Despre garderoba mirelui
Fetelor,
as vrea sa va intreb mai ales pe cele care ati trecut deja prin asta, cum ati rezolvat cu mirele / taticul in cazul botezului.
Pt. botez, de ex., eu am nevoie de un croitor bun care sa modifice un costum existent. Are cineva?
Pt. nunta, costumul trebuie sa fie neaparat bej sau alb? Unde ati gasit, cele care ati cumparat deja... Si pantofii???
Pt. al meu barbat, tot eu trebuie sa rezolv aceasta problema, asa ca va multumesc anticipat pt. lamuriri.
Dixie
Raspunsuri
serenaxxx spune:
Buna Dixie , noi am avut nunta anul trecut in august , sotul meu si-a luat costumul de la " Salonul Gabriela " . Camasa de la magazinul de langa salon Gabriela ( au niste camasi f.f. fine ) , iar pantofii de la Lord Shoe's Costumul poate sa fie ce culoare is doreste el ..dar sa de-a bine cu mireasa :-) . Sotul meu nu a vrut costum bej , totusi trebuie sa mergeti pe un pic contrast . Petrecere frumoasa
http://community.webshots.com/user/serenaxx100
Anculina spune:
Buna !
Noi suntem mai " invechiti " - 2001 -dar ma bag si eu...
In 2001 nu era in voga bejul ca acum, sotul meu avand ocii albastri am cautat ceva gri sau bleu, dar n-am gasit nimik pt gusturile noastre...
Asa ca am mers pe clasic, pt ca erau o multime de modele si am avut de unde alege : DINASTY - costum negru si camasa, vesta, lavaliera, tot tacamul - albe.
Acum n-as mai face aceleasi alegeri, dar pentru atunci a fost super.
Acum as alege clar crem , bej.
delsim spune:
Si sotul meu a mers tot pe clasic: a avut costum negru, dintr-un material superb de la Mistral ( si nici nu a fost foarte scump), care i-a venit foarte bine, cu lavaliera si vesta cumparate (set)separat.Camasa alba din aceea speciala de mire de la salonul Gabbriela si pantofi tot negri.
Parerea mea este ca negru este cea mai eleganta culoare pentru seara. Si poate sa poarte costumul si cu alte ocazii (de exp. cand o sa cununam).
La cununia civila, fiind vara, am ales un costum bej-crem,care s-a asortat foarte bine cu costumatia mea. Si pantofi o nuanta de maro.
Giova spune:
salutare la toate!!!
Ati atins un alt punct.si noi vom avea nunta vara( aug.2006) si ne-am gandit la un costum negru, putin lucios 8m-i se pare fff elegant). Am si vazut ceva dragut la Dinasty( singurul loc unde am intrat). Al meu este inalt si slab si cred ca vom avea probleme in gasirea costumului.
Ce ziceti? Daca e vara sa cautam alta culoare? Rochia mea o vreau crem deschis (culoarea sampaniei). pai lui n u-i pot luat tot crem.Contrastul, unde e? Dati-mi si voi ceva sfaturi!!!
Oricum mai avem mult, mult timp.
pupici.
anangel_lexi spune:
In primul rand va rog mult spuneti-mi si mie unde e salonul Gabriela. Ne intereseaza mult pentru logodnicul meu.
In al doilea rand haideti sa va spun ce contraste vom avea noi: la cununia civila el va purta fie un costum bleumarin fie unul bej iar eu voi avea un costum bleu. La cununia religioasa eu voi avea tot o rochie de culoarea sampaniei iar el isi doreste un costum oliv sau ou de rata. Cred ca se asorteaza frumos cele 2 culori. Voi ce ziceti?
I wish I were an angel...
Catalin spune:
Subiect initial: "Costum mire"
postat de Iael, 20/03/2005, 17:08:41
La targul de la Marriot nu am vazut decat 2-3 modele de costume .
Voi ati vazut undeva in oras alte modele de costume pretabile pt ziua nuntii?
Cred ca si alte fete ar fi interesate sa afle.
Mi s-a parut foarte saraca oferta in ce priveste costumele de miri.
raspuns postat de cadina, 20/03/2005, 17:48:40
Cred ca fabricile de confectii gen APACA unde sunt si magazinele de desfacere ale fabricii (se pot cumpara costume de mire calitative fara nici o pb) sunt cea mai buna alegere. APACA este chiar la statia de metrou Politehnica (este o intersectie mare, in diagonala) si va sfatuiesc sa va duceti pana in ora 14 (apoi se aglomereaza foarte tare si unele magazine din incinta fabricii se inchid). Intrati ca la voi acasa, chiar daca la intrare este portar, incercati sa pareti ca stiti locul, iar in curtea interioara sunt vizibile vreo doua magazine, iar pentru a le depista pe celelalte intrebati-le pe angajate (de obicei sunt tot timpul cateva in curte). Eu stiu miri care au venit din Moldova sau Ardeal sa-si cumpere special costume de la aceasta fabrica datorita caltatii si pretului avantajos. Succes!
raspuns postat de Ioana81, 20/03/2005, 18:42:07
Eu sunt de parere ca la Agnes Toma-Dinasty se gasesc costume de calitate si frumoase, noua acolo ne-au placut, eu consider, pentru noaptea nuntii ca s-ar potrivi un costum cu lavaliera. Mie nu-mi plac smokingurile si asta pentru ca au braul ala care parca chiciuieste costumul. La Apaca nu am fost, dar am auzit pareri bune despre loc. Poate o sa trecem pentru costumul de cununia civila.
raspuns postat de dana n., 20/03/2005, 20:30:31
Cele de la Dinasty mi s au parut super frumoase si potrivite pentru o asemenea ocazie.Si la Salonul Gabriela au costume dragute,dar trebuie sa l comanzi,la magazin au doar cateva.
Loreg spune:
Noi am avut nunta anul trecut in august, iar pentru sot am cumparat costumul pentru cununie de la Apaca (magazinul Samric care e chiar la intersectie), iar cel pentru seara de la Dinasty. Am avut norocul sa gasim costumul cu tot cu vesta si lavaliera si am cumparat separat doar camasa (tot de la Dinasty). Cat priveste pantofii, i-am cumparat din Unirea, nu stiu sa-ti spun de la ce magazin - i-a vazut, i-a probat, i-a cumparat, si au fost negri. Am incercat sa cumparam ceva care sa poata fi purtat si cu alta ocazie si care sa se potriveasca si cu ce aveam eu si zic ca am reusit. Bafta la cumparaturi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
ioana07 spune:
Si noi suntem oarecum in impas la capitolul costume barbatesti...Noua ne placeau foarte mult costumele de la Salonul Gabriela (vazandu-le in revista Mireasa) dar la targ am observat ca sacourile sunt modelul acela mai lung...si am renuntat la ele... La Dinasty...din cate am vazut noi au mai mult costume deschise la culoare si noi vrem unul negru...
Am cumparat totusi costumul pt cununia civila......foarte elegant...subtire...e superb!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
toma_lly spune:
mai fetelor si eu am probleme la capitolul costume barbatesti...
iubitul meu este micut de inaltime si poarta 44 la costum
pe la mai toate magazinele costumele barbatesti se fac de la 46 - 48 in sus...
ce sa fac ?
toma_lly