Copilasi de oct-noi-dec 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Davidutza spune:
BUNA!
Bine ai venit Claudia!
Yael iti doresc sa ai in continuare o sarcina si o nastere usoara.
Mariana si David
bubu spune:
Buna fetelor,
E al treile amesaj pe care il scriu, sper ca Aki sa nu mi-l steraga iarasi.
Ne-am intors de o saptamina din Romania, dar nu am prea avut timp de calculator. Stiti cum e cind e lasata casa pe mina unui barbat. Si pe linga asta Aki de cind am venit de acasa a avut diaree, dar macar mininca bine.
Acasa a fost bine, mai ales pentru dracusori. Acolo au fost rasfatati si au avut spatii de facut prostii. Am prins si zapada, am facut si om de zapada. Melany a invatat cintece si poezii in romaneste. Am incercat sa o dau la camin dar nu avrut sa ramina. In schimb cind ne-am intors inapoi in Japonia, cu toate ca aveam emotii ca nu o sa se reacomodeze mai ales ca nu mai vorbea japoneza, din prima zi a ramas cu placere.
Aki s-a facut un mai mare dracusor, se urca peste tot, se baga in aragaz, umbla ca gunoi, toate jucariile le arunca dupa fotoliu. A doua zi de Craciun l-am botezat. N-a prea vrut sa stea intr-un loc, dar i-a placut sa fie in centrul atentiei.
Am incercat sa pun si eu citeva poze cu dracusorii dar pe webshots imi ramin pozele mici iar aici in album imi spune ca e sint prea mari pozele. Help me!
Delia, Melany(3 ani) si Brian(31.10.2003)
ghizela spune:
Fetelor, haideti sa va spun bancul zilei.Cand a avut Luca febra mare (39,8)m-a intrebat Leo, baiatul mare(aproape 9 ani):
-Mama, dar care este temperatura maxima la care poate ajunge un om?
-41,42, am raspus eu.
-Si e foarte grav? Ce se poate intampla ?
-Se poate sa lesini, sa-ti pierzi cunostinta......
Ce credeti ca imi spune el?!
-Bine ca Luca nu are prea multe cunostinte si nu prea are ce sa piarda!
Imi venea sa ma tavalesc pe jos de ras.
Buna faza,nu-i asa?
Si acum sa trec si la lucruri mai serioase.
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate cu Sandra. Ma bucur insa ca acum este bine, dupa cum ne-ai spus.
Claudia,imi pare bine ca ai venit in randurile noastre si asteptam sa vedem poze cu voi si sa ne scrieti despre voi.
Andreea, am vazut pozele si Tudor e un frumos!
Izzabela,mi s-a parut interesanta treaba cu gradinita de la voi.Abia astept sa vad poze cu voi.Yael e bine acum?
Ileana, nu mi-ai spus nimic de o intalnire de care am intrebat!
Am sa revin si cu alte detalii, dar acum trebuie sa ma ocup de Luca.
GHIZELA
LEO (23 martie1996)
LUCA(20 noiembrie 2003)POZELE NOASTRE: http://community.webshots.com/user/ghizela102
Claudia_28 spune:
In sfarsit am putin timp liber pentru ca Alexandra doarme. Dupa cum vedeti avem deja un album foto cu Alexandra la 7 luni. Promitem sa-l marim cand vom avea noutati.
Azi am intrat cu Alex si am vazut albumele foto ale Eleneilove27 si ale lui Adameasca si trebuie sa va spun ca bblusa noastra a fost absolut innebunita, ca si mine de altfel. Promitem sa vedem toate albumele, cand avem timp. Sincera sa fiu nu stiu daca este bine ca un bb sa stea la calculator foarte mult. Voi ce stiti? Trebuie sa va spun ca Alexandra este innebuinta dupa copii, de orice varsta. Cand mergem in oras si vede un copil incepe sa topaie efectiv in carutz.Este la fel de incantata de animalutze, in special de catei. Nu stie sa spuna ham ham, dar cand vede un catel incepe sa spuna ba ba. Ma opresc aici ca tati spune sa nu va plictisesc prea mult.
Va pe toate
adameasca spune:
Ana, imi pare rau ca ati trecut prin asa clipe de groaza... Of, of, imi dau lacrimile cand ma gandesc prin cate ati trecut... Insanatorsire grabina Sandrei si voua putere sa fiti alaturi de ea...
Liliana, cred ca sunt mortali copii tai, mai ales david care probabil incepe sa vrea s-o imite pe Laura. Rusinica sa-ti fie ca nu ne povestesti mai des despre ei. Si de ce ai disparut de pe messenger?
Claudia, pozee!!!!!!! Suntem surori la faza cu dormitul noaptea, bine ai venit in club! cate kg ai slabit de cand ai nascut? Ca io de la oboseala si nesomn am sbabit muuulte, adica vreo 26-27. Cati dinti are?
Ven, bravo pt somnul bun de noaptea. sa-i tina Dzeu obiceiul... Macar unele dintre voi sa doarma bine. Si eu ma intrebam ce maifac fetele care odata erau mult mai active pe forum...
Super mami, felicitari pentru nepotel! O sa fie o luna de aniversari, asa ca pune-te pe cumparat cadouri la pitici.
Sorul meu inca nu si le-a asigurat, dar sa stii ca i-ati dat o idee... Si el are icoane vechi, de argint, aurite, pictate pe sticla, cumparate de el de prin grecia, Egipt, primite de la prieteni. Cea mai mare bucurie pe care i-o pot face este sa-i mai cumpar cate una. Si preotii il invidiaza pentru colectie.
Bubu, bine ati revenit? Cum s-au reacomodat copii cu fusul orar? Si cum a fost pe drum? Cum adica iti raman pozele mici pe webshots?
Ghizela, mi-a scapat intrebarea despre intalnire... Ce m-ai intrebat? Ma scuzati, sunt ametita... baiatul tau cel mare a fost tare dragutz... Asa mi-e o groaza de varsta asta a intrebarilor...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Alexandra, suntem bine, mersi de intrebare , adica Matei mi-a facut rubeola, de aia avea pana la urma febra, a facut 3 zile febra mare si dupa aia i-au iesit pete rosii, rozulii pe corp, de fapt cica nu e rubeola clasica din Romania, ci una care pe aici se cheama roseola infantis. Ma rog, oricum, acum e deja trecuta, nu se mai vad bubitele, am iesit azi si din casa ...
Eu am intrat si v-am citit, fetelor, dar mai greu cu scrisul, ca is obosita rupta, cu munca, cu Matei ... alergat la cumparaturi si gatit, curatenie ... e greu sa le faci pe toate de una singura.
Promit ca mai intru si maine si mai semnez condica.
O noapte placuta sa aveti! De fapt acu la voi e aproape dimineata ...
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
'neatza! Fi-miu s-a decis ca somnul nu e bun, ingrasa, asa ca ne-a dat desteptarea pe la 5. Deja e 6 jumate si ma rog sa-l apuce iar somnul. [:D} Si el o tine tot intr-o vorba cu oamenii de la teveu. ma duc mai bine sa fac o cafea...
Carmen, si eu am citit topicul tau de acum cateva zile la Parintii intreaba si imi faceam griji pentru Matei... Na, acu' a facut si rujeola, e baiat mare. Spor la treburi.
Claudia, nu ne plictisesti deloc... Mai ales cu povestile despre fata ta. Al meu nu e chiar asa inebunit dupa copii. Se bucura si el cand ii vede, dar nu chiar sa se arunce din carutz dupa ei. :))
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
'neata!
Claudia, e tare scumpa papusa ta, are niste ochi mari si expresivi!
Intra si tu pe http://community.webshots.com , creeaza-ti un cont acolo, si poti pune cate poze vrei tu, asa cum ai vazut la majoritatea dintre noi!
Carmen, deci ati scapat si voi de una din bolile copilariei! Pupici la Matei si multa putere tie!
Ciuf, vrem poze de la intalnire! Sa nu zici ca nu v-ati pozat! Cat mai stai in Ro?
Delia, bine ati revenit! Mai incearca cu pozele, ca vrem si noi sa-l vedem pe Aki! BTW, Melany si-a uitat la mine papusa aia cu par albastru, pe care noi am botezat-o "Japoneza" si cu al carei par se joaca Markus ziua, la culcare Asa ca sa nu te mai aud ca nu ai adus cadou copilului!
Ghizela, a fost mortal Leo cu constatarea lui. Doamne, ce faina e mintea copiilor!
La noi au fost aseara niste prieteni cu fetita lor, mai mica cu 6 luni decat Markus. Tot ce am facut toata seara a fost sa-l pazim pe Markus, care se inghesuia non-stop sa ajunga la Alicia, s-o atinga, s-o cuprinda, s-o bata etc. Si el e innebunit cand vede copii si caini!
Am pus niste pozici de aseara, unde ma vedeti si pe mine ochelarista
Duminica frumoasa va dorim!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
Claudia_28 spune:
Buna fetelor,
Noi am avut o noapte super agitata. Adica a adormit pe la 19.30 si s-a trezit pe la 11 noapte cu ras si chef de joaca si abia pe la 12.30 a mai adormit. S-a trezit azi dimineata la 7.30 iar eu sunt ametita de cap. Are o energie care ma doboara uneori. Dar am gasit o metoda s-o fac sa mai stea locului vreo 5 minute: ii deschid sertarul cu hainutele ei, ea isi ia hainute si merge sa le probeze in fata oglinzii. Este foarte mandra de ce vede in oglinda. Asta cand nu vrea sa-i fure telecomanda lui tati si sa schimbe ea canalele. Deci va dati seama ce nebunie este la noi in casa cu haine aruncate peste tot, Alexandra alergand cu telecomanda si noi dupa ea
[b]Adameasca[b], ai atins o problema delicata cu kg. Din pacate nu am reusit sa dau jos mai nimic, pentru ca de oboseala imi vine sa mananc multe dulciuri. Trebuie sa fac ceva pentru ca ma enerveaza ca hainele nu mi se inchid de burta. Ce ma sfatuiti sa fac? Am nevoie de incurajari.
Gata va pup pe toate si voi reveni cand Alex doarme.
vikinga spune:
Buna dimineata! Vad ca ati fost matinale si voi. Aldo pina mai acum dormea pin la 9 dimineata, ei uite ca si-a schimbat programul de 2 zile, gata dimineata la 7 trezirea! Dar macar bine ca in astea 2 nopti nu s-a trezit deloc dupa apa sau suzi, de dinti sau alte minuni, a dormit dus puiul mamei.Ana..Dumnezeule prin ce ati trecut! Da pin la urma starea aia rea de la febra a fost de la enterocolita si angina, tbc-ul l-ati descoperit intimplator ca nu se manifesta, nu-i asa? Oricum bine ca ati aflat din timp si sanatate multa!Ven v-am admirat pozele de dimineata, ce mai Markus e baiat mare! Si-ti sta foarte bine cu ochelarii, sunt tare finuti abia se observa. Dar noroc sa ai sa-i scapi din miinile baiatului! Ca si Alberto poarta numai lentile din cauza luiBubu ce frumos sa mai auzim vesti de la voi! Ehei norocosi ati prins zapada, v-ati distrat super! Claudia bun venit! Cum mai sa stai sa ne citesti de atita timp si sa nu ne zici nimic, treci aici la povestiri. Cu kg e poveste grea..eu am tras un chin maaaare ca sa scap de ele. Ce mai..foamea, miscarea si adio bun-bun si yammy yammy.Carmen seamana boala lui Matei cu ce a avut Aldo, 3 zile febra si dupa ce febra scade apar bubitele si tot asa rapid dispar. Aici ni s-a zis ca se cheama "febra de 3 zile" tot o boala a copilariei. Tare te inteleg cind te plingi te timp si de faptul ca nu aveti ajutor..stiu ca e greu si inca mai si muncesti!Dpintilie felicitari pentru vedeta de pe prima pagina Andrei! Foarte reusita poza!Alinkav v-am vazut nasucul julit, foarte dulce e Alex, pup la el de frumosElenalove bravo de kg pierdute la sala! tot asa! Merge si fara infometare si diete timpite ca ale mele sa slabesti si chiar sanatos! Cu sport poti minca orice doar seara sa ai grija sa nu fie dupa ora 6 si fotomodel te faci. Da Aldo acum are parul cretz cretz la spate si in fata pt ca e mai lung e asa ondulat, dar in poza aia e dupa baie ca de la fes se strica zulufii. Parul a inceput sa se increteasca intii la spate pe la 5 luni apoi usor usor in crestet si tot asa pina in frunte, asa de-a'ndoaselea. Ne seamana ca si eu si tati avem asa parul.Liliana foarte frumos cu Laura printesa si David care se tine dupa fundul ei, imi inchipui ce e la voi in casa! Numai nebunii!Issabela am ramas cu gindul la gradinita la care merge Yael! Noroc mare ca ati gasit asa ceva. tare mi-ar place sa am si aici ceva de genul asta. o sa vedem curind ca deja trebuie inscris de acum pt gradi chiar daca va merge la 3 ani.Fetelor va pup si ne auzim curind.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)