Machiaj si coafura (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, eu am decis sa ma machiez cu auriu si cu negru, bineinteles, creion, tus , rimel si ce mai trebuie. Cu argintiu nu-mi sta bine pt ca sunt blonda si am ochii caprui si tenul deschis. Auriul ma pune in evidenta si nuantele de maro. Iar rochia o s-o am alba, asa imi doresc.

Si eu tot cu auriu am de gand sa ma machiez.Eu am ochii verzi si mi se pare ca aceasta culoare mi scoate in evidenta.Rujul nu va fi tot auriu ci un roz probabil(dar nu stident).Am vazut ca se poarta acum aceasta combinatie de culori.Am incercat si se vede super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

bravo, dana! Ma bucur ca o sa ne asortam
Si mie imi sta bine cu roz...pe buze.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor...,citesc si plang...eu trebuia sa fac nunta anul acesta...la sf de august...dar se pare ca ii va binecuvanta pe altii...si nu pe noi .
Din diferite probleme...ne-am despartit, desi am facut cununia civila anul trecut pe 28 aug...asa a fost sa fie...cu Dumnezeu inainte, eu si fetita mea, Maria, sa fim sanatoase.

Cat despre super-freze de mirese si de viitori soti (daca a-ti stii cat de pretentiosi sunt anumiti barbati...in aceea zi...) cred ca va pot da o mana de ajutor, pe langa ocupatia de "mamica... la gradina zoo" fiind si coafeza (dar nu mai practic de 3 ani de cand am ramas insarcinata...sau,... poate numai pentru rude si foarte buni prieteni!!!)
Sunt atat de suparata ca am o groaza de poze dar nu sunt digitale, de la nunti,botezuri, cununii, cu tot felul de coafuri, si pentru par tuns scurt (gen mihaela tatu)si mediu, lung si foarte lung (gen maria dragomiroiu); bucle tepi, zbarlit :),tot felul de cocuri,par intins....multeee

Daca va pot ajuta cu un sfat cu o idee cu obiceiuri legete de nunta...cu orice(admin. sper sa nu se inteleaga gresit...numai sfaturi si idei...nu-mi fac reclama!!!)...puteti conta pe sprijinul meu...sunt aici!!!...si imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult...am intrat aici din intamplare.

Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami

http://www.babiesonline.com/babies/m/maria2mami/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

Fetelor...,citesc si plang...eu trebuia sa fac nunta anul acesta...la sf de august...dar se pare ca ii va binecuvanta pe altii...si nu pe noi .
Din diferite probleme...ne-am despartit, desi am facut cununia civila anul trecut pe 28 aug...asa a fost sa fie...cu Dumnezeu inainte, eu si fetita mea, Maria, sa fim sanatoase.

Cat despre super-freze de mirese si de viitori soti (daca a-ti stii cat de pretentiosi sunt anumiti barbati...in aceea zi...) cred ca va pot da o mana de ajutor, pe langa ocupatia de "mamica... la gradina zoo" fiind si coafeza (dar nu mai practic de 3 ani de cand am ramas insarcinata...sau,... poate numai pentru rude si foarte buni prieteni!!!)
Sunt atat de suparata ca am o groaza de poze dar nu sunt digitale, de la nunti,botezuri, cununii, cu tot felul de coafuri, si pentru par tuns scurt (gen mihaela tatu)si mediu, lung si foarte lung (gen maria dragomiroiu); bucle tepi, zbarlit :),tot felul de cocuri,par intins....multeee

Daca va pot ajuta cu un sfat cu o idee cu obiceiuri legete de nunta...cu orice(admin. sper sa nu se inteleaga gresit...numai sfaturi si idei...nu-mi fac reclama!!!)...puteti conta pe sprijinul meu...sunt aici!!!...si imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult...am intrat aici din intamplare.

Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami

http://www.babiesonline.com/babies/m/maria2mami/

Imi pare rau ca povestea ta este trista.Dar oricum bine ai venit printre noi .

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau maria2mami!!!! Ai o fetita dulcica si frumusica.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

dragele mele, de ce nu incercati si varianta mea? adica mi-am ales o stilista careia ii sunt fidela de vreo 3 ani, si pana la urma nu ma mai duc la salon sa ma aranjez, vine ea la mine acasa. si la nunta o sa facem la fel. vine odata , facem 15 coafuri, vad care imi sta bine si, in ziua nuntii mai vine odata. eu am sa o invit si la nunta ca suntem bune prietene si... ca sa spun adevarul am si interesul ca eu fac nunta in Calarasi cu toate ca sunt din Bucuresti si acolo nu stiu cine m-ar putea coafa ca nu cunosc pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melc spune:

Salut. Eu as vrea sa gasesc un salon unde sa ma machez, coafeza am de vreo 2 ani si imi place dar nu stiu unde sa ma duc sa ma macheze, dati-mi si mie cateva adresa mai aproape de big berceni pe unde si stau va rog.O sa ma machez cu albastru pentru ca am ochi albastri. Va pup Ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu va pot recomanda un stilist foarte bun, a fost format de Costel (nu stiu daca am voie sa spun cum se numeste coaforul unde lucreaza, fiind foarte cunoscut). Tipul se uita la forma fetei si la trasaturi si tunde si coafeaza extraordinar. Mi-a spus ca pt nunta imi face 10-15 coafuri care nu ma costa nimic, iar in ziua nuntii vine acasa si ma coafeaza, imi aranjeaza si voalul si ma costa in functie de complexitatea coafurii 1,5-2 milioane lei. Voi ce spuneti, cum vi se par preturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

am gasit cate ceva despre machiajul miresei:

Machiaj de mireasa: cum impacam culorile?

De cate ori nu ne-am visat mirese, de cate ori nu ne-am imaginat rochii si accesorii care sa ne faca unice in ziua aceea minunata... Din ce in ce mai mult inclinam sa nu mai fim clasicele mirese cu alura angelica. Alegerea unei rochii de mireasa de alta culoare, rosie, verde, albastra sau aurie implica o atenta alegere a paletei de culori pe care o vom folosi pentru machiaj, pe de o parte, iar pe de alta parte, atunci cand ne alegem culoarea rochiei de mireasa, trebuie sa tinem cont de factori cum ar fi culoarea ochilor, a parului sau a tenului, caracteristici pe care le defineam intr-un articol anterior, despre tipurile cromatice umane.

Celora dintre noi, care se incadreaza in tipul cromatic "Iarna" (par maroniu, negru-albastrui sau negru; ten cu nuanta rece - cenusie sau inchisa; ochi negri sau caprui inchisi, foarte rar albastri.) li se potrivesc culori aprinse, precum rosul, albastrul sau albul imaculat. Un efect interesant il au strasurile sau broderiile de culori complementare sau contrastante, aplicate pe intreaga rochie sau doar pe corset.

"Vara" (par deschis, de la blond sau cenusiu foarte luminos pana la cenusiu sau saten inchis. Culoarea ochilor poate fi destul de variata: gri, albastru, verde sau caprui, nuanta pielii putand fi atat deschisa, cat si maslinie) ar putea opta pentru tonuri pastelate, nuante reci: albastru deschis, roz, argintiu sau champagne.

"Primaverile" (blonde veritabile sau satene, nuantele de blond pot fi cenusii sau aurii, dar neaparat calde. Pielea are o nuanta la fel de calda, cu tenta de roz sau bej-piersica) arata splendid in rochii de nunanta persicei, verde crud sau crem.

Alegerea perfecta pentru "Elele" care apartin tipului cromatic "Toamna" (par roscat de orice nuanta; pielea are o tenta galbuie, de piersica sau maronie, adesea cu pistrui; ochii pot fi caprui, verzi sau albastri cu mici pete galbene pe iris), este o rochie de mireasa in ton cu peisajul anotimpului ploilor: crem, bej, auriu, bordo sau chiar maro. Aplicatii de flori sau frunzulite cu un ton mai inchis sau mai deschis decat nuanta rochiei, dau un aer chic aparitiei dvs. Daca preferati, totusi, sa fiti in ton cu traditia, broderiile cu fir aurit nu pot lipsi de pe rochia dvs. alba de mireasa.

Am stabilit, pentru inceput, ce culori se potrivesc cel mai bine fiecaruit tip cromatic, in ceea ce priveste rochia de mireasa... Urmeaza cel de-al doilea pas, care reprezinta si o proba de creativitate pentru fiecare dinre noi - realizarea machiajului. De mare ajutor ar fi sa ne reamintim ceea ce stim despre culorile contrastante, deoarece puse alaturi, ele au rolul de a se evidentia reciproc. Aceasta este regula pe care o folosim pentru alegerea machiajului atunci cand purtam o rochie de mireasa colorata.

Urmatoarele culori fac parte din seria contrastelor: rosu-verde; galben-violet; orange-albastru; alb-negru.

Daca ati optat pentru o rochie de mireasa crem sau champagne, atunci machiajul trebuie realizat in aceleasi pastel. Incercati sa creati un look cat mai natural, corespunzator tipului cromatic din care faceti parte. Cu alte cuvinte, "Primavara" si "Toamna" pot folosi pentru machiaj nuante calde de bej, maro si roz, in timp ce "Vara" si "Iarna" vor recurge, mai degraba, la nunate reci de maro sau roz. Efectul final trebuie sa fie acela al "lipsei" machiajului.

Rochie bleu sau albastra. Pentru a evita efectul de "regina zapezii", indicate sunt culorile din gama orange, precum si auriu sau galben. Daca, totusi, doriti sa folositi un fard pentru ochi albastru sau violet, limitati-va la conturarea pleoapei inferioare si la accentul pus, mai ales, pe colturile exterioare, in timp ce pleoapa superioara sa fie acoperita cu un fard bej neutru. Blush-ul trebuie sa aiba o nuanta rece, naturala de roz. Culoarea rujului trebuie aleasa in functie de cat de mult auriu si bej ati folosit pentru machiajul ochilor. Este contraindicat rujul mov sau maro! In concluzie, pentru o rochie albastra machiajul este realizat in culori tari, astfel incat culoarea puternica a rochiei sa nu lase in umbra trasturile fetei; iar rochia bleu se combina foarte bine cu un machiaj mai natural, mai pastelat, folosindu-se culori mai putin contrastante.

Rochie argintie sau gri. Cenusiul este considerat neutru, la fel ca si albul sau negrul, de aceea machiajul care se potriveste acestui tip de rochie, este cat se poate de natural, realizat in nuante de roz foarte deschis si bej. Daca intentionati, insa, sa accentuati ceva mai mult privirea, atunci este indispensabila o combinatie de farduri gri inchis (pentru colturile exterioare ale ochilor) si bleu rece sau lila pentru restul pleoapei. Pentru a nu obtine un look pesimist sau monoton, puneti accent pe accesorii si machiaj, mai ales!

Rochie rosie, bordo sau maro. Aceste tipuri de rochii cer un machiaj minimalist, grafic si foarte atent realizat. Rujul are, fie o nuanta identica cu cea a rochiei, fie una neutra. In orice caz, machiajul trebuie sa fie luminos, culoarea tenului fiind foarte bine uniformizata. In ceea ce priveste machiajul ochilor, este foarte importanta conturarea pleopei superioare cu un strat de tus, linia poate fi mai ingusta sau mai groasa in functie de marimea pleoapei. Urmeaza apoi o usoara retusare cu un fard mat, de culoarea fildesului. Obrajii sunt atinsi foarte usor cu o pensula mare muiata in fard roz pastel sidefat pentru a da stralucire de diva tenului dvs. Daca ati optat pentru o rochie de mireasa maronie, atunci machiajul trebuie sa fie la fel de grafic, numai ca in locul tusului negru si a nuantelor de rosu, folositi maro-ul in combinatie cu sideful auriu.

Rochie roz. Daca nuanta rozului pe care l-ati ales pentru seara nuntii este rece, atunci si machiajul trebuie realizat cu aceleasi nuante reci de roz pentru ruj si gri-maroniu pentru ochi. Sideful trebuie sa fie argintiu, picurat pe pometi si pe pleoapa superioara. In cazul in care rochia are, mai degraba, nuanta piersicei, atunci si machiajul va fi compus din nunate calde de roz transparent sau piersica pentru buze, maro deschis si sable pentru ochi, la care se adauga sideful aurit.
Foarte important de tinut minte: este gresit sa folosim un singur produs de machiaj, roz, pentru ochi, buze si obraji. Rozul este mai mult decat suficient in rochie, de aceea nu trebuie sa abuzam de el, pentru a nu deveni micute mirese Barbie. In cazul in care, doriti sa folositi roz pentru ochi, atunci buzele pot fi acoperite din abundenta cu un gloss incolor, iar daca ati ales sa asortati culoarea rochiei cu rujul, atunci, ca si in cazul rochiei rosii, nunata rozului de pe buze trebuie sa fie foarte apropiata, daca nu identica cu cea a rozului rochiei.

Rochie verde sau verde crud. In acest caz, aveti doua optiuni, fie mergeti pe regula contrastelor (verde-rosu), fie alegeti un machiaj ton-pe-ton, in nuante calde. In cazul in care va plac contrastele, atunci rosul de pe buze nu trebuie sa fie foarte aprins, optim este un glos cu nuanta rosiatica. Iar ochii sunt accentuati pe colturi cu un fard verde, apropiat de nuanta rochiei, in timp ce restul pleopei este acoperita cu un fard neutru. Daca alegeti, varianta ton-pe-ton, atunci inarmati-va cu o trusa de culori neutre, fondul de ten si pudra in nuante calde, ruj de culoarea piersicei, foarte deschis, aproape transparent, precum si un blush la fel de transparent, apropiat de culoarea rujului. Pentru da un plus de culoare, accentuati usor trecerea de la ploapa inferioara spre cea exterioara sau colturile, in functie de marimea pleoapei inferioare. Aveti nevoie doar de o usoara atingere cu pensula, fara a insista prea mult. Pentru a finisa, adaugati cateva picaturi de sidef auriu pe pometi...

Gata! Acum puteti pasi cu incredere dincolo de usa dupa care va asteapta ursitul... Casa de piatra!

daca doriti sa mai cititi adresa e:http://www.ele.ro/Nunta.html

Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo

http://community.webshots.com/user/malynskaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mie cei de la firma pe care am angajat-o pt organizarea nuntii mi-au oferit si machiaj si coafura incepand de la 70 si pana la 100 euro fara tva, in functie de salonul pe care mi-l aleg. Imi fac si o proba inainte. Dar mie mi se pare cam scump. Voi ce spuneti? Cam care sunt preturile?
Va pup.

Corina

Mergi la inceput