Jocul cu cartea (14)
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
Ba da, Lena
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
Ea retraieste amintirile copilariei din prisma unui emigrant cu idei de stanga tocmai in tzara careia ii datoreaza in viziunea ei statutul de emigranta...parfumul locurilor natale o urmareste peste tot, ca si vinul renumit al tzarii ei!
bombi spune:
quote:
Originally posted by lena
sorry mea culpa, toate la un loc , de-abia acum am reusit sa vad si ioregulamentul...trebe sa dau un indiciu, right?
Scriitoarea este din Chile si este printre cele mai faimoase la ora actuala...a mai scris si Casa Spiritelor
Lena
Sabrina spune:
Fiica Norocului de Isabel Allende??
Nu am citit inca cartea, am citit doar Casa Spiritelor. Stiu ca a mai scris si Portret in sepia. Din pacate, inca nu am reusit sa citesc cele doua carti, dar sper sa o fac cat de curand.
lena spune:
Sabrina e Isabel Allende, right , nu stiu cum au tradus-o in romaneste, dar in engleza e My invented country...deci tu urmezi sa pui o intrebare.
Numai bine
Lena si Freya
Sabrina spune:
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe aici. Si vad ca subiectul a cazut in uitare.
Tocmai am terminat de citit o carte superba, cel putin asa mi se pare mie.
Se pare ca dintr-o data toate merg prost ptr tanarul nostru erou: si-a dat demisia, nu are serviciu, i-a disparut pisica, si in plus l-a parasit si sotia. El incerca sa desluseasca cauzele acestor nenorociri, meditand pe fundul unei fantani.