as vrea sa aflu mai multe despre implicatiile faptului ca am uterul deviat mult spre stanga (pozitionat in anteversie - ceea ce stiu ca e normal). astazi am facut o radiografie si mi s-a spus acest lucru. bineinteles prima mea grija a fost sa intreb daca voi putea avea cpopii si mi s-a spus ca da. dar totusi nu sunt lamurita. Voi ramane insarcinata mai greu? voi avea probleme in timpul sarcinii sau mai tarziu? va trebui sa iau in calcul posibilitatea cezarianei? si de asemenea nu am inteles ce inseaman ca ovarul drept e situat in Douglas?
Vad ca nu s-a inghesuit nimeni sa-ti raspunda. Uterul meu este deviat dreapta .. oricum pana la urma cred ca e acelasi lucru. Nu mi s-a spus de ce se intampla asta. De fapt medicul meu nu s-a aratat surprins. Cred eu ca e o chestie destul de comuna. Noi sa fim sanatoase sa rupem inimi
Stai linistita ca nu e o problema.Si al meu e asa si acum sunt insarcinata cu bebe2,iar de nascut am nascut normal.Numai bine!
eu am uter retrovers.Poate cineva sa-mi ofere informatii? Mai ales ca anul acesta vreau bebe..
Multam frumos.
si eu am uter "usor" retrovers si infantil si am un bebe de aproape 10 luni...asa ca...
ce am auzit , nu stiu daca e real, ca daca ai uterul retrovers ramai insarcinata mai greu, iar daca e infantil tii sarcina mai greu, DAR ATAT, nicidecum ca nu poti avea copii.
Oana si Mara 11.08.2004