CLAR CA BEZNA!- Ovulatie

CLAR CA BEZNA!- Ovulatie | Autor: camel

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor eu nu mai inteleg nimic in legatura cu ovulatia.Explicati-mi si mie .Am avut cateva zile temp.36.7-36.8,dupa care a urcat la 36.9,apoi la37,urmatoarea zi tot 37 si azi 37.1.Cand o fi avut loc ovulatia?Sau urmeaza?Si inca ceva luna asta am 1la 2zile tinand cont ca spermatozoizii rezista mai mult.O fi bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

De obicei, temperatura in ziua ovulatiei scade putin fata de ziua precedenta, iar in ziua imediat urmatoare ovulatiei creste brusc ( aprox.4-5 diviziuni, adica de la 36.6 la 37 sau 37.1).
Cu alte cuvinte, daca temperatura a crescut inseamna ca ovulatia a avut deja loc in ziua precedenta. Ca sa nu mai pierzi timpul, presteaza azi ca poate-l mai prinzi din urma pe ovulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Da, gabiu, asa am primit si eu "modelul" de curba.
Numai ca m-am trezit ca a mea arata cam asa:
z. 9 - 12 : ~36.6, 36.7
z. 13 - 16 : 36.9
z. 17(18) - 30(31) : 37.0-37.2, uneori 37.9
Si asta pe parcursul catorva luni.
Am fost tare mirata cand doctorita mi-a spus ca in cazul asta ovulatia a fost in z. 17(18), si nu in 13 cum imi imaginasem eu din cauza saltului. Spunea ca prima zi cu temp. peste 37 trebuie considerata. Modelul acela ideal de temperatura nu se respecta intotdeauna.

camel, in cazul asta as spune ca si tu ai avut ovulatia in jurul primei zile cu temp. >= 37 .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Camel iti spun cam cum am stat eu luna asta...ca am fost in aceiasi situatie cu tine....am avut miercurea trecuta 36.7...joi 36.8....vineri si simbata 36.9.....iar duminica 37....parerea mea este ca am ovulat luna asta in a 13-a zi cea cu temp. de 36.8 (joi).....daca ai deja 37...eu cred ca ai ovulat la 36.8....mai ales ca la mine durerile de sini sunt postovulatorii....sper ca nu ai pierdut momentul!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dar cate zile are ciclul tau? Sa nu fi avut ovulatie devreme, in ziua 12, cresterea ulterioara pana la 36.9 e suficienta sa poti considera ca ai ovulat. Ziua 17-mi se pare prea putin probabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Heloo,

dar la mine credeti k e normal sa fie oscilatorie, adik cand 36,7 (cea mai scazuta) cand 36,9-37,0, dar oscileaza in fiecare zi pana in a 16-17 zi, iar apoi creste la 37,1-37,2 pana in ziua cand vine ciclul!
Apropos! cat timp se tine termometrul?
A mai avut cineva asa?

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de camel

Mai fetelor eu nu mai inteleg nimic in legatura cu ovulatia.Explicati-mi si mie .Am avut cateva zile temp.36.7-36.8,dupa care a urcat la 36.9,apoi la37,urmatoarea zi tot 37 si azi 37.1.Cand o fi avut loc ovulatia?Sau urmeaza?Si inca ceva luna asta am 1la 2zile tinand cont ca spermatozoizii rezista mai mult.O fi bine?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Extras din www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">regulament

02. Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati
Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati. Subiectele cu titlu nesugestiv trec neobservate si au sansa de a ajunge in scurt timp la Containerul Verde (care se goleste o data pe saptamana). Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge mesaje considerate fara 'valoare' informationala - fara nici o explicatie. In plus, temporar, mesajele care si-au pierdut actualitatea sunt sterse automat - autorul subiectului primind un mail automat.

10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.

Te rog daca editezi mesajul sa pui un titlu din care sa se inteleaga care este tema de discutie, optiunea de cautare nu functioneaza deocamdata si si-asa ar fi dificil de cautat prin subiecte ale caror titluri nu sugereaza nimic.
Multumesc pentru intelegere,

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Vreau sa va arat si eu temperaturile mele din luna in curs, si daca se poate sa va dati cu parerea:
z.13 36.38
z.14 36.44
z.15 36.38 +test de ovulatie negativ
z.16 36.50 +test de ovulatie negativ
z.17 36.39 +test de ovulatie pozitiv
z.18 36.88
z.19 36.78
z.20 36.99
Ce credeti?
A fost ovulatie si daca a fost de ce mi-a scazut temperatura a doua zi?
Si unde mai pui ca nici nu am ajuns la 37!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca ai avut ovulatie in a 18-a!

Mergi la inceput