Pictura pe fata si modelare baloane

Pictura pe fata si modelare baloane | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Cum se face pictura pe fata? Ce fel de vopsele sunt folosite? Merg fardurile de oameni mari (desi nu cred, n-as testa pe copilul meu)?
Dar modelarea baloanelor, exista o tehnica? Este descrisa undeva?
As vrea sa le dau aceste idei la gradinita Ancai, dar nu stiu ce sicum...

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Am vazut la cineva o astfel de trusa de machiaj, era de la Lyra, uite, cam www.islandtreasuretoys.com/homeschool_supplies.html" target="_blank">asa arata (vezi la "Face Paints"), poate gasesti pe la papetarii

cat despre baloane... hihihi, ia uite www.balloonhq.com/faq/twists_101.html" target="_blank">aici

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Draga Vilma,
Pt pictura pe fata is truse speciale cu culori netoxice si lavabile.Zilele astea pe-aici is la mare cautare,luni si marti e carnavalul,toata lumea se picteaza.Daca mai gasesc luni si daca mai ai rabdare,iti trimit pe mama(vine in Ro in martie) o trusa de machiat pt carnaval.
Am vazut prin magazine si truse de machiat pt fetite,cu rujuri,dermatografuri si sclipiciuri.Astazi,pt ca fiica-mea s-a pictat pe fata,la ochi si pe buze cu o carioca,ma gindeam sa-i cumpar o trusa din asta dar cred ca e prea mica,nu are nici 3 ani.Mai asteptam!

Te referi la baloanele alea lungi care se fac pisica,maimuta,ciine,etc?Aici am vazut o cutie cu vreo 100 sau mai multe bucati,carioci speciale si planse cu modelele unde iti explica cum sa faci sa-ti iasa personajul dorit.Si sigur iti mai trebuie o pompa de umflat baloanele.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Alina, mercic, iti scriu pe PM.
Arboria, multumesc pentru situri, intr-adevar, cam asta cautam.
Sa vad cum fac sa le gasesc si-n Romania.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Vilma, intreaba pe qsar, nu a pictat ea la BabyExpo copiii ?

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Am intrebat, Q a folosit niste farduri obisnuite (si a facut o treaba grozava, btw). E si ea interesata de truse de "face painting".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Dragilor, nu eu (noi) am pictat copiii la BabyExpo ci o trupa de clovni (Vitamina vesela) care aveau standul chiar langa noi. Eu am facut cu alte ocazii experimente de face-painting/body-painting dar cu adulti si am folosit farduri normale: creioane dermatograf pentru ochi si buze si farduri pudra plus apa si pensula (exact ca la acuarelele "pastila"). Culorile ies putin mai sterse. Pentru copii se pot folosi produsele hipo-alergice, numai ca sunt mai scumpe.

Q

PS. nu orice fard pudra compacta se amesteca bine cu apa; cred ca asta ar fi singura problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

www.vitaminavesela.ro yabadabadooooo.
Eu i-am si inchiriat Mariei de la ei ( ca deh am fost vecini la baby expo) un clown de ziua ei cu baloane, pictura pe fatza ...de fapt o clowna...Bombonica, super dragutza tipa. Si zau ca ii fac reclama, nu ca as avea vreun avantaj dar m-a impresionat seriozitatea ei. O tipa super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Vreau si eu o clownaa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Marina,

Tot la Bombonica am apelat Si la ziua lui Dinu; este o scumpa si serioasa. Ei bine, da! chiar daca incalc regulamentu :)) ii fac si eu reclama.

Q

Mergi la inceput

"reclamagiiloooooor"...
sper sa aflu si eu cum se face chestia asta pana la urma.
Va poop

Mergi la inceput