Bebelusi de sept-oct 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
pufymic spune:
Ellen, bine ai venit!!!
Nu mai stiu care mamica zicea ca bebele ei nu are un program de masa....si Alesio al meu papa tot la 1:30-2 ore.....toata ziua, si noaptea se trezeste sa pape de 3 ori!
Si tocmai a implinit 4 luni!
Ma duc ca tipa gazuca!
Pupici
Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
ellen spune:
Alexandra s-a nascut pe 25 Septembrie 2004, ora 5:57 (m-am uitat la ceas ), 3.100kg, 51 cm
anielas spune:
Ellen- eu ii dau Inei cu ulei de cand s-a nascut..initial am avut Nivea, iar acum am Sanosan..am fost multumita de amandoua..nu a avut nici un fel de reactie.
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
ellen spune:
Ania: Am cumparat si eu Nivea dinainte de a naste dar am folosit-o pentru mine. Cred ca o sa incerc si eu in seara asta sa-i dai cu Nivea (ca tot o am in casa) sper sa nu aiba nici o reactie.
Elena & bb Alexandra
ellen spune:
Mel - ai incercat sa pui link-ul la semnatura?
Teoretic trebuie sa mearga.
Elena & bb Alexandra
PrInTeSs2_ spune:
Ceao fetelor!!!!!!
Si eu sunt mamica! Am o gogoloasa mica de 3 luni si doua saptamani. S-a nascut in Octombrie 28,2004 la ora 10:16 PM dar nu stiu in Kg cat cantareste. Am si eu o dilema cand pot sa ii dau sa pape si ce anume!!!!! Sunt atatea pareri ca nici eu nu mai stiu ce sa cred. Eu am alaptat-o o luna apoi am pus-o pe formula acum precum vi-am zis are 3 luni jumate si mananca tot la 3 ore insa am impresia ca nu e de ajuns caci pare flamanzila tot timpu.
Astept raspuns de la voi, cum ati procedat.
babirusa spune:
Buna fetelor, aveti un ritm de speriat....asa ca am ramas tare in urma :(. Sper ca sunteti toate bine si bebicii sanatosi si voiosi. Am scapat si noi de vaccinul de 4 luni fara febra. Cum se comporta bebicii la baie, ca pe Alexandra cand o scot din apa o apuca urletele...
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)