Jocul cu celebritati (14)
Raspunsuri - Pagina 7
arboria spune:
Diana
Timur, cunoscut si ca Temur, Taimur, Timur Lenk, Timur i Leng, Tamerlane, Tamburlaine sau Taimur-e-Lang
Julia
DianaR spune:
Singurul actor de culoare premiat cu 2 premii Oscar, a mai inregistrat inca o premiera in istoria oscarurilor, care a fost aceasta?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
arboria spune:
Denzel Washington
in afara de faptul ca a castigat de 2 ori, a fost si primul actor de culoare care a castigat acest premiu
Glory (1989)
Training Day (2001)- aici a fost cel mai des nominalizat actor de culoare (de 5 ori)
Julia
DianaR spune:
, facu-i buba, eu ma refeream la Sidney Poitier care a luat primul premiu Oscar pentru rol principal masculin al unui actor de culoare si in acelasi an cu Denzel washington premiu Oscar pentru intrega cariera.
Arboria,
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
arboria spune:
si Sidney rulz
tot de Oscar:
singurul actor care a castigat vreodata 2 premii Oscar pentru acelasi rol
Julia
onutza spune:
Eu stiu de 2 actori care au luat Oscarul pentru acelasi rol : de niro si marlon brando pentru Don Corleone in nasul
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
onutza spune:
Ahaaaaaaaaa ...gugalit si gasit :
Harold Russell
Russell is the only actor to win two oscars for the same role, one for the best supporting actor and a special one for being an inspiration to his fellow veterans.
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
aysha spune:
Onutzule? Iar esti la scirbici?
Deblochezi aici sau continuam?
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
motanik spune:
Continui eu!
In 1897 apar primele productii poetice ale acestui scriitor sub pseudonimul Nirvan.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani