As avea nevoie (inca nu stiu cat de urgenta), dar oricum in max o sapt-doua, de o bona pt fetita mea de 18 luni!
Va rog, daca stiti pe cineva, printre cunostinte, sau foste bone de care ati fost multumite, care sa vina in Dr Taberei, va rog spuneti-mi!!!!Vreau pe cineva de preferat 50-60 de ani, fara pretentii de carte de munca, afectuoasa si care sa se poarte frumos cu copiii!!!
Please heeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Chiar nu stie nimeni???
Din pacate nu pot sa te ajut, dar pot sa te sfatuiesc sa apelezi eventual la o firma de plasament. Ei au bone pe zone deci poti sa-ti gasesti din Dr. Taberii.
Eu sunt veterana in ale cautatului de bone si am apelat la toate metodele ca sa gasesc pe cineva , inclusiv agentii. Ei ... pina la urmas am gasit o cunostinta a cunostintei dar mi-a luat mai mult de 2 saptamini. Poate o sa ai noroc sa gasesti repede
Succes maxim
Monica si cei doi baietei
Astazi am fost la cresa nr 13 si am gasit culmea..o cunostinta..asistenta sefa...asa ca in momentul in care o sa am job, o voi duce acolo, caci sigur conditiile sunt ok, grija de ea se va avea..decat sa dau 6 milioane la o bona, ca nu vine nici una pe mai putin,....ce sa mai, sunt toate doamne..la una i-am spus de 3 mil jumatate si imi calcula ca ea face 2 ore pe drum, deci in total 10 ore..pai zic..cum doamna????la serviciu cand va duceati va platea patronul drumul cu autobuzul??????nu e suficient ca ii platesc abonamentul?????sunt extraordinar de tupeiste..sa fie ele sanatoase cine le angajeaza, na ca m-am suparat si eu ca ankalaura si cred ca o voi da la cresa....