Machiaj si coafura (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Nu pot sa spun decat woauuuuuuuuu !!!!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Alinus multumesc pt. site. Nici eu nu-l gasisem. Desi am parul scurt mi-am facut o parere despre cum poate fi aranjat, dupa ce am vazut aceste modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ma bucur tare mult ca vi-a placut site-ul.

Dilaural, inca sincer nu stiu cum am sa-mi fac parul. Maine merg la coafeza mea si am sa vad cam cum as putea si cum mi-ar sta bine sa-mi fac coafura. Mi-ar place ceva in genul modelelor 41 si 12 din site-ul pe care vi l-am dat si voua, dar rochia mea este cu strasuri si atunci in loc de trandafiri mi-ar trebui agrafe cu strasuri. La mine e mai complicat, as vrea ca voalul sa-l prind peste coc (care evident trebuie prins cu ceva, deci poate o tiara), iar atunci cand am sa-mi dau voalul jos sa am o coafura care sa arate bine, deci atunci mi-ar trebui si agrafele alea cu strasuri ... complicat nu?
V-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

Ma bucur tare mult ca vi-a placut site-ul.

Dilaural, inca sincer nu stiu cum am sa-mi fac parul. Maine merg la coafeza mea si am sa vad cam cum as putea si cum mi-ar sta bine sa-mi fac coafura. Mi-ar place ceva in genul modelelor 41 si 12 din site-ul pe care vi l-am dat si voua, dar rochia mea este cu strasuri si atunci in loc de trandafiri mi-ar trebui agrafe cu strasuri. La mine e mai complicat, as vrea ca voalul sa-l prind peste coc (care evident trebuie prins cu ceva, deci poate o tiara), iar atunci cand am sa-mi dau voalul jos sa am o coafura care sa arate bine, deci atunci mi-ar trebui si agrafele alea cu strasuri ... complicat nu?

V-am pupacit

By the way... ti-ai gasit ceva frumos cu strasuri (colier, diadema, agrafe..) Ca si rochitza mea e cu cristale (gen strasuri) si imi caut dar n-am vazut nimic care sa ma dea pe spate... Imi recomanzi ceva?
Si eu vreau sa-mi pun in par agrafe cu strasuri (gen modelul 38 parca)

Si eu pup

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by dilaural

By the way... ti-ai gasit ceva frumos cu strasuri (colier, diadema, agrafe..) Ca si rochitza mea e cu cristale (gen strasuri) si imi caut dar n-am vazut nimic care sa ma dea pe spate... Imi recomanzi ceva?
Si eu vreau sa-mi pun in par agrafe cu strasuri (gen modelul 38 parca)

Si eu pup

Dilaural
[/quote]

Bine ai venit in club
"dar n-am vazut nimic care sa ma dea pe spate..."
Sunt disperata, draga mea. Eu am nunta pe 18 iunie ... Si nu imi gasesc nimic ... numai uratenii si nu mai am mult timp la dispozitie.
Am idee cum vreau sa-mi fac parul...dar degeaba daca nu gasesc ce-mi place! Am vazut un colier f. fain cu cristale Swarovski, dar era cam scump 9.000.000 lei! Era superb! O sa ma mai plimb prin oras si vad eu ce gasesc ...
Nu stiu ce o sa ma fac!
Si tie ti s-ar potrivi atunci foarte bine agrafe cu strasuri si arata foarte fain.
Iti doresc bafta in continuare la cautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

A fost cineva la Picasso? Am auzit ca acolo sunt accesorii frumoase. Si eu vreau tiara si ce am vazut prin alte parti nu mi-a placut deloc. Vreau sa ajung pe la Picasso. Dar pana saptamana viitoare, cand ma intorc in tara, nu merge cineva din Bucuresti sa se uite ce se gaseste la ei?

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Astazi am fost prin magazinul Unirea iar la parter la unul din magazinele cu parfumuri si cosmetice, la standul Chanel era cineva care facea o proba. Am intrebat-o si eu pe tipa care facea machiajul cum se procedeaza pentru o proba, cat costa si mi-a spus ca este gratis si ca pot veni chiar si maine. Ca atare m-am programat pentru maine. O sa va povestesc luni cum a iesit si o voi intreba si daca vine la domiciuliu si cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Coafeza"
postat de lili, 13/05/2005, 10:50:13

Fetele va rog recomandati-mi si mie o coafeza priceputa la cocuri moderne, sau ma rog.. una priceputa care sa vina acasa....si eventual sa se priceapa si la machiaj.In iunie se marita sora mea .. si am vrea pe cineva in zona Mosilor - Bucur Obor...
Pupici!
Lili

raspuns postat de Raza de soare, 13/05/2005, 13:56:12

De cand ma stiu, m-au fascinat culorile si implicit fardurile, cu infinitele combinatii care se pot face cu ajutorul lor.
Am inceput " de jos ", prin a-mi machia papusile , au urmat mama si sora, apoi prietenele, vecinele... Eu nu ma pun la socoteala, se-ntelege !
Sunt dojenita ca nu urmez cursuri de specialitate, pentru a arunca in sertar un atestat, care sa dovedeasca negru pe alb, un titlu pompos: " make-up artist ". Pentru ce, acum ? Nu imi doresc sa lucrez la vreun salon mai mult sau mai putin de lux, dar visez sa am salonul meu... Nu dezvalui planurile... Doar imi doresc enorm sa fac mirese fericite... Ok, femei fericite, dar, deh, am o slabiciune pentru mirese...
Pentru mine, sa machiez, este o pasiune, un lucru de care nu ma plictisesc niciodata. Doar cliente sa am...
Daca va doriti un machiaj frumos, admirat de toata lumea, care sa reziste emotiilor si zbantuielilor, daca aveti incredere in experienta mea fara atestat, astept mesaje pe PM.
Locuiesc in Bucuresti si vin cu draga inima unde ma chemati, sa va fac frumoase !

Oferta pentru machiaj exista. Am uitat sa specific faptul ca am machiat si mirese, nu doar machiaje pentru ocazii speciale...
Daca te intereseaza, coafeza mea ( deci testata ani de-a randul ), este fantastica in meseria ei ! Orice model de coc, coafura, tunsoare... vine acasa si nici nu are nu-s ce preturi... si putem veni impreuna ( vezi mai sus oferta mea, desigur cu proba inainte ).
Astept mesaj pe privat.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

CATALIN, CUM AS PUTEA LUA LEGATURA CU LILI? O ADRESA DE E-MAIL SAU UN ID DE MESS
STAU IN ZONA DIHAM

MULTUMESC FRUMOS!

Click www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=221" target="_blank">aici! (Catalin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Tre' sa fac cinste!!!

multumesc frumos!

Mergi la inceput