Jocul cu filme (27)
Raspunsuri - Pagina 6
aysha spune:
Eu-s pe post de clopotar astazi!
Carmeeeeeeeeeeeennnnnnn!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Kehleyr spune:
Aysha, eu nu-s Carmen
Un prezentator meteo blazat si plictisit redescopera frumusetea vietii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
aysha spune:
The weather man?
Scuze Kheyler...aveam impresia ca tot Carmen te numesti.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Kehleyr spune:
Nu, Aysha. In filmul meu apare si un animalut foarte simpatic de la care de fapt se declanseaza totul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
Kehleyr spune:
Da, Diana.
DianaR spune:
O comedie nebuna, cu incurcaturi si descurcaturi haioase...un porc care mananca cu pofta un Trabant, un bulibasa care e iubitor de filme de dragoste vechi, smecheri batrani si smecherii noi, casatorii “aranjate”, jafuri la drumul mare, rapiri spectaculoase, o iubire ca-n “Romeo si Julieta”, si, ca o incununare, un final fericit...
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
DianaR spune:
Intr-adevar, acuma am vazut.
N-am nici o idee la ora asta sa puna cine vrea urmatoarea ghicitoare.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
aysha spune:
Pisica alba,pisica neagra?
Cu sinceritate,Aisha.