2ani si 4 luni-gradinita sau bona?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu zic gradinita mai ales daca tu lucrezi acasa. cu bona tot acasa o sa stea si n-ai rezolvat mare lucru.

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

bebetica, Stefan nu e copilul mai nou de la grupa mijlocie de la cresa Tohani? Parca seamana in poze. Inseamna ca e coleg cu Silvia.

Si eu sunt pentru gradi/cresa, daca nu ai o bona foarte de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Sebi a inceput gradinita pe 7 feb.A fost foarte incantat.Chiar am avut probleme ca nu-l puteam lua acasa.Veneam inarmata cu "ursuleti"de la Sugus(ii plac tare mult)si reuseam sa-l imbrac.
A doua saptamana a stat acasa pt.ca a racit, era de asteptat, a fost si foarte frig afara, mai erau si copii raciti pe-acolo, era inevitabil...
A treia sapatamana a reluat la fel de bine.Sunt foarte multumita(mai putin de treaba cu raceala, asta e), a invatat poezii, de fapt diverse versuri din care a facut poezii proprii, cantecele, si multe cuvinte noi. Si parca e mai disciplinat si se mai joaca si singur.Plus ca mananca singur(acasa, mai putin, ca-i da mami...) si bea ceai din cana!
De 8 martie are serbare si are de invatat o strofa zilele astea.E prima lui serbare!Am emotii.Cred ca tot timpul de-acum incolo la evenimente in care participa copiii nostri o sa avem emotii, nu?
Ca tot veni vorba,cum s-au comportat copiii vostri la prima serbare?

mamioana si Sebastian(06.10.2002)

Mergi la inceput