vreau copii cu sotul meu......
Raspunsuri - Pagina 2
musete spune:
Pupici, Nounou!!!! Si eu am revenit de curand pe aici. Imi luasem o mica vacanta, nemeritata, ce-i drept, intrucat , zabovisem cam mult pe aici fara nici un rezultat. Insa, dorul de fete m-a cuprins si... n-am mai rezistat!!!
Anca Wish spune:
Bai, Musete, m-ai omorat, maica. Tare plangacioasa mai esti.
Sunt altele care au 3 FIV-uri esuate...si nu mai sunt asa suparate.
Stii ce gandesc cele noi venite?
"daca ei in 5 ani fara probleme majore, nu i-a iesit...La mine cum o sa iasa??????????????"
Hai capu' sus!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Hildegard spune:
Fetelor, s ava povestesc.
Vieneri trebuia sa-mi vina rusii. Am stat nimic....a venit seara, nimic....am crezut ca am innebunit. La ora 10 seraa l-am trimis pe al meu sa-mi ieie un test de sarcina sa-l fac dimineata. Dimineata la 3 mi-am facut testul....nu se vedea nimic....l-am lasat in pace, pe la ora 6 m-am trezit iar si ce sa vad ..... a doua linie era bine vizibila, asat tinand cont ca eram la 26 de zile numai. Am crezut ca rusii vin sambata, nici asa....nu a mers...
Urmeaza greturi, sani durerosi, somn, spatele, urinari dese si nu in ultimul rand chipsuri cat incape....pofta pe ele de ziceai ca era sf. lumii. Eu care nu mancam asa ceva inainte....foarte rar.....si sa u zic cartofi prajiti cu telemea din aceea sarata de casa....asat vroiam sa mananac.
voi ce ziceti? sunt insarcinata?
Constipata nu sunt, zic eu.....mai fac testul pe cand? Sa-l mai fac?
Cand merg la medic...cam peste 3 sapt.
Ultimii rusi mi-au venit pe 17 ian......
ce ma sfatuiti?
Astept repede raspuns.....
Sa va zic.......eu ma simt super, am o fata senina.....si o dispozitie super
Va pup.
Hildegard spune:
Elise, care e situati ata?
Povesteste.
O sa ai bebe, trebuie sa ai rabdara, dar daca imi povestesti, vormi si mai mult
Te pup!
Hildegard spune:
ALISIA, cum e cu stresul asta?
Mie mi-e frica de el, dar nu ma las!
Stresule, dispari!
fluier, ascult muzica si asa imi inving
Ma gandesc acuma la mine mai mult, sunt o fire mai sensibila si pun la suflet tot, dar acuma de cand cand mi-a iesit testul pozitiv
, la pun toate in spate, nu la inima.
Trebuie sa avem grija de psihicul nostru ca altfel ne distrugem
La un
gras si sanatos,