Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 3
dama spune:
Neatza fetele. Azi iar am fost un cumintzel, ne-am trezit la 7 fara 10, desi aseara (la 22) a avut loc concertul inainte de culcare. Am papat, am gangurit si apoi iar ne-am culcat, si iar ne-am sculat, am gangurit, am papat si am facut kkutza, dar cam verde de data asta...de ce oare? Acum doarme iar sa nu-i fie de deochi.
La partzuri ce sa spun David e campion inca din maternitate le dadea fff parfumate desi il hraneam pe atunci exclusiv san. Deci nu are a face cum completarea.
Elilenus, nu ne-ai spus daca ne vrei de ginere
Hannen, bine ai venit. sa-ti traisca papuselele ca tare scumpitze sunt.
David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)
Ele spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Ele, cum se ia lactuloza asta? O singura doza sau mai multe seri la rand? N-a mai facut caca de luni..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
Eu ii dadeam cate jumate de linguritza in fiecare seara, asta la 4,5kg cat avea Denisa. Incearca si tu la inceput la fel si daca nu face cam dupa o saptamana da-i mai mult.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
dama spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Fetelor sunt in extaz!!!!
Mi-a zambit David! A mai zambit el pana acum de multe ori dar niciodata la noi!
Adineaori s-a trezit si l-am luat in brate si ca de obicei am inceput sa ii vorbesc si s-a uitat in ochii mei si a zambit. I-am spus sa mai zambeasca o data si a zambit din nou! Dupa aceea l-au furat luminile si nu m-a mai bagat in seama. Dar a zambit!
Mi-au dat lacrimile de fericire!
Sa vazi cand o incepe sa rada cu chiote si va ganguri cu tine de parca ti-ar povesti ceva, vei fi . Asa e de frumos de fiecare data cand vin cu ceva nou, ca intr-adevar suntem in extaz.
dama spune:
Nu mai stiu cine intreba(scuze pt asta) de varsta de la care poate fi pus bebe in scaunul de masina. Scaunul nostru merge de la nastere, asa scrie pe instructiuni, dar eu pe bebe l-am tinut in el prin casa de pe la 1 luna si asta ca mi-au dat ideea fetele...asa il mai poti legana si purta cu tine prin casa. In masina il folosesc insa de cand s-a nascut.
for2nity spune:
Nu va mai plangeti mamicutelor de kilogramele in plus, asta e domeniul meu , din 34 luate am dat jos 17 si gata, pauza, de 2 luni nu mai misca cantarul.Ba parca tinde s-o ia in sus, hehe.Asta e si nu ma mir daca al meu sot face aproape tot in casa.La bucatarie el e sef si la gatit si la spalat, am uitat de cand n-am mai schimbat eu galusca, el o hraneste cu biberonul...ce sa mai...nu cred ca pot sa cer mai mult de la el.
Ia uitati-va ce a mai crescut printesa mea.Pe noi nu ne peteste nimeni ?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
elilenus spune:
Dama,
Stii cum e, daca ea vrea, sunt 100% de acord, dar cum facem sa se vada?
Apropo, ziceti-mi va rog daca se vad toate pozele
PUPIK
elena si ANA
http://photos.yahoo.com/elenapangica
monica-elizabet spune:
for2nity, alexia este fff frumusica si are niste ochisori de-ti vine sa o mananci nu alta. dar tu unde zici ca ai pus 34 de kg??? ca m-am uitat acum la tine cand erai gravidutza in 24 de sapt si zici ca ai 15 ani cu indulgenta...abia te mai implinisei si tu putin, cred ca aveai 40 de kg inainte sa ramani insarcinata, nu? eu am baiat, dar e mai mare nu stiu daca-l doreste domnisoara ta....poate vrea unul din generatia ei
fetelor, eu am 77 de kg, de la 60 deci cred ca sunt balena grupului.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
f.anomis spune:
Merci pentru raspunsuri, fetele. Numarul tatilor comozi sau fara initiativa pare sa fie destul de consistent(Try, Miria Cristina, LuminitaB, Hena, Dama, ...). Al meu sot zice ca pana implineste fetita 3 luni el face cursuri (adica ma priveste!), dupa care se va descurca si singur(!?)
Luminita, ai dreptate, trebuie sa le cerem, altfel...pace buna. Problema tocmai asta e, eu nu inteleg de ce trebuie sa-i cer sa faca anumite lucruri. Cum nu trebuie sa-i cer sa se spele, sa manance, sa mearga la servici, tot asa n-at trebui sa-i cer nici sa ma ajute la diferite treburi si sa petreaca mai mult timp cu bebelusa.
Miria Cristina, si al meu sot ii face poze Oliviei...si atat!
Tin sa felicit insa si sotii celorlate fete care au multa initiativa si intelegere.
Dama si Luminita, si noi botezam tot pe 5 martie. E tot din cauza de nasi, care pot veni doar atunci.
Dama, si Olivia si-a facut program de urlat seara. Ieri si alaltaieri am pus-o pe seama vaccinului, dar se pare ca nu e asta. Febra n-a facut de loc.
Acum va las ca da semne de foame. Intru mai tarziu.
hannen spune:
Fetele va multumim de primire!
Mey Bits,da' aratam a japoneze noi?
Desi mi-am dorit un copil cu ochii asa alungiti si frumosi nu a fost sa fie.Tati nu e japonez.Amira are ochii lui,mari cit cepele,asta mica pe ai mei.Eu am un unchi care din chinez nu ma scoate
Isra a adormit singura,fenomeeen