laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Tratament nu pot sa-i spun, dupa operatie, la primul CM, a doua zi am facut o injectie dipherelin si atat. Era 21 feb. si in mod normal CM trebuia sa vina pe 17,18 martie, dar tot astept. M-am programat pe 8 Aprilie pentru consulatatie dar nu prea mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

mai fetelor, voua v-a intarziat ciclul dupa laparoscopie?
trebuia sa vina de luni si nimic...
si nici urma ca ar veni...
ce naiba sa mai cred??

e prima data cand ma rog sa vina de 5 ani incoace

va pup
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Anca si eu am aceeasi problema, am facut laparo pe 22.02 si menstruatia nu a aparut inca.

Fetele care ati facut laparo ajutati-ne si pe noi daca ati trecut prin situatii asemanatoare!
Eu am mai citit pe aici pe DC si fetele spuneau ca menstruatia ar tb sa vina normal sau macar in 28-45 zile, deci ar tb sa mai asteptam. Anca, tu cand ai facut laparo si pentru ce?

Lala

Mergi la inceput

Lala am facut pe 4 martie, am facut-o pt investigatzii de ce nu raman insarcinata, si normal ca s-au gasit destule
chist endomertiozic, endometrioza, aderentze;

Eu am vorbit ieri cu dr in legatura cu ciclul, a zis sa stau linistita, nu e nici o problema sa-l las sa intarzie
M-am operat la Elias (Dr Tutunaru)

tu?

te pup
Anca

Mergi la inceput

Eu am facut laparo pe 2 feb. si pe 21 feb, a venit o zi ca am facut o fiola de dipherelin si de atuni nimic, nici urma de CM. Eate normal? Voi ce tratament ati primit pentru endrometrioza???

Mergi la inceput

Floran este normal sa nu iti vina daca ai facut injectia aia; chiar asta ii este scopul sa opreasca ciclul menstrual; sa nu se mai formeze enometrioza;
CM dupa injectia asta vine in functie de organismul fiecaruia;(poate intarzia si cateva luni); deci e normala o astfel de intarziere, sati linistita;
eu voi urma un tratament cu Cetrorelix (sau cam asa ceva) pt endometrioza; stiu clar ca o injectia din asta intrerupe ciclul 4-5 luni de zile;

iti doresc numai bine,
tinem legatura

Mergi la inceput

Anca, multumesc pt. raspuns. Am programare la dr. pr 8 aprilie si mi s-a spus ca daca nu se INTAMPLA nimic luna asta imi va da stimulente. Eu vreu Fiv dar dr. mi-a recomendat sa mai incercam pana in toamna. Poate ca motivul a fost ca nu s-au mai facut o perioada FIV-uri la Medsana.Au inceput sa se faca stiti ceva??

Mergi la inceput

nu stiu nimic; eu vreau sa incerc tot ce e omenste posibil pana la FIV; poate tu ai incercat;
la cat se ridica fiv-ul la medsana? tot 3000 de euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Anca, eu am facut laparo la Spitalul Militar, initial pentru chist si sa vada de ce nu raman insarcinata, dar acolo au gasit aderente. Se pare ca ele se datorateaza unei infectii, din trecut, cu clamydia. Au verificat si trompele pe care le-au gasit permeabile iar chistul doar l-au "intepat". Cam asta a fost laparo...
Mergi de mult la dr. Tutunaru? Cum este?
Ma bate gandul sa ma duc si eu la el, am citit numai lucruri de lauda despre el.

Lala

Mergi la inceput

Eu fac tratamente de 4 ani si nimic. De fapt nu a fost niciodata nimic. Analize, tratamente, o inseminate si am ajuns si la FIV (in toamna).Deci sa inteleg ca in urma acestei injectii nu se poate lasa cu bb. Lala ce tratamnt ai primit pentru endometrioza???

Mergi la inceput