despre scriitorii de internet
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
Si nu e vorba doar de Plesu.
pana si sotului meu i se pare absolut straniu sa stau atatea ore pe internet....si am inceput sa-i dau dreptate.
si poate ca forumul asta e diferit...prin faptul unic ca la un moment dat a reusit sa aduca fata in fata oamenii...adica singurul lucru care iintr-adevar merita facut pe lumea asta.
nu va socati, eu sunt din aia care considera ca bunatatea e mai importanta ca inteligenta, oamenii mai importanti ca ideile etc. si cu toate astea stau ore in sir pe net in loc sa chem la mine acasa prietenii, nu e o forma de alienare si insingurare?
dependenta asta e extrem de daunatoare, dar ma rog, poate sunt eu mai predispusa la ea, poate am o fire prea influentabila....dar uite cum mi s-au potentat aceste defecte...
si cum zicea gandacelu...suntem pionierii unei noi culturi,ma rog o sa vedem daca termenul de cultura se potriveste....
cred ca aici e f. valabila poevestea aia cu medalia si reversul.
gata,ca a venit familionu si ma cearta ca stau pe net....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
joe spune:
hihihi - la inceput am crezut ca vb de fenomenul blogg! (dupa titlu)
Articolul asta al lui Plesu e destul de vechi - si a aparut - daca imi aduc bine aminte - ca reactie a lui la reactiile cititorilor parca din Evz legate de statuia lui Eminescu din Canada (Montreal parca )
Si eu sunt de acord cu Donia - adica impresia asta mi-a lasat-o articolul la vremea lui - ca e cumva deranjat de cata lume simte nevoia sa isi dea cu parerea!
Si ca sa revin - despre blogg-uri ce credeti totusi? Ca in curand parca vad ca scrie Plesu (pe care sa nu se inteleaga gresit - cred ca il iubesc si mereu mi-l aduc aminte cu fularul lui rosu) - si chiar as fi curioasa in ce cheie va vorbi despre ..."nedisciplinatii" astia de bloggeri!
Sabina spune:
ce-i aia bolgg?
aideti mey,nu ma lasati sa pier inculta
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Oana_B spune:
Sabina, un blog este un fel de jurnal pe internet. Este prescurtarea de la weblog. Sunt site-uri unde deschizi un cont si iti tii acest jurnal, si primesti si feed-back de la cititori...
...cam atat:))
un exemplu:
http://www.blogger.com/start
da si tu cu gogu o cautare, gasesti mai multe informatii despre blog-uri.
te salvai cat de cat? macar pana la mal?
Oana_B
Sabina spune:
oana mersi fain!
iti dai seama ca acu sunt super cultivata, asta era ultimul lucru pe care il mai aveam de aflat
Sabina si Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
...suntem pionierii unei noi culturi,ma rog o sa vedem daca termenul de cultura se potriveste....
cred ca mai degraba utecistii, sau chiar membrii de partid. pionieri au fost altii inaintea noastra, cronologic vorbind si nu altfel. forma de "cultura" este, ca orice "subcultura".
Gandi, stiam mah cu mesajele, doar te tachinam :-)
-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)
Sabina spune:
cre' ca tot pe ganda tre s-o tachinezi si acu , pt.ca ea a zis faza cu pionierii !
si ar mai fi multe de zis da ma opresc aici ca iar ajung la vechea problema cu arta care tre sa se adreseze sau nu trebuie sa se adreseze tuturor etc.......
Sabina si Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Sabina
...suntem pionierii unei noi culturi,ma rog o sa vedem daca termenul de cultura se potriveste....
cred ca mai degraba utecistii, sau chiar membrii de partid.
draga, pentru prima oara in viata mea n-am replica!
quote:
forma de "cultura" este, ca orice "subcultura".
asta cu cultura i-a lu sabina, nu ma bag
quote:
Gandi, stiam mah cu mesajele, doar te tachinam :-)
ia o pauza de cafea... si nu mai ma tachina
tachinarea moarte n-are... ia o pauza de tigare
mey glumeam, nu-i asa ca grozav stiu a tachina si io?!
ai te pup ca mi-a fost dor de matale, soro!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
daca v-a fost cu suparare
iau si io o pauza mare:
ma duc la culcare
totusi sper ca nu v-a fost cu suparare
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
conchita spune:
io n-am nici o suparare,/
daramite pe matale :)
numa ca nu am ce sa mai spun, am citit, am bagat la cap, meditez si pastrez concluziile pentru mine, vrei sa ajung iar pe lista de nesimtite a gicutelor? :))
ma gandeam ca si sentimentul apartenitatii (macar dorinta de) joaca un rol important in scrisul pe net. homo politikonu vrea sa fie si al cetatii virtuale. plesu desconsidera lumea asta sau o situeaza in patologic, confundand-o cu o varianta kitsch a lumii reale. in opinia mea, e diferita, chiar daca pare doar o copie. aici chiar totul e posibil, sanctiuni sau premii reale nu exista. daca gresesti, exista proxy, nu? :))
-----------------------
Nu exista libertate in ignoranta. (manual american)