Florarii din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ciciep, ti-as mai da o adresa:
floraria amazon, str. tunari nr.1 (intersectia cu str. mihai eminescu), [editat de moderator]*. Nu de alta, dar am luat pliant de la ei, la targ.
Sper sa-ti ajute.

Krelia

* site-ul indicat de link-ul moderat apartine unei firme concurente celei recomandate de catre administratia DespreCopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

fetelor daca vretzi sa vedetzi buchete de mireasa intratzi pe Google si datzi search pentru Bride's bouquets.o sa gasitzi foart multe situri.
eu aici in Constantza am gasit o florarie care imi va face buchetul exact cum ilvreau.mi-au zis sa ma duc cu vreo 3 saptamani inainte cu o poza,sa aiba timp sa faca, comanda pentru flori, in cazul in care nu le au.asha ca nu se poate ca voi sa nu gasitzi in tot Bucureshtiul o florarie care sa va faca buchetul visat.
pupici la toate shi spor la cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Unde gasesc trandafir albastru natural"
postat de anduta78, 22/03/2005, 09:19:14

Am nevoie pt buchet mireasa.Va rog mult daca ma puteti ajuta.

Andu se marita cu cel mai bun.

raspuns postat de krelia, 22/03/2005, 09:31:46

anduta, in amzei, te-ai dus? Sau in piata de flori de la Cosbuc, ai incercat??

http://community.webshots.com/user/krelia7806

raspuns postat de ralucah, 22/03/2005, 10:29:09

La orice florarie...se vopsesc trandafirii albi cu spray special sau se pot lasa trandafirii albi si floarea miresei albastra.
Se pot vopsi doar marginile sau trandafirul in intregime.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

va recomanda floraria D&D de pe Calea Mosilor.
Buchetele sunt superbe, nu neaparat de mireasa. noi acolo am facut luminarile anul trecut cind am fost nasi. a fost singura care a inteles ce vrem de fapt. simple si elegante. cred ca le gasiti pozate prin cataloagele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

si noi tot cu floraria d&d - buchetele si lumanarile au fost superbe, la fel si cocardele si aranjamentele florale din sala.
florile de calitate excelenta.
poze in linkul din semnatura.

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Va recomand Floraria Iris de langa Biserica Luterana. Fetele de acolo sunt super indemanatice si ce iese din mainile lor e de pus in revista.
Pupicei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena30 spune:

BUNA fetelor ,eu va recomand floraria ama ,despre d&d nu am o parere buna dar........fiecare cu gustul lui mie mi se pare ca nu au stil.......bafta si o nunta ca in povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary13 spune:

Eu am fost la botezul fetitei prietenei mele toamna trecuta, iar aranjamentele florale le facusera cei de la Splendor. De fapt le creasera, caci daca ati fi vazut si luminarea de botez ramineati cu gura cascata. Era absolut originala, nu mai vazusem asa ceva.Cred ca este si pe siteul lor [editat de moderator]* . Era cu trandafirasi mici bej si cu anturium verde. Superba. Isi merita numele de Splendor din plin.Si din cite am inteles au superpreturi, nu mi s-au parut piperate.

* site-ul indicat de link-ul moderat apartine unei firme concurente celei recomandate de catre administratia DespreCopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Ibordea, imi place foarte mult buchetul sotioarei tale.Imi spui te rog cat a costat acest buchet?

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Floraria D&D are si site. **************

Mergi la inceput