Carne si oua de la magazin sau de la tara?

Fetelor, cu ce le gatiti bebeilor ca eu am inebunit alergand dupa pui si oua de tara. Acum chiar nu mai am de unde sa fac rost de oua si sunt disperata ca vine ziua de galbenus si nu am ce sa-i dau. In ce produse sa am incredere, ca am vazut ca astia falsifica stampila de pe oua, nu stii de unde sa cumperi sa fie proaspat si bun. Daca as sti ca puii si ouale din comert sunt in regula pentru bebelusi, as gati si eu aceeasi mancare pentru toata familia ca o iau razna gatind in fiecare zi altceva pentru Stefan. Voi cum faceti?
Roxi si bebe Stefan 24.04.20040
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
Raspunsuri

Doamna Bibi spune:
Eu zic ca poti cumpara din marile magazine unde nu-si permit sa faca magarii de genul schimbat etichete si altele pentru ca ei nu au nimic de pierdut,le returneaza furnizorilor. Incearca sa cumperi din Carrefour,Cora unde marfa nu sta pe rafturi si se aprovizioneaza zilnic.
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

anemona spune:
Si eu tot din Carrefour cumpar, piept de pui, ficatel sau oua cu data cat mai recenta. Ii dau unul-doua, apoi restul le consumam noi si luam altele. Carnea o luam proaspata, nu congelata, sa aiba data din ziua cand o cumpar, apoi imediat ce ajung acasa o impart in cuburi pe care le pun separat in pungute curate si o pun in congelator, apoi iau cate una si gatesc. Nu am de unde sa gasesc carne si oua de tara in fiecare zi, asa ca... asta e viata. Mi-as dori sa gasesc alimente Bio cum exista in occident, dar nu am gasit nicaieri asa ceva.
Stiti cumva oua si carne BIO unde se gasesc in Bucuresti?

adi_dalma spune:
nu cred ca trebuie neaparat sa-i dai oua de tara ,,, eu ii dadeam oua de tara dar le rugam pe matusele sa-mi spuna exact data "fabricatiei". Acum ii dau oua de prepelita ca am inteles ca sunt mai bune... In rest carnea o prefer proaspata (de la marile mazine), necongelata ... Eu sunt mai reticenta cu carnea de pui de la tara pentru ca nu am pe nimeni care sa-mi furnizeze carne proaspata si sa fiu sigura ca este buna ...

Melaroxy spune:
am auzit unele mamici ca de la oua si gaini de tara, copilasii au facut intoxicatie, pt ca erau prea grase pt ficatul lor. asa ca eu tot din comert cumpar.

daniela1075 spune:
Eu i-am dat mereu si carne si oua de la magazin pentru ca de la tara nu am avut de unde.
Te sfatuiesc sa cumperi de la un magazin unde produsele nu stau prea mult pe rafturi si au mai putine sanse sa se invecheasca. lui bebe Stefan
DANA si ALEXANDRU(28.06.2004)

roxicucu spune:
Multumesc din suflet pentru solutii. Stefan nu a avut nici o reactie urata la carnea si ouale de tara. Astazi i-am cumparat oua de la magazin si sper sa fie in regula. Am trecut si pe la pescarie sa caut salau dar nu se gasea decat congelat. Oare pe la Metro exista salau proaspat?
Roxi si bebe Stefan 24.04.2004
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

marcuali spune:
Produse poti cumpara si din magazine, la fel ca fetele sus subscriu la varianta marile magazine.Sigur ca gasesti salau proaspat la metro. eu am luat salau, pastrav si stiuca file proaspat