piata de unde se cumpara CD-uri la voi (gen talcioc – daca nu stii, intreaba pe un calculatorist ca ei stiu sigur) si vorbeste cu baietii din piata sa-ti faca un CD cu mp3-uri cu Ducu, Alifantis si cu cine mai vrei tu.
Succes !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Katink spune:
Edessa, sigur ca exista cd-uri cu melodiile lui Ducu Bertzi.
Eu am primit acu vreo 4 ani de la sotul meu, daca nu ma insel de ziua indragostitilor, un album cu Ducu Bertzi. Si noi suntem din Constanta, asa ca sigur gasesti. Stiu ca la mag. Tomis aveau multe cd-uri, dar e imposibil sa nu dai de un album cu el.
Fugi in oras si cauta bine
Pupici,
Katink
cori spune:
edessa,
daca imi dai o adresa de email ti-o pot trimite eu imediat.
o zi buna,
bb Bia si mami Cori