gimnastica pentru gravidute

gimnastica pentru gravidute | Autor: AISHA

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt insarcinata in 5 luni si as vrea sa merg la un centru pentru gimnastica; imi poate recomanda cineva ceva? ma intereseaza locatia, pretul si programul.

Multumesc, aisha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Piata Alba Iulia nr 6
tel 327.30.65 sau 327.30.02

despre preturi nu pot sa-ti spun nimik pt ca eu am facut aerobic , dar acum un an, iar atunci nu ma interesa gimnastica pre si post natala

am auzit ca se mai face si la maternitatea Giulesti , dar cred ca e nasol acolo, adika cred ca e cam jegos...

numai bine si sarcina usoara in continuare

Adriana si bebelinul 28+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

incearca la ACTIVE CENTER, vezi ca au si site. preturile sunt cam mari. si gimnastica "aerobica" si gimnastica in apa. am inteles ca gimnastica in apa este 800.000 sedinta de 1 ora si se face la Crown Plaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Asta este raspunsul pe care l-am primit eu de la Vania Limban de la Active Center:

Gimnastica aerobica: marti & joi, intre 18:00-19:00,
in Calea Grivitei nr.71( Instit. pt. Ocrot Mamei si
Copilului)

Gimnastica acvatica: sambata, intre 9:30-11:00,piscina
de la Crowne Plaza(langa Hotel Parc)

In ambele cazuri va rog sa ma sunati pentru
programare.

Vania Limban
Active Center
Tel:0722288856

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Si eu am fost in cautare de oferte de gimnastica pt. gravidute si pot sa va spun urmatoarele:
- la Giulesti este ok! NU e deloc jegos cum sint holurile maternitatii, sala este mica dar arata bine, si este si dotata; in plus, cea care face orele e foarte draguta iar preturile sint ... fara concurenta! 100.000 prima sedinta (consta intr-un test de efort), iar restul sedintelor 50.000 ora. Sint grupe de cite max. 3 gravide, programul este numai dimineata. Eu zic ca merita si o sa ma mai duc.
- la ISAMAR - in complexul SIR se face aerobic pt. gravide, miercurea de la 15.30 si vinerea de la 14.30. O sedinta costa 100.000 lei dar abonamentul de 8 sed. este numai 500.000. Iarasi e ok.
- la Medical Duo, undeva in Gradina Icoanei, preturile sint mai piparate (200.000 ora), dar in schimb te programezi cind vrei, iar ora se face cu max. 2 persoane.
- unde spunea Adriana, in Piata Alba Iulia, pretul e de 265.000 ora (nu stiu cit e la abonament). Platesti practic ora de fitness cu antrenor.
- daca va intereseaza, se preconizeaza inceperea unui curs de LAMAZE saptamina viitoare.
Eu cam atit stiu...
Are cineva informatii despre cursurile de la Municipal, care se faceau odinioara cu Vania Limban? Se mai tin? Ca eu am sunat la spital si nu prea au stiut ce sa-mi mai spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AISHA spune:

Va multumesc pentu indrumari.

Trebuie sa incep cat mai curand posibil.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Poti incerca si aici http://www.medicalduo.ro/.
Nu am detalii pentru ca de-abia am primit link-ul de la o colega.

Succes

Mergi la inceput