Jocul cu de toate (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Predeal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Kehleyr

Julia

Mergi la inceput

De cate ori am vazut banneru' ala normal ca am tinut minte . Si mersi pentru linkul cu Polichinelle, eu as fi zis ca e vreun grec antic .

Numele celor doua "rovere" trimise de Nasa pe Marte anul trecut.

Mergi la inceput

Erau Spirit si Opportunity. Cine intra primul sa posteze alta ghicitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Kehleyr,ce s-a intamplat cu semnatura ta?Nu ma doresti sa visezi din nou?Mie imi placea mult,iar Nemo ascult chiar acum.

HEARTAGRAM e un cuvat inventat din altele doua.Care sunt acestea si ce inseamna Heartagram?

Mergi la inceput

heartagram = heart + pentagram
creata de prietenul tau , Ville Valo, cantaretul de la HIM
ar reprezenta dragostea si ura

edit: Cu ocazia asta, draga Julia, am aflat si eu ce inseamna initialele HIM (His Infernal Majesty), ca imi scapase asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

www.centuryskate.com/images/heartagram.jpg" target="_blank">heartagram e un pentagram care arata ca o imbinare intre o inima si o stea

e simbolul formatiei finlandeze de rock HIM, creat de www.br-online.de/bayern3/musik/starsbeib3/img/him/ville_valo_150_200.jpg" target="_blank">Ville Valo si folosit si de prietenul lui www.powertrip.nu/skate/profiler/bammargera.jpg" target="_blank"> Barn Margera

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arboria

heartagram = heart + pentagram
creata de prietenul tau , Ville Valo, cantaretul de la HIM
ar reprezenta dragostea si ura

edit: Cu ocazia asta, draga Julia, am aflat si eu ce inseamna initialele HIM (His Infernal Majesty), ca imi scapase asta

da draga Julia,asa e cu HIM.interesant e si jocul de cuvinte himmea=intunecat in finlandeza,iar valo=lumina.Heartagram ar mai fi tradus si:dragoste si pacat(love and sin ,il am si tatuat(mic si finut) ),viata si moarte//citit in diferite interviuri
Adela,sa i dam si nou venitei arboria o sansa!
Julia,cum se face ca esti "nou venit"?ai cumva un venit nou,un salariu mai mare?

Mergi la inceput

Adelutzo, nu ne pui tu la incercare?
io ma intorc aici peste vreo 2 ore

Julia, daca as putea, as renunta si la stelute, dar se pare ca nu se poate
La cate stele am, ai zice ca-s de cand lumea pe aici, o "dinozaura" (imi plac dinozaurii, by the way) si nu e asa. Poate peste fo 2 ani ma mai "maturizez" si io

Mergi la inceput

Pai,Julia,daca tu continui sa pui asa de multe mesaje,peste vreo 2 ani vei avea titulatura"fosila" ,by the way cu dinozaurii

Mergi la inceput