Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain si Giulia e tot in categoria "pana" cu cele 7 kg ale ei, desi mananca tooot foarte bine ... s-o depune in lungime ??? Desi 70 cm nu mi se pare mult.

Am fugit afara in frig

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Mi-au placut pozele cu sarafane si salopete. REAL FUN!!!!!!!!!!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria cum sa nu fie mult 70cm?? pai Patrick are acum 70cm, la 6 luni! este foarte lunguta giulia pentru virtsa ei!
mofurosii astia sa mi-i trimiteti la reciclare sa le arate Patrick cum se maninca!
Andreea, acum nu mai ninge in schimb este foarte vint si viscol afara din oras, asta e si un noroc....ca a venit si barbata-miu mai devreme ca au inchis astia drumurile! oricum azi-noapte a nins de a rupt. si cica mai ninge si in noaptea asta. e cool, o sa raminem inchisi in casa...
Adema lasa-l acum fara nici un aliment nou vreo saptamina, sa se linisteasca si dupa aceea reincepe cu cite un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, exact asa face si Tudor cu maru. Ieri mancam un mar. I-am dat si lui ca se uita lung la mine si a tot lipait la el. Asa ca m-am dus si i l-am ras sperand ca in sfarsit papa si el un fruct. N-a vrut sa ia nici macar o lingurita. Si la noi s-a instalat tot brusc treaba asta. Si ma declar si eu depasita, ca nici eu nu pricep nimic.. Roxi, daca il iei, eu ti-l trimit!

Da ce e luna plina acum? Ca si eu am observat ca e mai nelinistit si nu doarme bine noaptea pe luna plina. La faza asta seamana cu ma-sa care e tare sensibila in sensu asta. El e si nascut pe luna plina.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Am fost cu Andreas la masurat ieri, are un pic sub 11kg si 74 cm. Mi s-a spus ca os a fie si un adult mare, na' ce sa-i fac. Si taica-su e mare.

Ieri am scapat nesupravegheata si i-am cumparat iar o gramada de tzoale de la United Colors of Beneton, aveau 70% reducere. Sunt asa de frumoase, ca m-as imbraca si eu cu ele. Are Andreas tzoale cat pentru alti 3 copii. Am innebunit. Am primit multe, ce-i drept, dar am ajuns cu 23 de perechi de blugi numai ptr 6-9 luni si alte 4-5 salopete. O sa le dam inapoi ca nu mai tine. O sa ajunga mai rau ca mine, si eu sunt penala cu tzoalele.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Daria, o trecem si pe Giulia la "belerini" ...da macar ea a ajuns la 7 kile , poate pana la 7 luni ajungem si noi, eu am cantarit-o ieri si are 6,7 kg, sintem pe drumul cel bun de cand cu laptele la litru!

Mitzule, ai vazut cat de aiurea e ca din senin sa nu mai vrea nimic, io simteam ca cedez nervos (dar nu in fata ei) pentru ca nu pricepeam de ce ieri a vrut ...azi nu mai vrea! acum sint calma si asta e, daca vrea lapte e foarte bine, mai rau era daca nu vroia nici lapte, atunci chiar ma enervam rau de tot

si io o las pe moata la tv si ii place tare mult, uneori nu se uita ca e ocupata cu jucariile dar tv-ul e in functiune tot timpul, daca as sta si fara tv ...macar atat si pentru noi, ca la un cinema nu am cum sa merg, intr-un pub nici vorba, intr-o discoteca nici discutie
in schimb stiu pe cineva care are o fetita de un an jumate si pana acum nu stie ce e ala tv, niciodata nu l-a deschis ziua, numai noaptea dupa ce o culca pe fetita, ei ...ce ziceti???

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Maria mama , sa nu crezi ca-l las sa urmareasca foiletoane - cu toate ca poate asa l-ar starni la vorba ) .. il pun asa un pic cat sa-i distraga atentia cat ma duc sa-i aduc cate ceva ...
cu toate ca sunt convinsa , in ciuda stradaniilor noastre ,ca vor fi copiii televizoarelor si ai calculatoarelor...
asta e !
pup dulce

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he ,he Nicole .. de filme nu se discuta .. dar stirile , stirile mama .. sunt cea mai informata !!!! stiu unde ninge , unde ploua , ce face Mutu , Base & Co , nu am vazut atatea stiri de cand m-am nascut , cate am vazut in perioada asta ...si cu emisiunea lu' Teo ma mai delectez ca-i zapacita rau !!!!
hai pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Simo, si io la fel !!!
cand vine tati acasa ma intreaba ce a mai fost la stiri si incep sa-i povestesc de ala, de ala, vorba ta ...de Mutu mi s-a acrit, astia n-au cu ce sa umple emisiunile si in fiecare zi trebuie sa auzim ce mai face Mutu ...macar de-ar fi ceva de capu lui!
in schimb ai vazut saracu Ghioane e bolnav ...sper sa fie totul bine!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Am luat hotararea sa-mi cumpar lada frigorifica, nu mai merge fara, na, mi s-a pus pata sa-mi portionez pe zile carnuri diferite precum si diferite legume si sa le pregatesc numai sa le bag la cuptor sa pot incepe si eu regimul ala odata. Ca asa azi asa maine mananc numai porcarii.

Iar sunt dusa cu capul de oboseala,nu doarme Danut deloc, parca ii dau Pepsi si ciocolata, nu lapte si legume.

Ce efect poate avea daca mananca prea multa carne oare sa zicem ?

weekend fain sa avem
LIA

Mergi la inceput