Wick VapoRub

Wick VapoRub | Autor: amironeanu

Link direct la acest mesaj

Buna!
Fetita mea este un pic racita si are nasucul infundat. Are aproape 6 luni? Pot folosi Wick Vaporub? A folosit cineva?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

poti folosi Baby Wick Vaporub. E varianta pt copii sub un an. Se gaseste la farmacii. e de culoare rozalie in loc de verde pe eticheta.

sanatate,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Chiar ieri am intrebat la farmacie despre Baby wick balsam pentru bb, pentru un bb de 1 an, ca al meu are 2 si 8 luni si pot sa-i dau si vapo rub. Dar la farmacie mi s-a spus ca nu se mai fabrica.Nu stiu de ce dar ar fi fost foarte bune pentru bb.Vapo rub se foloseste de la 2 ani in sus. Eu i-am dat copilului pe la un an jumate, ii faceam frectie pe spate cu un strat subtire. Si mai ajuta foarte mult noaptea, daca i se infunda nasucul. E suficient sa ii dai cu un strat f.f. subtire sub nasuc ca sa nu trebuiasca sa il mai chinui sa il trezesti si sa ii pui ser fiziologic sau picaturi.DAr daca pentru bebelusi mici nu se gaseste, mai intreaba la farmacii sau cere ceva asemanator. Sanatate multa!mama Lucia si Liviu minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

se gaseste la Help Net, Sensiblu, Flora. Daca nu le au la cele care mergeti voi, dati un telefon la sediul central si cauta ei in retzea si va spun cu exactitate unde gasiti.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

La Sensiblu-urile din Drumul Taberei se gaseste Wick BabyBalsam ca i-am luat eu la al meu.

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

poti folosi cu incredere dar varianta baby! sanatate multa!

Mergi la inceput