Despre garderoba mirelui

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pai el a fost cu ideea ! Ce, doar eu sa fiu in alb, doar eu sa fiu privita ? Si la cat de bine arata imbracat in alb... ca asa m-a si cu cucerit, venind odata la intalnire imbracat in alb... ... nici nu concep sa nu fim 2 ingerasi...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Da' chiar nu stie nimeni ?
Sau tre' sa ma duc pana-n Constanta, ca acolo am vazut ieri un costum alb-alb, la House of Art ? Pe unde mai are H.of.A. reprezentante in Bucuresti ? Parca aveau un ditamai standul in Prisma si inca unul in Unirea... Ma insel ? Mai exista ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Sau tre' sa ma duc pana-n Constanta, ca acolo am vazut ieri un costum alb-alb, la House of Art ? Pe unde mai are H.of.A. reprezentante in Bucuresti ? Parca aveau un ditamai standul in Prisma si inca unul in Unirea... Ma insel ? Mai exista ?

Raza de soare

Fato, in Prisma habar n-am , ca n-am mai fost acolo de-un car de ani...dar, in Unirea sigur este House of Art.
Si la fel de sigur, in magazinul Titan!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Raza de soare

Fato, in Prisma habar n-am , ca n-am mai fost acolo de-un car de ani...dar, in Unirea sigur este House of Art.
Si la fel de sigur, in magazinul Titan!

26 august 2006

Danke, danke ! Mai astept pareri...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Danke, danke ! Mai astept pareri...

Raza de soare

Gerne, gerne

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Noi tocmai ieru am luat de la House of Art (Unirii etajul 2)costumul pentru cununia civila, negru (dar aveau si albe) cu 5.000.000 si e foarte frumos.

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor sunt in pana de idei....acum s-a trezit si iubi sa-si caute costum (ca de, pe asta chiar nu pot sa-l cumpar eu) si nu prea stiu pe unde sa mergem, pt ca nici timp nu prea avem. Asa ca daca sunteti dragute sa-mi spuneti si mie niste magazine unde au lucruri de calitate si eventual pe unde sunt ca eu nu prea cunosc magazine barbatesti...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Fetelor sunt in pana de idei....acum s-a trezit si iubi sa-si caute costum (ca de, pe asta chiar nu pot sa-l cumpar eu) si nu prea stiu pe unde sa mergem, pt ca nici timp nu prea avem. Asa ca daca sunteti dragute sa-mi spuneti si mie niste magazine unde au lucruri de calitate si eventual pe unde sunt ca eu nu prea cunosc magazine barbatesti...

Corina
Albumul meu

La Unirea Shopping Center tot etajul doi este plin de costume, in Magazinul Cocor gasesti la toate etajele aproape, Magazinul Narman, pe Magheru, cum vii de la universitate inspre Romana pe partea cu MCDonald's dar pana in Mc il gasesti.
Magazinul Victoria, Salonul Gabriela, Plaza Romania cam astea sunt cele pe care le stiu eu .

Pisu_Miau
Casatorita de 10 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu pentru Adi am nevoie doar de costumul de ginere.Am vazut in revista Mariaje niste costume frumoase pe la 8 milioane dar sunt si mai scumpe.De la Alb si Negru din Unirea.

Mergi la inceput

Am trecut prin Unirea... si la House of Art, et 2, au costume frumoase... mi-a soptit o vanzatoare " neoficial " ca pretul a scazut de la 5500 la 3500... Din pacate, nu au pe alb... stiti voi, ca in reclama... albul pur, albul sigur... Au doar un alb murdar, spre gri...

Revin cu intrebarea: unde gasim costum alb, de mire ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput