vreau copii cu sotul meu......

vreau copii cu sotul meu...... | Autor: Hildegard

Link direct la acest mesaj

dupa o sarcina pierduta in 11 sept......dorim copii, am ciclu regulat totul e ok...dar nu mai vine odata bebele asta. cica nu am voie sa ma stresez!!

Buna sunt membru nou si vreau sa ne cunoastem mai bine.
In 18 sept. 2004 m/am casatorit iar inainte de asta in 11 sept am pierdut o sarcina de 4 saptamani. Era de la stres, organiyarea nunti....si multe cele. au trecut deja cateva luni, nu ne/am protejat....dar nimic. Cica nu e bine cateva luni a zis medicul sa raman insarcinatã. Sunt obsedata sincer, ca vezi Doamne nu se va intampla. Medicul a zis, ai rabdare. Nu se poate planifica. Eu astept. Sunt acuma inainte de ciclu...vineri trebuie sa-mi vina.....sunt nebuna? ca ma tot gandesc. va rog vreau sa ma sfatuti in ale astea.....Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hildegard...toate vrem un bb...cu sotul sau cu prietenul...si toate facem tot ce este posibil in aceasta vedere....de aceea ca sa stim mai multe despre tine...poate ne spui si daca ai facut ceva analize....cit despre faza cu stresatul....parerile sunt impartite....pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Sa zic despre mine

Medicu ginecolog nu mi/a gasit absolut nimic....mi/a zis ca am sanse sa mai raman insarcinata, daca prima sarcina am pierdut-o din cauza stresului(organizam nunta) asta nu inseamna ca nu mai pot ramana insarcinata. In dec. m-am dus la alt medic, mi+a facut o serie de anilize care tin de partea asta, m-a examinat...totul este ok. Trebuie sa astept doar. Cica nu e bine sa ramai imediat insarcinata, cel putin 3,4 luni, dupa patania mea...este adevarat? noi ne/am protejat doar in prima luna, sincer, apoi am lasat toate sa mearga de la sine. Ciclulimi vine la 26 de zile....e ok....niciodata nu am avut probleme cu asta.
sunt o fire mai extroverita.....deshisa, comunicativa, imi place sa am prieteni...cu toate ca am patit/o si cu ei.....dar nu conteaza asta acum. Acasa nu am probleme cu sotul, este liniste, amndoi avem servici, nu stam in chirie si avem tot ce ne trebuie. Cred ca am suferit o despresie puternica in momentul acela in 11 sept.2004(cu sarcina). Dar acum e ok. ieri a fost ziua mea de nastere si am sarbatorit acasa.Am nevoie de sfaturi, de prieteni si intelegere. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Hildegard, bine ai venit in randul celor care isi doresc un bebe( cu cine , nu mai conteaza).
Daca vei intra la ''aspirante optimiste'' vei vedea ca suntem acolo aproape 200 de aspirante cu diverse probleme,ale lor sau a sotilor.
Eu zic ca cel mai bine este sa intri acolo, unde toate ne spunem durerile si problemele si iti spun sigur ca vei gasi absolut toate raspunsurile.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hildegard...bine ca ai depasit momentul dificil pin care ai trecut....acum sper ca toate vor fi bine....tu ce analize anume ti-ai facut..spune-mi si mie....si vorba Gogosarului mic....poate ca ar trebui sa intri la aspirante optimiste....ca vad ca optimismul nu-ti lipseste! Te pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Bbei,de mine ati uitat complet? Chiar nu mai intreaba nimeni de mine. ... Nu-i nimik, sunt cu ochii pe voi continuu. Stati linistite. Ati uitat? Sunt eu, Musete, cea care se chinuie de vreo 5 anisori sa ramana, analize bune, Tpc negativ, histeroscopie pe viu, 5 inseminari(fiasco), etc. Mai vreti?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Scumpelor,
Si eu imi doresc un bb.foarte mult,dar e important sa nu fim stresate.
Spor la munca tuturor,si la cat mai multe
Cu drag
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Hildegard, uneori e nevoie de mai mult timp sa ramai din nou insarcinata, dupa ce ai pierdut o sarcina. Asa a fost si la mine. Cred ca organismul tau stie mai bine cand e gata pt o noua sarcina.
Dar nu dispera, daca ai ramas insarcinata inseamna ca vei ramane din nou. Si asta in urmatoarele luni. Fii linistita si gandeste-te ca totul va fi bine!! Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Hildegard, dozari hormonale ai facut? Faptul ca ai ciclul mai scurt de 26 zile poate indica o deficienta de progesteron si, implicit, o cauza obiectiva a pierderii sarcinii. Apoi trei luni de incercari nereusite nu sunt nici pe departe o problema, cunosc o persoana deosebit de fertila, intr-un cuplu fara probleme de fertilitate, care a ramas dupa 4 sau 5 luni de incercari, dupa ce au hotarat sa mai aiba un copil. Incearca, pe langa dozari, sa-ti monitorizezi si ovulatia, pentru a determina cat mai exact perioada optima.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Nounou, bine ai revenit! Nu te-am mai vazut demult pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Musete, n-am plecat nici o clipa, doar ca, in ce ma priveste, sunt intr-un fel de stand by ..
N-am hotarat inca ce urmeaza, ar putea fi ceva modificari in plan profesional care vor amana vreo 2 ani demersurile de a avea un copil 'pe bani' ...
Am primit cu incantare salutul tau, iti multumesc!
Iti urez mult succes!

Mergi la inceput