copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Ioana ( tizo) am vazut ca Bianca ta este nascuta in aceeasi zi ca si Rayan, 22 dec 2004.
Iti face probleme la masa? Si noi la fel, zici ca danseaza cand ii dau biberonul. Da din maini, din picioare, sau cand se potoleste se uita tot pe pereti de parca ar vedea cine stie ce interesant, si se lalaie cu mancarea, vai de capul nostru. Bine, mai sunt zile cand ": rade" 100 ml ca nimic.
Stai linistita ca nici el nu mananca mai mult de 110 ml odata, eventual ii mai fac imediat dupa ce termina biberonul si atunci ajungem cam la 140 ml.
Important este cat mananca pe zi, iar noi zilele astea stam cam prost, adica, de la 900-1000 am ajuns la 600-700.
Noaptea doarme Bianca? Rayan doarme cam 6-7 ore, insa ziua, vai de noi.
Crinuta si Rayan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta spune:
Ioana, am vazut ca Biancai ii place sa stea la verticala. Exact problema asta o avem si noi cu Rayan. Cum il punla verticala cum nu mai plange, iar cand incerc sa il asezpe genunchi sau sa il pun la orizontala incepe sa planga.
Crinuta si Rayan
ioana_du spune:
Crinuta, sa ne traiasca bebelushii cei de 2 luni !
Draga mea, dar Rayan mananca bine! Bianca mea in ultima vreme nu depaseste 600 de ml pe zi! ca sa nu mai zic ca a avut ziile in care s-a multumit doar cu aproape 500 !
Am fost azi la medic si a cantarit-o si masurat-o; avem 5 kg si 57 cm.
E bine, e in grafic, dar nu stiu de unde. Din aer, cred, ca de mancat..... Noi ii vom introduce si sucul de fructe si morcov, la recomandarea pediatrului. tare sint curioasa sa vad cum il tolereaza.
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
ticka spune:
quote:
Originally posted by Zeeva
Am si eu un capricornut, Miruna de sase ani, nascuta pe 7 ianuarie 1999. Ma treceti pe listuta?
multam'
Zeeva
Bun venit
![](floare1.gif)
ioana_du spune:
Am uitat sa-ti spun cum stam cu somnul. Pai, Doamne-ajuta, vad ca noaptea dormim zdravan. Adica de pe la 11 (cel mai tarziu) pana pe la 6-7. Uneori se mai trezeste peste noapte pe la un 3-4, si vrea cateva gurite de ceai. Ziua nu prea doarme, ce sa zic. Mai mult atipeste cate o ora, si apoi are chef sa fie bagata in seama. Dar..stii.. la modul ala...serios! Adica vrea in brate, dar numai la verticala (cum bine ai spus si tu), daca o tin la orizontala e nasol. Apoi vrem sa cantam si sa vorbim si sa radem. Asta e partea care-mi place cel mai lumt, e vorbareata ca mine!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Bun venit, noilor sositi, Leta cu Deea, Monique si Victor, @lbin@ cu ata si ece, Zeeva cu Miruna !
Am vazut pozele...numai copii frumosi !
Monique, te astept cu Vlad la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002.
helbi, da' bine s-a mai distrat Bianca in locul acela de joaca !
Si cum ai scris si tu, nu se vede ca nu prea mananaca, este frumos dezvoltata.
Asta este si problema noastra la Cristina, mananca cate putin si nu orice. Acum vrea numai paine cu miere ori numai cu branza, sunca sau pateu, ca in saptamanile urmatoare sa nici nu auda de miere sau pateu. La fel face cu banana.
S-a nascut cu 3 kg si 48 cm. La 1 an avea doar 8 kg si 75 cm, la 2 ani avea 11,7 kg si 89 cm, iar la 3 ani: 13 kg si 96 cm. Este o subtirica ! Nici noi, parintii, nu suntem mai prejos, de fapt. Important este sa fie sanatoasa !
Pupici si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43533" target="_blank">Scorpiute
april spune:
Bun venit celor noi. V-am trecut pe listuta. Sper sa nu fi gresit ceva. Daca da, dati-mi un PM.
@lbin@, tu ai gemeni???la distanta de 2 sapt sau n-am vazut eu bine?
chiar daca nu scriu des sa stiti ca va urmaresc cel putin o data pe saptamana. pupici tuturor caposilor si mamicutelor
Antonela
pozici cu Andrada
crinuta spune:
Ioana, sa ne traiasca puisorii.
Vad ca seamana mult. Rayan doarme de pe la 23:3024:00- 5,6 cam asa, depinde.
Si el a mancat zilele trecute peste 600 ml, in schimb nu a mai stat ieri treaza toata ziua ,ca alaltaieri m-a innebunit.
Crinuta si Rayan
@lbin@ spune:
quote:
Originally posted by april
Bun venit celor noi. V-am trecut pe listuta. Sper sa nu fi gresit ceva. Daca da, dati-mi un PM.
@lbin@, tu ai gemeni???la distanta de 2 sapt sau n-am vazut eu bine?
chiar daca nu scriu des sa stiti ca va urmaresc cel putin o data pe saptamana. pupici tuturor caposilor si mamicutelor
Antonela
pozici cu Andrada
aş fi vrut eu sa am gemeni :) am scris greşit dar am ındreptat pe urma cred ca ti-a scapat :)(vezi mesajul urmator )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ce mai fac capricornutzii ?
A mea capricornitza este tare darnica !
Aseara, Cristi(tati) i-a dat ceva marunt Cristinei. Isi pune ea maruntul in posetuta, ia de acolo cateva bancnote de 10.000 lei si i le da lui Cristi, "Banii tai, cumperi tigari, tati !".
Atunci, ii explic Cristinei cum sta treaba cu tigarile, ca dauneaza sanatatii, ca imbolnavesc plamanii(si ii arat unde sunt). O si intreb, daca ii place fumul de tigara. Nu, bine-nteles ! Merge la Cristi care fuma si il cearta danadu-i peste mana in care tinea tigara, "Gosh(jos) tigara, nu buna !".
Cristina nu vrea sa bea lapte, Cori(unchiul) a zis ca-i da cate 10.000 lei in fiecare seara daca bea un pic de lapte, sa-si cumpere ce vrea. La inceput a tinut figura, dar de cateva zile, cand o intreaba Cori daca a baut lapte sa-i dea bani, "Eu am bani, multi !", asta este raspunsul ei. Bani pe care ii tot imparte...ba la buni, ba la tati, ba pt. taxi, sa mergem la buni Lali.
La mami nu-i da, caci mami are in portofel.
Sanatate si pupici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn