Vreau Mircea Eliade!!!!!

Vreau Mircea Eliade!!!!! | Autor: adimercedes

Link direct la acest mesaj

Fetele ,cochetele si bibliocititele

Caut de disperata colectia de Nuvele Fantastice a lui Mircea Eliade. Am citit-o dintr-o suflare acum cativa ani , iar de curand mi-au trimis ai mei cam tot ce aveam de Eliade in biblioteca. Insa colectia de care zic e mult mai bogata. Mi se pare ca sunt 3 sau 4 volume si fiecare contine peste 10 nuvele fantastice, inclusiv cele scose unitar de edituri (adica o nuvala, o carte ). Colectia e o editie mai veche si din cate stiu nu a fost republicata.

Poate o are cineva cumva in format electronic sau s-a plictisit de ea sau o gaseste la anticariat sau poate puteti sa imi dati idei, indrumari sau detalii mai multe.

Merci, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Poti incerca sa cauti pe site-ul www.dol.ro Au foarte multe titluri in stoc,si sunt seriosi.Fac livrari in toata lumea.Succes.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ayumi, scumpo, multumesc pentru link!!! Insa nu am gasit ce cautam . Am gasit cateva din nuvele de care va ziceam publicate una/carte. Si eu vorbesc aici de zeci de nuvele . Cele pe care le-am gasit pe site, le am si eu.

Mai ziceti, fetelor!!!

Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

adimercedes nu stiu daca au fost toate publicate intr-o singura carte...cred ca sunt mai multe volume...din cate stiu eu de pilda D-ra Christia si Pe strada Mantuleasa au fost publicate mai demult separat...roaga-i pe ai tai sa caute la Humanitas, din cate stiu eu acolo a aparut cam tot de Eliade...poate mai au in stoc. La ce nuvele te gandesti? Isabel si apele diavolului, Sarpele, La tiganci?
Pana gasesti Eliade roaga-i pe ai tai sa-ti trimita proza fantastica a lui Vasile Voiculescu, e fascinanta si o sa-ti placa in egala masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Iarina, eu am asa: Sarpele, Secretul doctorului Honigberger, La tiganci. Maitrey cred ca o gasesc pe net. Colectia de care vorbesc a fost publicata in mai multe volume, cartonate. Unul dintre ele avea titlul Les Trois Graces si, implicit, exista in el si nuvela cu titlu omonim. Alte nuvele din aceste volume erau Dayan, Ghicitorul in pietre si multe altele al caror nume nu mi-l amintesc acum.

Adi

Mergi la inceput
Mergi la inceput