Poftiti in cancelarie (II)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina Roman spune:
Buna,
si eu vreau in cancelarie!
Profesoara de geografie la generala, definitivat, primul an in activitate dupa cei doi de concediu ptr. ingrijirea copilului, inscrisa la gr.II, 7 ani vechime.
Florentina & Tudor
motanik spune:
Acinorev....ce anume sa iti povestesc...spune-mi ce te mai intereseaza.
Stai ac tocmai mi-am dat seama de gresela. Nu in august am aflat raspunsul Agentiei, ci prin mai-iunie. Problema la noi a stat asa. In mai sau iunie nu mai stiu exact a aparut lista cu rezultate pe site-ul lor (www.socrates.ro), noi n-am primit nimik, o instiintare ceva, nimik. Si in lista aia eram trecuti la rezerve pe pozitia 13 daca imi aduc bine aminte. Asa ca am asteptat pana in august cand s-a dat decizia finala, daca ne finanteaza sau nu...si raspunsul a fost aprobat deoarece celelate tari din parteneriat fusesera aprobate pt finantare de catre agentiile lor nationale.
Asadar vei avea raspunsul mai repede...numai ca daca o sa primiti statutul de rezerva si voi o sa mai asteptati pana la decizia finala.
--------------------
Andra
Albumele noastre
orchid spune:
Hello again tuturor si bine ai venit Florentina.
Noi in emisfera sudica ne luptam cu caldurile si speram ca de astazi sa inceapa sa se racoreasca spre 29-30 de grade
Scoala a inceput, au trecut deja 3 saptamani. Anul acesta am studenti buni si sunt mandra de ei.
Ieri am luat o mica pauza de la scoala si am fost la o/un (?) Panel Meeting. Pentru ca examenele in clasa a 11a si a12a sunt interne, exista o comisie la nivel de stat care verifica un numar de lucrari de la fiecare liceu si decide daca profesorii au notat bine elevii si nu i-au dezavantajat. Acest lucru se face pentru ca in clasa a 12a elevii primesc un calificativ final in functie de toate notele din clasa 11+12 (OP) si pe baza acestui OP pot merge la diferite facultati fara a da un examen de admitere.Un sistem destul de complicat care mi-a luat ceva timp sa-l inteleg.
Am si o intrebare pentru voi cele care locuiti in strainatate. Ati schimbat pasaportul romanesc cu domiciliul in strainatate?
Cam cat costa in Romania daca se ocupa sora mea ( ii voi face o procura)- certificatul de casatorie trebuie inscris in registrul
starii civile din Ro.
Multumesc anticipat
Salmida spune:
Bine ai venit, Florentina!
Orchid, eu nu am schimbat pasaportul ... poate stiu celelalte fete procedura.
Tu te vaiti de cäldurä deci ... mde, asa este cand stai cu capul in jos!
Sä ai un an cu rezultate bune!
orchid spune:
Da Salmida, cred ca abia acum imi vine si mie mitea la cap!
Multumesc pt urari, un an bun si tie si enjoy the cool weather!
khristin spune:
Orchid , in ce sistem public sau privat? Poate ar fi interesant de povestit diferentele dintre sisteme si de pe alte continente ...
Cristina
noi
orchid spune:
Eu predau la o scoala de stat ( nu degeaba)
Interesanta ideea cu diferentele.
Las pe altcineva sa povesteasca despre diferente si voi povesti si eu ceva mai tarziu.
Doamnelor si domnisoarelor din Romania - acolo exista scoli particulare?
Care sunt diferentele in Romania?
Chuny spune:
Pot sa ma înscriu si eu la voi pe listutza?? Am predat franceza doi ani la o scoala postliceala (la jumatate de norma) în timpul facultatii si un an la liceu dupa terminarea facultatii.
Daca toate merg bine, urmeaza sa-mi reiau activitatea in septembrie 2006 în Timisoara. Am inceput deja sa ma interesez de posibilitatile existente...am înteles ca e un concurs anual pt gasirea unui post...unde as putea gasi informatiile necesare? Am gasit un site, dar nu e mare lucru de capul lui.
Lu Bisous!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos