Musulmancele mele dragi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

quote:
Originally posted by Catan

Amoodelu ce zici ca te maninca degetelepai ale mele asa de rau m-au mincat ca uite ca nu s-au abtinut sa mai posteze ceva .Eu asa de proasta incit nu stiu pe ce cale sa o apuc in loc sa primesc cu bratele deschise ineptiile fetei asteia mare ilustra stie ea cine.
Draga Costina (iete ca va incurcai in prostia mea ) ce astepti ?Ce vrei de la sufletele noastre fata draga?Nu ai ce face?Du-te acolo unde iti e locul linga prietena ta ,mare ,sincera si nu mai arunca cu pietre in noi.Stop ,joc .Parol ca eu nu ma mai incurc cu tine si cu oameni ca voi
Inca ceva Costina la prima vedere erai o fata deosebita cu care sincer nu aveam nimic ,dar dupa postarile geniale"ale tale m-ai lasat fara cuvinte.Ai reusit sa-ti dai arama pe fata.
Spuneai ca nu esti de acord cu mutta dar vrei sa pui in aplicare pai nu vezi ca te autocontrazici?
Te rog sa nu mai calomniezi fetele de aici si sa-ti vezi linistita de drumul tau.
Maryam nu ea care iti datoreaza tie scuze ci tu si prietena ta care datorati tuturor un dram de bun simt ,de respect.

Draga Catan, ma faci sa iti raspund, ca vad ca acum inventezi diverse la adresa mea.
Nu stiu cand am sugerat eu ca as fi de acord cu Mut'ah, aminteste-mi, ca nu mai pricep nimic.
Si postarile mele geniale, ma repet, au fost rezultatul ineptiilor lui Maryam.
Nu ma mai ataca pe gratis, ca ma faci sa dau discretia la o parte si sa imi dau s-a doua masca jos.
Si inca ceva, sunt deosebita, dar ca nu inghit niste gogosi cat casa si iau atitudine, ca nu ma port ca o oaie in turma, asta e partea a doua, OK?
Pricepe o data pe ce lume traiesti si scuteste-ma de caracterizari, ca nu faci nimic nou.
Eu nu datorez nimic nimanui, si cu atat mai putin uneia ca Maryam, ca Aysha sau ca tine si Hannen. Vedeti-va de campia voastra cu floricele si pace. Daca ai ceva de impartit cu mine, vino pe ZZ, nu ma vorbi de rau pe subiecte care n-au nimic de a face cu un conflict. Te injosesti, sau asta e nivelul tau normal??!!
Credeti-ma ca oriunde veti vorbi rau de mine, am sa raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Da zi-ne bre si noua ce e aia MOGhRABIE sa ma mai destept si eu. fetelor tocmai am citit fostul topic al nostru si m-a apucat asa o nostalgie. ce frumos era acolo si am citit mesajele unora si din ce am mai citit acum la sfarsit sunt unii care sufera rau cu nervii. asta e concluzia mea.
Aysha mai ai miel sau deja l-ai terminat?
cand incepe ashora? maine?
fetelor stie careva daca se gaseste in romana traducerea hadisurilor?
am sa va pun azi poze cu omar mancand piure. e pana la urechi
la un moment dat isi bagase barbita toata in gura. masina mea de masina mai are putin si sta 24 din 24 in priza, problema e ca nu mai am unde sa le intind sa se usuce ca e frig la noi , iar omar vomita mereu lapticul meu si ne face si pe noi totuna.asa ca ne schimbam toti trei de cateva ori pe zi.
daca ati inteles ceva e bine ca iau si eu ideile cum imi vin in cap.

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Mey luati o pauza la tastat.
Fiind un forum public fiecare poate intra pe topicele unuia sau altuia.
Cum bine spunea Costina cine se aseamana se aduna.
Recensamintul s-a incheiat.
Daca eu,care se pare detin suprematia la amprente alergice,am reusit sa ma abtin,puteti si voi.
Se va continua atita timp cit se va acorda importanta.
Treceti peste postarile unor pesonaje si gata.
Am explicat de mi s-a tocit tastatura dar ca sa rescriu istoria de dragul unui X sau Y nu pot. Si nici ei la fel.
Fiecare cu convingerile sale si GATA.
Sint persoane care nu pot inghiti dumicatul adevarului si altele care tin cu tot dinadinsul sa ti-l indese pe git pe celcare-l considera adevar.
GATAAAAA?????
Considerati ca nu vedeti postarile de IGNORE.
Daca nu,zau,ca ma duc sa ma cert la Generale sau la ZZ.
Cine vrea sa se certe pe YM sau MSN sau ICQ sau dracu sa le ia de chat-uri ca sint destule.(sau ZZ ca tot exista Acyclovir pe piata).

Hai sa sarbatorim.
Nu mai dau miel la nimeni ca m-am suparat.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

beyyyyy eu vreau miel si poti sa te superi da dupa ce dai si tu un miel aici.
da chiar asa ai facut si pastrama? offff ce pofta mi s-a facut de pastrama lui taica-meu . am sarbatorit si noi hiji cu mancare chinezeasca. nu e ca mielul tau dar tot in burta ajunge

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Costina pofteste la ZZ si cearta-te pe acolo cu cine iti face placere ,lasa-ne fata draga in pace ,ca ne-am saturat de jocul tau .
Cit despre injoseala tu esti cea care te injosesti prin simplu fapt ca mai ai tupeul sa scri aici dupa toate rautatile pe care le-ai revarsat pe celalalt topic.
Lasa-ne pe noi cu oile noastre si vezi-ti de ale tale ok?
O sa te evit si imi pare rau ca te-am crezut altceva decit esti in realitate.
Aysha si eu poftesc la miei tai ca aici nu prea gatim miei.
Moghrabia este o mincare cred din Maghrib (din Maroc)care se gateste in Liban din moghrabie +hommos +pui.Puiul se fierbe separat (cu condimentele specifice -cu ceapa intreaga )si hommosul se fierbe ,idem moghrabia.Dupa ce s-au terminat toate se pune moghrabia intr-o oala si se pune ulei ,sa caleste putin(atentie moghrabia se lipeste f repede daca nu o amesteci)si se pune din zeama de pui+zeama de ceapa asta daca ai fiert ceapa separat ,plus zeama de hommos (cite un polonic din fiecare si se amesteca )se pipereaza moghrabia si se sareaza dupa gust+krauia (eu nu stiu cum se numeste in romaneste-kraiua se foloseste si la moughle).Si gata moghrabia .Se serveste pe un platou decorata cu pui +ceapa intreaga si se maninca cu iaurt.Va invit la noi pe toate sa gustati
Pup u.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Amoodia,ce ziceai tu ca ai capul mare?Sa ma vezi pe mine ca nu mai stiu nici cum ma cheama,dar las ca iau niste lecitina si-mi amintesc amu;ca tocmai am terminat lectiile la lughra araba(sic ca sunt la avansati si mualima imi zice mereu zambind "aiua maryam"hai ca m-am umflat in pene precum cocosul galic,asa ca mai subtire sa nu ma deochiati!)
Zau ca e greu...si mullllllllllllllt rau da la sfarsit promit sa va arat diploma[cool.
Cam asta,adica asta:
Daca eu,care se pare detin suprematia la amprente alergice,am reusit sa ma abtin,puteti si voi.
Se[size=5] va continua atita timp cit se va acorda importanta.[/size=5]Treceti peste postarile unor pesonaje si gata.
Nu stim noi xca cel mai zakie cedeaza?
Va pup si va imbrastisez cu drag si hai sa fim ca inainte,sunt sigura ca sta in puterea noastra ,iar cui nu-i convine n-are decat sa-si muste varfurile degetelor de ciuda.Am zis ca nu mai raspund la toate fraierismele si ineptiile pe care le primesc sau le citesc si asa o sa fac,altfel nu ajungem nicaieri.

Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”

Mergi la inceput

Maryam da eu am capul mare si de la mama natura
fetelor ia spuneti-mi si mie in cat timp ies dintii. adica din momentul in care incepe sa fie mai marait pana cand se sparge gingia cat timp ia? Omar al meu a inceput sa fie foarte nervos, e de jale cu el si inca nu se vede nimic, in schimb daca imi pun degetul intre gingiile lui parca are cutite tocite si apasa cu toata puterea.
azi cel putin nu prea i-am intrat in voie deloc, nici eu si nici taica-su si doar ce dormea si el de vreo 30 min s-a trezit acum si da-i plans.

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Amoodia,nu toti copii sunt la fel,fiecare are ritmul lui propriu de crestere,de dezvoltare ,de manifestare,ceea ce unui copil i se poate intampla(uite,la aparitia dintilor de pilda) la 4 luni,altuia i se poate intampla la 1 ani si tot asa,important e sa fie sanatos,restul nu conteaza.Unii copii nu au nici un "simptom" vizibil,asa ca nu putine sunt cazurile cand parintii descopera intr-o zi dintii fara sa nu se fi manifestat deloc.Altii dimpotriva fac parintilor nopti albe...am citit undeva ca un adult n-ar putea suporta cu usurinta transformarile care le suporta un bb(numai dc ma gandesc la maselele de minte si-i dau crezare...).
Primii dinti ies de obicei cei doi de jos din fata,apoi cei doi de sus din fata,apoi molarii,maselutzele si caninii(a caror aparitie pare a fi si cea mai dureroasa).Pana pe la 2 1/2 ani,3 tot apar.Aici exista solutii analgezice cu care se maseaza gingiutzele,noi cred ca am mancat cateva tubuletze si ce sa-ti spun,nu stiu dc ysrei chiar ii placea sau isi face efectul,dar mereu ma punea sa-i dau cu...clem lisnan(adica pe limba ei crema de dinti) si acum mai am un tub si cand il vede in trusa ei de...intretinere ma pune sa-i dau.
Este un proces care necesita multa rabdare,poti folosi comprese caldutze cu care sa-i si stergi gingiutzele,sa-i faci masaje usoare si chiar sa-l lasi sa te mai muste pentru ca se pare ca asta-i calmeaza.Iti doresc sa treceti peste asta cu bine si sa creasca omarutzu mare si sanatos.
ALLAH sa va aiba in paza pe toate si sa aveti parte numai de bine.

Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Amoodia,
mai poti incerca si jucarioarele speciale dentitiei.
Se gasesc la farmacii sau supermarkete.
Sint umplute fie cu apa fie cu silicon.
Le tii putin in frigider si apoi i le dai sa roada la ele.
Si,la fel cum spunea Maryam,poti incerca un gel de dentitie.
Sint atit de multe pe piata ca doar intrebi un farmacist si-ti ofera cel putin o duzina.
Eu nu ti-as recomanda sa-l lasi sa te muste pe tine sau sotul tau.

O sa treaca si perioada asta.RABDAAARE!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Aoleu,asa am scris s-o las sa-i muste?Vroiam sa-i zic ca doar de deget...da` zapacita mai sunt!

Mergi la inceput