Educatoare si invatatoare, astept intrebari!
Raspunsuri - Pagina 5
teox spune:
Citind textele trimise de Ramonika nu am putut sa trec cu vederea faptul ca se fac tot felul de remarci tendentioase asupra unor cadre didactice. Eu una nu cunosc situatiile prezentate decat din mesajele trimise dar nu as putea sa-mi dau cu parerea daca acestea chiar doreau cadouri sau chiar nu sunt locuri sau mai stiu eu ce situatie era. Mi s-ar parea ca nu am caderea sa dau asemenea verdicte.
Tink spune:
quote:
Originally posted by klucian
Am postat si un subiect nou cu problema pe care v-o relatez acum. Am un baietel care in 2 noiembrie implineste 7 ani si ne pregateam sa-l dam la scoala. Toate bune, am facut inscrierea dar ... surpriza. Zilele trecute asistenta medicala de la gradinita ne-a anuntat ca nu putem sa-l inscriem la scoala pentru ca nu are inaltimea necesara E adevarat ca juniorul e cam pitic (108,5 cm.) dar nu ne gandeam ca asta ar fi o problema. Exista bareme fizice minime si daca da, unde sunt prevazute? Va multumesc.
Nu am mai auzit de asa ceva in viata mea! Toti colegii de gradi ai fiului meu merg din toamna la scoala si sunt unii copii foarte mici de inaltime si sunt deja inscrisi la scoala! Eu am luat adeverinta de la medicul de familie cu precizarea "apt pentru scoala" si cu asta basta! Recomandarea de la gradi am primit-o fara probleme!
In plus, pana in septembrie pushtiul poate creste cativa cm in inaltime!
lenav7 spune:
quote:In niciun mesaj nu s-a specificat ca toate aceste exemple nu se pot generaliza, dimpotriva, s-a mers pe ideea ca toata lumea vrea spaga fara sa munceasca! Nu este tocmai asa! De partea cealalta, cadrele didactice se vaita de problemele pe care le intampina cu parintii. Personal, ma asteptam la un dialog constructiv. In ceea ce priveste datul cu parerea, e grav ca o persoana care a lucrat putin cu copiii poate invita parintii sa-i ceara parerea in probleme foarte serioase. Din pacate, nu s-au emis pareri, s-au facut judecati. Am o singura intrebare- de ce nu a ramas in invatamant daca i-au placut asa de mult copiii si daca e superprofesionista?!...
Originally posted by teox
Citind textele trimise de Ramonika nu am putut sa trec cu vederea faptul ca se fac tot felul de remarci tendentioase asupra unor cadre didactice. Eu una nu cunosc situatiile prezentate decat din mesajele trimise dar nu as putea sa-mi dau cu parerea daca acestea chiar doreau cadouri sau chiar nu sunt locuri sau mai stiu eu ce situatie era. Mi s-ar parea ca nu am caderea sa dau asemenea verdicte.