Fibrom uterin (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

KIM,

...intr-adevar si eu ma gandeam ca luam prea multe,cateva tincturi cand aveam hmoragie si ceai...trebuie sa te decizi la una- doua care are au indicatii pentru fibrom, eventual sani- ca sunt in stransa legatura si regimul de viata"ecologic" ...daca vezi in timp ca nu dau rezultate treci la altele...In general se spune ca tincturile sunt cele mai eficiente, si sunt si mai usor de luat...

Mergi la inceput

Ce fac fetele, au tacut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Arinna...crucea pamantului de care ziceai este... branca-ursului - Heracleum sphondylium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Arinna, n-am disparut, eu am fost cam ocupata zilele astea, cu scoala, si nu numai... sper ca am pus de-un bb...! Tu cum esti, cand mergi la embolizare?

Vreau sa va spun ca in ziua 14 am simtit o durere ca inainte de ciclu, cred ca fost de la ovulatie. Nu stiu daca s-a prins ceva sau nu, in orice caz merg inainte cu tratamentul. Mai nou cand beau ceai de plante sau apa cu extract de zmeur simt fibromul, oare sa aiba asa efect? sper sa-l distruga nu sa-l hraneasca... sau devin paranoica?

Dar ziceti-mi ce sa ma fac cu burtica asta rotunda de la fibrom? si voi o vedeti asa? Nu e mare, daca ma straduiesc sa-mi trag burta arat super ok, dar eu stiu ce stiu, si ma simt umflata. Mai fac miscare, ajuta si asta, dar noroc ca am cu ce sa-mi umplu timpul ca altfel m-as stresa rau de tot...

sa fiti iubite si sa aveti burtici de gravidute

KIM

Mergi la inceput

Ati vazut ce recomanda Livia mai nou contra fibromului? tinctura din aninul alb(alnus incana)- ati incercat?

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40670

-naprasnic(adenofibrom uterin si mamar, chist ovarian (ovare polichistice);
este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare, diverse disfunctii hormonale,actiune reglatoare hormonala deosebita, el avand un efect asemanator progesteronului, balsam pentru tubul digestiv, reduce inflamatiile inactivand focarele de infectie).Pulberea de naprasnic: se macina fin planta uscata, in piua sau cu rasnita electrica,; din pulberea fina rezultata se iau 1 lingurita de trei ori pe zi; planta se tine sub limba vreme de un sfert de ora, dupa care se inghite cu apa.
-muguri de zmeur(rubus-idaeus)(fibrom uterin,chist ovarian,amenoree,metroragie,menoragie,metrita,pilozitate excesiva,iminenta de avort,contra fibromului );
-tinctura din aninul alb(alnus incana)-foarte bun pt.combaterea fibromului uterin

MEDICAMENTE DIN PLANTE:
-golden yacca(max.cat scrie pe cutie)de obicei se ia in functie de varsta(ex.50ani=5cutii)
-cat`s claw sau detox(uncaria tomentosa)-vezi prospectul-ambele sunt pentru combaterea sterilitatii,reglare hormonala,resorbtia chisturilor,tumorilor,nodulilor);
-supozitoare (nu vaginale)cu carpicon.Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19- a zi(2-dim. si seara)
-crema de galbenele pentru masarea vaginala;
-granule(ovule) de argila.Se introduce seara cate o granula de marimea unei alune in vagin dupa masarea vaginului cu crema si se scoate a 2-a zi dimineata,seara repetandu-se procedeul;

KIM

Mergi la inceput

Livia
...stiu ca branca ursului e crucea pamantului, sau laba ursului, am spus mai sus si de aceea am si dat-o acolo, ca sa vada MadaS la ce e buna, se spusese ca e mai mult pentru barbati si eu am aratat ce am gasit despre asta...

Kim

...nu stiam ca ai de invatat, mult succes! De asemenea si in ce tine de bebe...daca nu ramai insarcinata poate trebuie sa faci ceva cu fibromul...spuneai ca medicii de acolo sunt conservatori in ce priveste bb-ul si nu se reped la embolizare - pai nu vad cu ce i-ar dauna...
Ma gandeam sa intrebi si de tratamentele naturiste, daca le poti continu cand o sa fii insarcinata...trebuie sa stii foarte bine cum actioneza fiecare la nivel uterin...
Vai de mine, cum sa hranesti fibromul...cred ca e bine sa te stabilesti totusi la un remediu, doua, naturiste si sa le mentii pe acela...nu sa iei o gramada de plante ca au si ele substante puternice totusi si sa nu inclini balanta in partea cealalta...si banuiesc ca tratamentul trebuie facut mult timp pana a se vedea daca e eficient sau nu...

Am citit undeva ca proteinele hranesc tumorile...poate e o idee buna...

Eu o sa-mi sun medicii luni si o sa aflu cand ma internez...sper sa fie cat mai repede ca altfel nu mai scap de hemoragii...din decembrie o tin asa, mai mult sau mai putin...

si sa fii cat mai repede!

Mergi la inceput

Kim
...am uitat sa spun, pai cum sa nu te simti umflata cu ceva care sta in plus pe uter...n-am inteles cum simti fibromul, local sau daca pui mana pe burta...la mine se simtea daca puneam mana era umflat cand stateam pe spate si il depistam- unul din ele de fapt ca am 3, sau uterul marit in zona aia...cam la o palma sub buric...

Mergi la inceput

Arinna, sunt f scurta ca ma grabesc sa merg in oras
1. merg la scoala, adica la servici (sunt profa)
2. fibromul l-am simtit ca ma inteapa usor (de la zmeur)
3. ma simt umflata nu cand pun mana neaparat ci in general, am ceva burtica
4. medicii de aici nu ma lasa sa fac nici embolizare, nici operatie sa-l scot, ca bb ajuta, dar daca trec 6 luni si nu raman gravida atunci abia pot sa-mi pun problema...
5. mi s-a sugerat sa incerc tratamente naturiste fara sa precizeze ce

KIM

Mergi la inceput

Kim

...eu am auzit ca fibromul creste in timpul sarcinii...parca si Rici zicea daca nu ma insel ca macar a ramas pe loc de la embolizare si nu a mai crescut, ca altfel se marea...oricum tu mergi pe mana medicilor de acolo asa ca stiu ei mai bine care e situatia ta si ce ti se recomanda...
... am luat si eu zmeur (si soc) dar pentru hemoragii...presupun ca fac o vasoconstrictie acolo ca altfel nu s-ar indica si la hemoragii...oricum nu cred sa-ti faca rau iar durerea poate fi o simpla coincidenta...
...si eu am putin in relief abdomenul pentru ca se mareste uterul daca e fibromatos...poate ca al tau e asezat in fata, ca ale mele, cred ca doua din ele ( am trei de fapt)...si atunci se evidentiaza mai tare...

Cat a trecut de cand incerci sa faci bb ?

Mergi la inceput

Arinna draga, cam de 4 luni incerc sa raman gravida si tot de atunci stiu de "mutant", deci au fost luni de stres, dintre care o luna m-am ferit de frica sa nu pun in pericol sarcina, apoi medicii m-au linistit. Cu toate ca tendinta e sa creasca in timpul sarcinii, sunt sanse sa se absoarba pe urma. Daca nu raman gravida, merg la control doar in iulie, si atunci voi hotari care e etapa urmatoare, oricum in august am de gand sa vin in Ro sa ma vada un medic homeopat care a mai tratat cazuri asemanatoare. Dar eu cred ca voi reusi pana in iulie, ma rog zi de zi pentru asta si fac tot ce-mi sta in putinta.
Tu? vrei bb, sau mai intai tb sa scapi de mutanti? cum esti acum, s-a oprit hemoragia?

Multa sanatate la toate fetele si sa mergem inainte

KIM

Mergi la inceput