endometru, ovulatie, temperaturi (11)
Raspunsuri - Pagina 2
Tonnia spune:
Mirelas, sunt sigura ca ai sanse. Doar sa prestezi din vreme. Uneori cresc mult mai repede decat credem noi!
Felicity, bafta!
Rucsi, ce tot faci?
Chi, astazi nu m-ai felicitat! Unde esti?
Ariadna 
utocatalina spune:
Mirelas...TPC se face pina in 8 ore de la contact...te scoli dimineata...prestezi si nu te speli...te duci la doctro cind te cheama...in maxim 8 ore...acolo iti vede glera si iti preleveaza stii tu ce...ca sa vada gigei ce mobilitate au...daca este pozitiv e bine...insemna ca ai scapat de inseminari...daca este negativ nu este bine...oricum gigeii trebuie nu doar sa existe, dar si sa aiba mobilitate...sper sa-ti ias pozitiv...pupici...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Mirelas...ti-am trimis 2 mesaje pm...primul e gresit...se refera la HSG...al doilea este cu TPC...mea culpa....![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Chi spune:
Tooonnniiaaa e graaaavidutaaaaa !!!!!

e graaaaviii
si o sa aibaaaa un 
Si trebuie sa deaaaa de
si
ca altfel nu scapa de 
miki iris spune:
Felicitari Tonya!!!
La multi ani Danangie!
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Maine merg la monitorizare la Niculescu .Luna trecuta am stat binisor dar nu a fost sa fie. Am inceput de 9 zile tratamentul Liviei. Sunt tare curioasa sa vad daca s-au schimbat vreun pic datele problemei(eu avand endometrul cam subtire, respectiv ziua 17-e=7,6 )
miki iris
Anca Wish spune:
Tonnia, lumineaza-ma, mama! ti-ai facut un alt test care a iesit pozitiv pozitiv???![]()
Acu' am intrat, cautai raspunsul tau, dar tot in ceatza sunt. 
Chi, sa "auda" si urechile mele care-i treaba cu TPC-ul. Pleseeee! Dau o bere. Stii ca si io il am negativ si-mi vine sa-mi trag una in freza!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ariadna33 spune:
Da, mai fetelor, Anca are dreptate! Ce sunteti asa secretoase, vrem si noi sa stim! Sa iasa odata la lumina chestia asta cu TPC-ul!
Chi spune:
Am zis sa nu ma mai
cu TPC meu !
L-am facut la Giulesti, si la 7 ore "dupe", rezultatul era - citez " aproximativ 1" adica aproximativ 1 spermatozoid (?) era la plimbare, restul dadeau din coada tot pi loc, pi loc, pi loc !De la dr am inteles ca trebuiau sa fie minim 5 plimbareti.
La testul glerei, am iesit binisor, adica 11, desi glera mea este de regula ascunsa bine, eu de-aia si suspectez acest rezultat prost. Am mai scris, glera ovulatorie este ca un ... macrame, cu cat sunt ochiurile mai stranse, cu atat baieteii nu pot trece bariera. De aceea se poate lua un mucolitic la ovulatie.Daca e prea acida sau densa, adio bb !
Anca, tie cum ti-a iesit ?
Anca Wish spune:
Chi, iubita, ce plastic te exprime..macrameuri...auzi!![]()
La mine e mai simplu de explicat. Erau TOTI acolo, dar erau MORTI.
Ori i-a speriat ceva si au dat coltu' (vreun val tzunami
)
...ori..nu stiu.
Imi arde de glume, dar ce sa fac????
Pe mine ma depaseste chestia asta cu TPC-ul. Mi se pare o mare nebuloasa.
Moisa mi-a zis ca nu e acida sectretia, doar ca fac o alergie la sperma sotului. Ca atunci cand esti bolnav si organismul "fabrica'' anticorpi. Voi ati intzeles???? Eu NU!!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish