Machiaj si coafura (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
leyla spune:
Eu am norocul ca am doua nunti ca atare voi avea ocazia sa am doua coafuri diferite. Am probat si am decis, aici voi avea coculet iar la el acasa parul lasat liber pe spate cu bucle mari, prins putin cu o floare naturala. De, trebuie sa vada poporul turc ce par lung si frumos are sotioara lui:))
Iael spune:
E bine ca ai posibilitate sa-ti face doua coafuri,fiecare cu farmecul ei.
Dar eu trebuie sa aleg si mi-e destul de greu.
numeioana spune:
Eu ma duc la o nunta pe 4 iunie si o sa imi fac un coc frumos....din pacate, e cu mana mea ma voi coafa, pt ca nunta e in Braila si nu ma pot duce cu cocul de aici. oricum, am incercat niste coafuri de mireasa...dar nu sunt hotarata daca sa-mi prind tot parul si sa-mi las zulufi sau sa-mi prind doar partea de sus a parului...un sfert...
Mare problema!!!
Ioana
http://www.invitatii-nunta.ro/nunta3/24136.jpg
Iael spune:
As avea si eu nevoie de niste recomandari pt coafura , machiaj (sa am de unde alege )
Mutumesc mult !
Pupici,
Iael
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Mi-ar placea si mie sa vad niste poze cu coafuri ca sa ma orientez, mai ales ca eu vreau doua voaluri...dar as vrea sa le pun pe amindoua sub coc...sunt tare nehotarita.....
roxy79ro spune:
Eu am o prietena care lucreaza acum in Bucureshti in Mall, la Beauty Shop, shi care face machiaje.Tipa e super.Eu o recomand cu cea mai mare caldura.Asha ca fetele din Bucureshti care sunt interesate, chiar shi macar sa-shi faca doar o parere, sa-mi scrie pe PM sa le dau nr. ei de telefon.Eu chiar am vorbit azi cu ea shi mi-a dat ok-ul.Duminica o sa ma intalnesc cu ea shi o sa o mai intreb shi alte amanunte, pentru ca nu shtiu inca pretzul pe care il cere.
Eu sper din tot sufletul sa poata veni in Constantza cand va fi nunta mea, in primul rand pentru ca imi este prietena shi ash vrea sa fie prezenta, shi in al doilea rand, normal, sa ma macheze ea.M-a mai machiat o data cd. am fost domnishoara de onoare la o nunta shi sincer toata lumea m-a admirat .
V-am pupat
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
roxy79ro spune:
... tot eu.
Am vorbit acum cu prietena mea shi mi-a zis ca tariful ei este de 1.000.000.Daca vi se pare ca este ok shi suntetzi interesate, ashtept mesaje pe PM.
Pupicei
http://community.webshots.com/user/roxy79ro