Am tot cautat pe net site-uri in care sa gasesc imagini,idei despre posibile amenajari cu rigips.Ma refer la mobila din rigips.Adica rafturi....culori posibile de imbinat.Nu am gasit mai nimik.
Va rog,daca puteti sa ma ajutati si sa-mi dati cateva adrese cu amenajari interioare facute din rigips.
va multumesc!
Corina uite aici 2-3 poze cu www.premsgroup.home.ro/Lucrari%20in%20gips-carton.htm" target="_blank">rafturi si nu numai din gips-carton. Eu am gasit insa mult mai multe idei atunci cand mi-am amenajat casa in colectia maica-mii de reviste " Casa lux". Trebuie sa ai timp sa rasfoiesti si pana la urma gasesti o groaza de idei. Vazusem intr-una din numerele revistei cum un individ si-a facut mobila din sufragerie (rafuri pt carti, policioare fantezie, suportul pt TV etc) doar din rigips. Eu am tavanul din sufragerie si baie , un perete care mascheaza rezervorul de la WC si niste rafturi in baie facute din rigips. Daca tavanul si peretele e ok, uite ca la baie nu imi place cum s-au facut, in timp, rafturile. Ma rog, la urma urmei e chestie de gust.
Amenajare placuta!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raluca...exact asa cum spui tu..asa vreau si eu sa fac..pt Tv..rafturi pentru carti....
Multam pentru adresa..ma uit acum si eu...
daca mai aveti adrese similare..va multumesc din suflet!