Bebelusi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
cristalina spune:
Asaaa...sa va mai povestesc despre ce mai face mandra mea!
Sambata a fost zi ca la balamuc. Stateam langa patutul ei si are o jucarie din aia cu ventuza care se agata de pat. A desfacut-o si a inceput sa se joace. M-am intors cu spatele sa impaturesc niste rufe si tocmai ma bucuram in gand cat de linistita si cuminte e fata mea ...cand ma intorc din intamplare ea era cu ventuza aia adanc bagata pe gat si facea ca pestele...Sa se sufoce cu aia cu mine langa ea!
Cand i-am scos-o de pe gat radea!!
Mai tarziu tot asa...ea mesterea la un prosop care e pus intre marginea saltelei si patutz pentru ca se infige in margini cand doarme.
Si scotea ea asa incet si sarguincios fire din prosopul ala...Si o vad iar ca sta prea tacuta si ma uit sa vad ce face...Scosese, habar n-am cum, un fir de jumatate de metru din prosop si si-l infasurase in jurul gatului...Cand am vrut sa-l desfac incepe botosica mea sa se zbata...cu cat se zbatea mai tare, cu atat intra ala se strangea mai tare...S-a lasat cu urlete de ziceai ac vreau sa o omor...:)))
Tot in aceeasi zi parca a mai facut una...Salteaua de la patutz e un pic mai mica decat patutzul (2 cm)...Si acolo, la picoarele ei, am pus sacul de dormit facut sul.
Ei bine l-a scos de acolo, la deplasat un pic si l-a escaladat...se infipsese cu capul in gaura care ramasese si urla de acolo, dar nu se prea auzea ca i se astupase gura cu sacul de dormit...
Ca la nebuni!...:)))
Dupa care nu a vrut sa doarma (ea nu prea sare din turele de somn de ziua...chiar daca adoarme greu). Circoteca a fost la noi.
Cred ca mai aveau putin vecinii si chemau politia si protectia copilului...
Mai nou sta foarte dreapta in fundulet...sta si se uita la jucariile din patutz si crauie si maraie la ele...de ce nu vien nimeni sa i le dea!!??...
Cand vede ea ca nu se intampla nimic se gata de gratiile de la patutz si mieuna, si se uita spre usa!!! Zici ca a pedepsit-o cineva si a pus-o acolo...are o privire...
Si evident mestereste la jucaria aia cu ventuza pe care am legat-o io bine bine, la sireturile de la aparatorile de la patutz...Tot ce se cheama shiret, atza...cordon...sunt cele mai tari jucarii!
Aaa...si cea mai fascinanta jucarie este o sticla de suc in care am bagat niste boabe de fasole...hahaha
Are o viteza maxima la mers de-a busilea...in cateva secunde merge de la un capat la altul al canapelei...Imi place la maxim cum o zbugheste ca din pusca!...
Hai ca v-am impuiat capul!
O noapte linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
kim222 spune:
Cristalina, dar stiu ca va distrati...eu daca nu-l va dpe pui mic decit citeva ore seara..nu ma pot bucura ca voi de tot felul de aventuri.....vreau sa fiu si eu casnica pentru 2 ani...
Luca cel frumos
bunny spune:
Seara buna...am revenit si noi din mini vacanta , care a fost o binecvintare. Si poate nu ma credeti, am plecat cu inima indoita, ca puiul meu ramine cu soacra-mea...si ma vedeam stind cu telefonul in mina din ora in ora. Iar sotul m-a averizat ca mi-l confisca si mi-l da de 2 ori pe zi...
DAR...nu a fost nevoie. Asa de bine a fost ( ce mama denaturata sunt ) si puiul meu a fost ingrijit, plimbat, mincat ...ba chiar ne-a intimpinat cu o surtpiza....la somnicul de ora 4 l-am pus in patut, i-am pus ursuletul in brate si ....pa !
Asa ca din acesta vacanta , noi ne-am incarcat bateriile, bunica a avut sansa sa se ocupe de el si el a fost super incintat ! Ba chiar astazi cind am intrat in casa...s-a uitat la mine si dupa aceea a 'verificat' cu bunica daca e ok sa-mi zimbeasca sau nu. Nici macar nu m-a recunoscut, dar sa-mi simta lipsa ( toata lumea ne-a zis ca sat se va intimpla in citeva luni ). Am fost trista cind am vazut faza, dar in citeva minute era din nou numai mami si puiul.
Cel mai greu a fost ieri,a treia zi si azi pe drum...credeam ca numai ajung sa-l string in brate. Iar de telefoane n-a scapat soacra-mea, dar nu atitea cite planuisem eu inaintea plecarii. Si a fost bine...ca in felul acesta mai vine soacra-mea sa stea si alta data !!!
si...bunica a sarbatorit cu Junior , in felul lor, cele 7 luni implinite si noi in felul nostru !
Pe scurt...a fost bine !!
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
AncaMaria spune:
Buna Fetelor,
Am pus si noi poze de la botez, si mai avem si altele mai noi dar nu am mai apucat... cred ca se poate vedea ca in toate cam plange.
Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu bona asa ca revin: Cam cat costa o bona (pe zi si/sau pe luna) in Bucuresti? Daca vin acolo (ca nu se stie sigur) poate cineva sa imi recomande una (probata adica..:) Vom sta cam 1.5 luni si eu nu am pe cineva sa ma ajute, de aia ma intereseaza...
Si noi raportam prima cazatura de pe canapea... ca mai nou ne rostogolim si de pe burta pe spate. Eu eram langa ea... va dati seama.. cu un pahar de suc in mana... dar toata miscarea a durat 1 secunda si era cu capul in jos iar eu o apucasem de picioare... asa ca nu s-a lovit deloc, dar s-a speriat un pic...
La capitolul slabit: am dat si eu jos 4kg.. si sper sa mai dau macar 6... cu dieta Montignac (zic eu... desi tot nu mi-e clar cum trebuie sa mananc si n-am timp sa ma tai sa stau sa citesc... adica mai bine citesc ce s=a mai intamplat cu voi pe aici.)
Pupici,
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
amironeanu spune:
Gata, a mai trecut o zi. Tare repede trec, nu?
Cristalina, e dulce tare botosica ta. Acum faci haz, dar cred ca te-ai speriat de citeva ori. Cred ca de acum inainte trebuie sa fim mult mai atente cu ei.
Kim, tocmai m-am uitat peste pozele voastre. Este super scump Luca si imi place farfuria lui pentru mancare.
Bunny, sa va fie de bine minivacanta. Adevarul este ca chiar daca nu prea ne impacam noi cu soacrele, ele isi iubesc nepotii ca pe ochii din cap.
Anca, sa va fie de bine botezul si ce daca a plans, cica este de bine. S-ar putea fetele sa nu stie sa-ti raspund, incearca in alta parte, la alte topicuri.
Stefi plange in somn. Tocmai am fost la ea, plangea, nu foarte tare, dar plangea. Am intors-o, i-am dat suzeta (a tinut-o 2 secunde)si a readormit. Oare de ce?
Sa avem o noapte linistita.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
kim222 spune:
Bunny pt Alex....ce trece timpul. Bine ca v-ati umplut bateriile...cu bb astia asa sta treaba daca nu te vad 2-3 zile ne uita, ei au memoria scurta acum si tocmai de accea se pot inca modela...:)
Andrea farfuria este cu Winny de Pohn un urs celebtu pe aici , eu una nu-l stiam din Ro...
Anca Maria acum ma duc sa ma uit la pozici..la intrebare cu bona..am inteles ca depinde foarte mult de la persoana la persoana...
De slabit eu nu am mai slabi tde-o sapt. pt ca nu am mai tin cura. De azi sint din nou pe baricade...si sper sa reusesc sa-mi fac curaj azi sa ma duc la sala...
Dar de azi am inceput sa recitesc....fetelor aici in US mi se atrofiaza creierasul...si ca sa nu ajunga in faza de gelatina am bagat un Codul lui DaVinci...de care am reusit sa fac rost online...,aveam cartea in engleza...dar parca tot mai bine-i in romana...voi l-ati citit...se face filmul acusica...
Luca cel frumos
maaria spune:
Subscriu si eu la faza cu uitatul:((. eu il las o zi si putin cu mama (plec de dimineata si vin a doua zi dupa panz) si se uita la mine cu privirea aia: tu cine esti? dar isi aduce repede aminte, simturile nu inseala.
inexplicabila faza cu taica'su. daca nu-l vede 2-3 sapt, nu-l uita. si e vesel si vorbesc ei barbatii parca:)). spun asta fiindca se intampla sa planga la prieteni (baieti). oare de ce?
hai fetele, spuneti-mi si mie ce sa-i dau mai intai? ou sau carnita?
Olivia, vreau si eu Codul... de unde? pls da-mi si mie adresa de unde l-ai luat!
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
BLUE ANGEL spune:
salutare in ceas de seara si de la noi !!!
mai ... ce copii frumosi !! nu ma mai satur uitandu-ma pe poze ... frumosi, frumosi ... buni de reviste si .. de smotocit !!!!
Monica , ouauu ce de peripetii ... am ras eu dar nu e rasul meu ...
nu mai stiu cine intreba de bona .. ca eu azi nu am avut net si am citit repede acum ... grea alegere ! nu cunosc pe nimeni care sa se ridice la asteptarile mele .. poate sa apelezi la o firma .. dar nu stiu nu am incercat !! sorry !
Olivia , Luca e un scump si parca mi se pare ca si seamana cu al meu .. poate din cauza frezei asemanatoare !! da , si eu tot din Cta , venita in Bucuresti dupe sotz .. ca daca era dupa mine eram in Australia !!!
Emanuela , ai gasit biscuiti fara gluten ?
Motzu' meu ... baiat cuminte ... dar nu zic prea multe sa nu-l deochi !!!in schimb , gabarit depasit , nu se rostogoleste , parca a inceput sa mormaie ceva si e taaare puturos si hlizit !!
azi am iesit si noi afara dar nu am stat decat 1 ora ca mie imi inghetase nasul...
in rest , greu e fara internet !!!
gata , hai la cuibusor , Noapte buna , Somn usor!!!
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
Maria , eu i-am dat carnitza .. am inceput cu carnitza de vitel dar am trecut repede la piept de pui ... asta de 2 sapt .. voi introduce galbenusul peste 1 sapt ..
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Maaria eu as sugera sa incepi cu carnita...apoi ou, in final o sa-i dai dai alternind...Eu am sa incep carnita numai dupa ce implineste 6 luni. Noi avem 5 luni si 1 sapt si abia ieri am introdus cartoful la piure....Saptamina viitoare introducem dovlecelul si tot asa..apoi legumele verzi..
Da-mi un Pm cu adresa ta de e-mail si-ti trimit eu cartea , sper sa reusesc este salvata in word.
Luca cel frumos