copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
CataD spune:
Nina, ce draguta fata ta! Asa da copil darnic!
Laura e la varsta explorarilor, a inceput sa mearga, acum merge chiar bine, netinuta, si de cateva zile incearca si mersul cu spatele
Catalina si
Laura (12 ian 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaluidavid spune:
Buna! Ne primitzi si pe noi?
Nu numai puiutzul meu e capricorn(24 dec) ci toata familia.Sotzul 26 dec iar eu 27 dec.Frumos cadou am primit amandoi de ziua noastra,nu?
Speram sa mai povestim si sa impartasim nazdravaniile capricornutzilor nostri scumpi.
Pupici!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
ticka spune:
maaamaaaaaaaaa! asta da familie de capricorni!!!
Bun venit!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Catalina, e darnica intr-adevar, caci si jucariile si le imparte cu alti copii, dar numai cu cei cunoscuti. Si nici nu ia jucariile altor copii, e foarte corecta.
Stefania, ardeleanco, bine ai venit in clubul nostru ! Sunteti o familie de capricorni
, dar cunoscandu-va bine, voi pe voi, veti reusi sa va si intelegeti bine !
Asa ne-am dorit si noi(eu si Cristi, scorpioni), un bb scorpion, sa fim o familie de scorpioni. Dar Cristina a vrut sa fie capricornita, tot incapatanata si introvertita ca scorpioni. Asadar, ne intelegem de minune !
Weekend cat mai placut !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
ioana_du spune:
Hello fetelor! Sper ca nu ne-ati uitat si pe noi, mami Ioana si caprita Bianca. Daca va spun ce face acum caprita mea ...... Asculta Paganini. da da, ati citit bine. Paganini. I-a pus tata CD-ul. Pai cum sa ma compar eu, cu melcii, piticii, motanii si pitigoii mei cu Paganini !!?!?!? M-am retras respectuos!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
mamaluidavid spune:
Multzumim pentru primire!
Intr-adevar si noi ne-am dorit un copil capricorn ,ca si noi ,dar nu ne gandeam ca v-om fi chiar asa norocosi sa ni se indeplineasca dorintza!
Noi va dorim o duminica placuta!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
V. Erica spune:
vrem si noi in clubul capricornilor, sau in tarc ...
Ruxandra Maria - 10 ian 2005.
Pot sa intru si eu (29 dec), doar sunt si eu copilu` lu` mama...
Dana, Eric si Ruxi
ioana_du spune:
Hello caprite si mamaici de caprite !
Nu pot sta acum la palavre, ca ma duc sa-mi cumpar brad. Ce? Nu e Craciunul? Nu vine Mosul? Nu prea mai e nici macar iarna ?? AIUREA !!! Voi nu va uitati afara?
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
april spune:
Bun venit proaspetilor capricorni. V-am trecut pe listuta. Daca sunt greseli va rog sa-mi spuneti.
vreau sa urez tuturor un 1 Martie plin de caldura, bucurie, dragoste si fericire. Si multe, multe floricele (pacat ca nu pot ghiocei)
Antonela & Andrada