Despre garderoba mirelui

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

mai fetelor si eu am probleme la capitolul costume barbatesti...

iubitul meu este micut de inaltime si poarta 44 la costum
pe la mai toate magazinele costumele barbatesti se fac de la 46 - 48 in sus...
ce sa fac ?

toma_lly

Nu te impacienta, iubita. Sotul meu poarta aceeasi marime la costum ca si iubitul tau, adica 44; ba mai rau, cateodata are nevoie de 44 la sacou si 46 la pantalon(in fct de croiala)si nu am avut nici o problema pana acum - am gasit costume f bune si la Dinasty si la Samric si in unele raioane din Unirea. Trebuie doar sa cauti destul de bine si sa aiba rabdare sa si probeze. Unde mai pui..ca poate sa-si faca si el costumul la comanda.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc loreg pentru raspuns
o sa ne apucam sa rascolim magazinele

unde e samric ? poti sa ma bati da' n-am auzit de samric...

toma_lly

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toma_lly

multumesc loreg pentru raspuns
o sa ne apucam sa rascolim magazinele

unde e samric ? poti sa ma bati da' n-am auzit de samric...

toma_lly

Samricul are sectie de productie in Apaca; au un magazin pe Iuliu Maniu (cum te duci spre Militari, dupa Fac de Electrotehnica cred, pe partea stanga; nu ai cum sa nu gasesti e exact la poarta Fabricii Apaca) si mai au un magazin pe Sos Iancului (cum mergi de la PRO TV inainte pe linia tramvaiului 5, e pe dreapta inainte de Mega Image). De acolo am luat costumul sotului pt cununie, de acolo si-a luat si tata si nasu. Cine stie, poate gasiti si voi; oricum sunt la pret de producator), noi am dat 2.200.000 lei pe costum.Incearca si la Tats si Fiul.

Mergi la inceput

Sos Iancului (cum mergi de la PRO TV inainte pe linia tramvaiului 5, e pe dreapta inainte de Mega Image). http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
[/quote]
pardon; e tot pe stanga in sensul de mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Nu am cumparat inca costumul dar nici nu am avut timp sa cautam.
Ce ati mai vazut prin oras ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

salut
apropo de mire noi am fost sambata la "Tata si fiul" - unde am vazut costume super cel mai scump la 4.800.000 , camasi la 500.000 , vesta cu lavaliera la acelasi pret. ne-am rezervat 2 costume acolo dar am cumparat de la REBELLE care este imediat dupa "tata si fiul" unde sunt cu adevarat superrrr cooollll - am ales pentru al meu viitor sot un costum bej deosebit (la 3.500.000) pantofi tot de acolo - toti sunt la acelasi pret la 1.500.000 si iarasi sunt deosebiti. SI MI-AM cumparat si eu pantofi tot de la Rebelle cu 1.200.000. asa ca mergeti si pe mosilor la astea 2 ca merita si sunt sigura ca nu plecati cu mana goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult Andreea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am vazut la dinasty ce ma interesa pentru iubi dar cred ca o sa am mari probleme ca e inalt si slab si nici nu vreau sa-mi inchipui cum ii va sta costumul pe el...dar poate il mai ingras oleaca pana in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nushulica-iubi meu s-a cam ingrasat, asa ca poate ne intelegem sa-i dea logodnicului tau cateva kilograme

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

iti multumesc din suflet iubita esti tare dragutza dar iubi al meu nu se ingrasa pentru ca nu mananca nici nu stiu ce sa ma mai fac cu el chiar m-am gandit sa-i pun niste vitamine in mancare ca nu vrea sa ia de buna voie

Mergi la inceput