Jocul cu cartea (14)
Raspunsuri - Pagina 5
descintec spune:
quote:
Originally posted by descintec
o dragoste patologica, de cartita oarba. el era pictor. ea sotie de orb. o omoara.
va rog sa ma scuzati, problema tehnica, n-am avut net cateva zile Era Tunelul, Sabato :)
_
Sapte dintr-o lovitura!
buli spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by descintec
o dragoste patologica, de cartita oarba. el era pictor. ea sotie de orb. o omoara.
_
Sapte dintr-o lovitura!
va rog sa ma scuzati, problema tehnica, n-am avut net cateva zile Era Tunelul, Sabato :)
_
Sapte dintr-o lovitura!
pfii ... culmea e ca am citit-o, dar nu mi-am amintit deloc. adevarul e ca nu prea mi-a placut. poate de aia
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
iren spune:
Americani intr-un lagar japonez.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Kehleyr spune:
Changi, James Clavell?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
iren spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Changi, James Clavell?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
Cooorect!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Kehleyr spune:
Ea traieste viata altei femei si iubeste sotzul altei femei.
hi hi... mi-e si rusine sa recunosc ca am citit cartea asta la vremea ei si mi-a si placut
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by bombi
de ce carte poate sa-ti fie rusine, Dana? Ceva Sandra Brown?
Hehe.. ai citit-o si tu?
bombi spune:
nu cred, ca la alea maxim 2-3 pe care le-am citit, e prea mare coincidenta
ba sa stii ca suna cunoscut. nu cumva protogonista ii ea locul sora-si (?) care vrea sa-i faca o surpriza sotului ei cu o operatie de marire a sinilor?