endometru, ovulatie, temperaturi (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Eu ce nu pricep este ideea cu inseminarea. Stiu, anticorpii sunt doar in glera, DAR in uter, trompe, trebuie sa exista si acolo o secretie care sa ajute cilii sa se miste sau peretii uterului sa nu adere. Gresesc ? Si daca e o astfel de secretie, cum de in ea nu sunt anticorpi, care sunt produsi interni, nu locali , ai organismului. Pe de alta parte, sunt fete gravide dupa un astfel de procedeu. Si inca ceva: in tineretile mele, in studentie, cand mancam cu mult succes conserve cat cuprinde, eram f des plina de bube, ca ma intoxicam din toate alea. Deci alergenii ma bombardau din toate partile. Si am ramas gravi de 2 ORI !!!! Nu am mai avut intoxicatii de ani de zile. Sau acum am dezvoltat anticorpii ?
Incurcate sunt caile Domnului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Felicitari Tonnia si nu te ingrijora din cauza lipsei simtomelor. Nici eu cand am ramas insarcinata nu am avut nimic, ba mai mult, la fel cum spui tu, dr.mi-a spus ca este imposibil sa am in acea luna ovulatie, deoarece in ziua a 10 a aveam un folicul de 13.2 mmp. L-am contrazis cu testul in mana, dar din pacate am pierdut sarcina. Ai grija de tine si nu face nici un efort.
Multumesc pentru raspuns, si vin acum cu noutati:
-mi-am facut teste de ovulatie in zilele
14( TB=36.44) negativ
15( TB=36.38) negativ ( linia de test era mai slaba ca intensitate decat cea de control)
16( TB=36.50)testul a fost pozitiv ( aceeasi intensitate a liniilor)
azi 17 ( TB=36.39) test negativ( linia de test era mai slaba ca intensitate decat cea de control).
Ce pot sa ma inteleg?
Este posibil sa am ovulatie astazi si maine imi va creste temperatura?
Eu stiu ca daca testul este pozitiv, ovulatia va avea loc la 24-48 ore dupa. Asa este?
Si inca o intrebare: fetele care aveau CM la 31-33 zile inainte de tratamente, din ce zi luati duphaston si pana cand?. Mie de cand mi-a dat sa iau din ziua 15-25 in vine fix la 28 zile, dar daca ovulatia mea e tarzie asta nu inseamna ca voi avea o faza luteala foarte scurta?
Atat, nu va mai plictisesc.
Sper ca in fiecare zi sa vina cineva cu o veste buna pentru ca asa poate mai inaintez si eu pe listuta aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

gabiu, eu am un CM de 31 zile si DPO 18, ca si tine. Duphaston am primit de luat din ziua 16 pana in 25.
(Intr-o luna am luat pana in ziua 31, ziceam sa nu pierd o eventuala sarcina din cauza ca-mi scad brusc progesteronul, dar nu s-a aratat nici atunci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai fetelor,

Voi vreti sa ma imbolnavesc de inima? Dupa ce ca sint vai de capu' meu su sufletelul imprastiat, dau in tahicardie cind sa va citesc!

Nu stiu ce sa spun mai intai.
Tonnia, sint muta. Oricum n-as putea fi altfel decit sincera cu tine, chiar daca poate te dezamagesc. Nu-mi place faptul ca ti-a scazut temperatura astazi. Dar pt ca n-ai dat prea multe detalii, nu stiu ce sa spun. Si mai da-mi o data coordonatele tale de pe fertility, sa mai arunc un ochi pe grafic, te rog. Sa stau si eu cu inima impacata si sa ma pot bucura cu adevarat. Desi am inteles ca ai facut un clear blue si astea nu prea dau gres...

Danangie, la multi ani si sa iasa cu doua linii si la tine, uite asa, de ziua ta!

MRL, si la tine doua linii!

Perechi de linii la toata lumea, fetelor, sa ne bucuram si sa fim fericite!

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Uite ma ca am scos-o pe Ale din ale ei!

Si eu sunt ingrijorata ca mi-a scazut! Si in plus ca n-am simptome. Ale, chiar te rog, baga un ochi acolo! Iti trimit un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tonnia, cind iti faci testul de singe? sa nu ne mai tii nici pe noi nici pe tine in suspans...

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Parca nu mi-as face test de sange! O sa stau dupa aia sa compar cifre, sa vad daca se dubleaza... Mi-am sunat ginecologul care a spus ca e OK, sa nu iau Utrogestan , ca am progesteronul din ziua 21, 37, e pe la mijloc ca valoare. Sunt cam confuza! Temperatura se joaca cu nervii mei, si cam asta e. M-am hotarat sa astept pana in ziua 31. Azi sunt in 27. Dupa care iar astept, sa ma duc la eco cand s-o putea vedea! Clever, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

nu mai e nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

M-am intors de la doctor, de fapt am vazut o asistenta. Am aflat ca nu urmeaza sa-mi faca ultrasound. Cand am auzit ca n-au de gand sa-mi faca, am inceput sa-i innebunesc cu intrebarile, ca daca e sarcina extrauterina? Daca nici macar nu e sarcina? Daca s-a oprit din evolutie, cum stim, daca nu printr-un ultrasound? se pare ca am fost destul de ferma ca pana la urma mi-au facut "o mare favoare" (pe care n-au mai facut-o la nimeni pana acum) si au gasit si timpul si aparatul si doctorul care sa-mi faca....si uite asa am vazut pe bebe care avea o bataie de inimioara de 133. sper sa fie bine...
am aflat ca pe tot parcusul sarcinii iti fac DOUA ECO....si nu mai multe, ca m-a bufnit si rasul si le-am zis ca in Romania iti fac in fiecare luna!!!! se pare ca un ultrasound am epuizat deja....dar eu nu o sa-i las pana nu imi fac mai multe, pe banii mei, nu ma intereseaza.
Lucrurile sunt groaznice aici...nimic nu se face fara sa bati cu pumnul in masa. Si niciodata nu e cineva sa-mi zica o informatie utila. Mi-a facut aia capul mare cu toate prostiile inutile, si ma trimitea acasa....si zic, stai cucoana ca am intrebari, am Rh negativ, si stiu ca daca sangerez vreo picatura trebuie sa vin sa imi faci o injectie si aia cica....pai vezi, stii totul .

Tonnia, nu te ingrijora si stai cumintica linistita. Nici eu nu am simptoame, si sanii mi s-au mai desumflat, in rest nimic....si uite ca ii bate pipotzica. Nu te mai ingrijora cu temperatura, asteapta cumintzica pana trec rusii....ma bucur ca s-a intamplat asa pt tine.
Tonnia draga mea, stiu prin ce treci, dar uite...in cel mai rau si mai rau caz, sa ziceam ca a fost o sarcina chimica, asta e un indiciu ca poti ramane insarcinata, cand doctorii nu-ti dadeau nici o sansa in luna asta!!!! Dar totul va decurge bine, iti tin pumnii!!
si la toate fetele de aici!!!
ariadna ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mirela,iaca sint io!

Tonnia, toate gindurile mele bune si sa fie asa cum iti doresti, adica un BB-ic sanatos si frumos!

Adriana si pt tine o si...hai nu ma mai tine in suspans!

Mergi la inceput