Copilasi de iunie-iulie 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 3
nicol74 spune:
nu scapati niciunde ... e de bine, cam toti fac la fel acum !
(sau nu stiu da' pe mine ma cearta mama si Natalia, ele zic sa o mai
las in pace cand se matzaie ca in curand nu o sa mai stea cu nimeni, e posibil ? ). Unde-i Madishor sa ne mai sfatuiasca, Maria ?
hai sa va zic una. Las pe Teo la dvd (colt alb, apropos ne mai plac: pisicile aristocrate si cartea junglei) si zic hai sa fac si eu un dus ! cu usa deschisa of course ... cand nu a mai auzit apa vine zambind in usa si se uita la mine eu incep sa strig disperata, pleaca de aici, te uzi, bla, bla si copilul pleaca si se intoarce razand cu hainele mele din camera pachet !
Dana acum pleci in februarie, cu Stefania ?!
Cornelia si eu zic sa o lasi cu bunicii, si eu sunt pentru ca copii sa plece cat mai mult de acasa, ce-as mai trimite-o si eu, da' nu vrea, de soacra mea nu se lipeste de loc, nu stiu de ce, ca se straduieste saraca ... pe cumnata mea insa o place mult, o mai las cand poate ea. Fimea nu prea iubeste persoanele mai in varsta, e cam zgipturoaica la faze din astea, chiar si mama incepe sa-i intre din ce in ce mai greu in gratii !
Amik eu cred ca tb. sa - i faci acum hiberix-ul, Teo l-a facut pe 07.01.04 (6 luni) si acum pe 26.01.05 (1 an si 6luni), acesta a fost ultimul. Mai urmeaza optional AHA (hepatita) la noi pe schema 1.7 luni apoi 2.2 luni. Si un DTP obligatoriu pe la 2.5 ani. Ti-am raspuns pt. ca pare la fel cu schema noastra dar suna doctorul te rog !
Crisa, Carmen gata nu mai e cale de intoarcere !
pupici,
nicol
Andra_ spune:
Buna fetele,
vad ca v-am indus in eroare cu cartea mea, ca bag de seama ca ramolismentul isi spune cuvintul la mine si nici macar n-am scuze de 30 ani , adicatelea am spus si la birou de carte si aici, dar pe forum am uitat sa precizez c-am luat-o eu pe ultima, ca am intrebat gindindu-ma ca voi mai gasi amatoare. Sorry!
Pot insa sa va mai recomand si Aventurile lui Azorica, ed.Flamingo GD, asta se gaseste la Diverta; e fr. frumos desenata/colorata, cu aventurile catelului prin curte cu diverse alte animalute, are la inceput desenata casa cu toate acareturile (fintina, staul, casa de porumbei, cuibul berzei pe horn, etc.) si la final aceeasi casa iarna, cu toate cele acoperite de zapada, salcia golasa - mie mi-a placut mult ca pot sa-i arat lui Luca ce si cum e cu anotimpurile. In rest faceti abstractie de faptul ca scrie ca Azorica e un catel roscat, iar el e desenat alb cu ceva roscat pe la urechi... Si promit solemn ca daca mai gasesc pe undeva Tepisor si Rostogol sau cartea Animalele tot de la Ed. Crisan, cumpar tot stocul, ca merita, sa vi-l vind voua la suprapret
gata, fug sa-mi recuperez si eu copilul acasa dupa ce l-am lasat luni dimineata la bunici.
pup u,
Andra
Luca Pitu
bibi spune:
Ca sa vezi cum functioneaza chestiile aste cu telepatia si alte paranormale...N-am murit, iata-ma.
Am lipsit vreme de cam 12 chestii (ca nu stiu cum se numesc)sa le zicem capitole.
Cu toata bunavointa din lume si cu la fel de multa parere de rau n-am cum sa recuperez...mi-ar trebui cam 4 zile de forum a cate 4-5 ore asa ca mai bine recuperez din mers.
Ce-am inteles din prima pagina:
- in campul muncii si corespunzator zapaucite de cap - 3 bucati;
- un barosan de 16 kg. Trebuie sa: 1. Vad poze cu impricinatul ca sa nu-mi mai omor creierii in exercitii de imaginatie, si 2. Trebuie sa-l urc pe David pe cantar, nu de alta, dar spiritul competitiv din mine n-a murit si daca am fost fruntea sau ma rog, aproape fruntea la dinti si mers in picioare, n-o sa ne dam batuti nici cu kilogramele.
- se pune de o noua intalnire. E clar ca vin si eu. De data asta fara sot si alte rubedenii.
- boala mare cu pozele astea imprastiae nu numai la doritori ci si la inoportunati. ( Azi aratam de zor poze cu David intr-o sala de judecata la toata banca de avocati)
- samariteanul grupului : Andra, mereu pe faza si la datorie cu o vorba buna si un sfat intelept!
era evident ca nu apuc sa duc o idee pana la capat, dar.... si maine e o zi!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
crisotexa spune:
A doua zi de munca si deja astept sa vina weekendul. E clar ca m-am acomodat . Fetelor, nu disperati cu ideile ca ce naspa e sa te intorci la munca. E ca o gripa, atata tot!!!
Bibi, bine soro ca ai mai dat si tu un semn de viata. Pai noua ne era tare dor de tine si credeam ca ne-ai sedus si abandonat. Vad ca totusi ne iubesti .
revin
AdynaB spune:
Salut fetele,
ce fain ca iar va intilniti!
La noi e tot cum stiti,numai ca fimea de la un timp,m-a pus sa-i mut olita la buda pt. ca m-a vazut pe mine ca fac acolo si ea vrea!(deh...facem stereo)
Zapada e din plin,si deja am zis ca ,gata,ar ajunge,e destula.
DOINNA,si la mine vine mama asta seara,dar nu pt. 6 luni(as vrea io)
Fetele,va rog frumos sa-mi motivati absentele,dar daca e mama aici n-o sa mai intru,vreau sa stau cu ea cit de mult se poate!
Va pup
Adyna si Selina bambina
carmenutza spune:
hai sa va zic ultima isprava a lui fie-mea....
ajung acasa pe la 18.30..soacra-mea imi spune ca Maya nu a catadicsit sa doarma toata ziua..buuuunnn..ma duc sa o culc la ea in camera..adoarme intr-un final...eu ma retrag la bucatarie..unde palavragim...taca, taca..si uita asa trec vreo 2 ore, ..imi zic sa bag un ochi in camera copilului, pe care il lasasem in patutul lui dormind -patut tarc, retineti-..deci inalt..si... o gasesc dormind pe canapea...camera rascolita de jucarii..si ea dormind maiestuos in mijlocul canapelei....am intepenit...habar-n-am ce a facut, cum a facut..s-a jucat.., ce s-a intamplat?..no ideea
Am crezut ca am halucinatii..basca ca deja era intuneric bine in camera...
Dupa ce ne revenim cu totii, ca am trezit-o si pe ea cu panica mea si cu lumina aprinsa imediat......catadicseste si donsoara sa se exprime...."pat-cazi -buf-nani-oca"...intelegeti voi....si nu numai atat da' ne-a si demonstrat practic de vreo 4-5 ori cum a facut....ridica piciorul sus pe patutul ei...se ridica in maini..hop si celalat picior...si isi da drumul jos...culmea este ca se tine cu mainile de pat pana ii ajung picioarele jos...
dupa isprava de saptamana trecuta cand mi-a scos priza din perete nu o vad prea bine pe soacra-mea...
noi am ajuns la perioada de ce-ului????cred ca o sa fie taaaaare lunga...
ii spun cazi Maya..si ea candid "de ce?"..culca-te Maya.."de ce' si exemplele pot continua
intrebarea copilariei mele era "de ce stau casele afara??
nici pana azi n-am aflat....
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
martta spune:
Fetelor,
sunt pe fuga, dar am intrat sa va dau si voua vestea.
Sunt insarcinata in 4 saptamani!
Marta & Vlad(13.06.03)
Andra_ spune:
Buna fetele,
na, din ciclul "gind la gind cu bucurie": felicitari Marta! De ce gind la gind?! Pai tocmai am trecut prin Cocor sa-mi iau una-alta de dimineata si am dat de raionul cu haine de gravide, care pe vremea graviditatii mele avea numai porcarii si alea scumpe, iar acum au niste hainute haioase, blugi din aia speciali fr. misto, bluzite etc., nu era deschis m-am uitat doar in fuga, si ma gindeam ca nu e nici una din fetele din Bucuresti gravida sa-l mai viziteze, exceptie Romana care banui ca are deja stocuri de haine dat fiind ca in ultimii ani fuse mai mult
Bibi - bine c-ai dat tu un semn, ca azi ma pregateam sa te sun sa te anunt din timp, nu ca nu ne-ar fi placut compania lui Gelutu data trecuta, dar te vrem si ptr noi macar o seara la citeva luni.
Carmenutza - bravos ptr Maya, ai vazut ca se poate, exercitiul asta l-a practicat si Luca acum citeva luni cind ma apucase pe mine reeducarea copilului care trebuia musai sa doarma in patul lui toata noaptea, doar ca dupa 2 saptamini de lupte am cedat invinsa din prima noastra confruntare serioasa. Bag de seama acum ca totusi copilul are gena intelectuala pe-acolo pe undeva, ca de dimineata ne ia cu "titim" (citim) si ne intelegem mai bine daca discutam o problema spinoasa (gen "nu-ti mai roade miinile" sau "si Chit face nani") chiar in contradictoriu, decit daca il oblig in stilul "ca asa zic eu!", pe scurt ne intelegem cu vorba mai bine decit cu
pup u,
Andra
Luca Pitu
Magdone spune:
Buna dimineata!
Hai ca azi sunt putin mai libera si am timp sa scriu.
Moaaama Martta felicitari si sarcina usoara, se ingroasa gluma , cred ca o sa ramanem in minoritate fata de fetele insarcinate
hai sa ma trec si eu pe lista ca nu se poate sa lipsesc:
1. Carmenutza
2. Magda
3. Dana
4. Crisa
5. Andra
6. Madic
7. Mihaela
8. Gio
9. Magdone
hai fetelor ca va obisnuiti voi la servici, peste vreo 2 sapt o sa vi se para ca lucrati de cand lumea...
Bychi sa stii ca varianta cu luatul in carca cand gatesc n-am incercat-o, dar merita, ca nici eu nu mai stiu cum sa ma descurc cu el invartindu-se printre picioarele mele, mai frate si are dom'le o pasiune pentru cratiti si oale, ceva de speriat, a venit taica-su si i-a adus niste jucarii super faine, dar ce cat credeti ca s-a jucat cu ele, 10 min maxim, dupa aia a venit iar dupa mine sa scoata oalele din dulap.
Si acum sa deschid capitolul venit vecini la usa sa se planga de galagie facuta de copil:
de vreo cateva zile, nu apuca bine Razvan sa tranteasca cate o jucarie, ca pac lovituri in teava, insistente.
Azi asa, maine asa, vorbesc cu bona, zic "aveti grija sa nu mai tranteasca asa copilul ca uite astia au innebunit bat in teava, bla, bla", bona zice Ok, aseara cand am venit acasa, imi da raportul, ca ea n-a avut ce sa faca decat sa ascunda jucariile, ca n-are cum sa oblige copilul sa nu le mai tranteasca. Adevarul ca le si tranteste frate de le sar capacele, eu nu stiu cum mai rezista, in fine...si aseara pac suna la usa vecinul, eu ma uit pe vizor, ce sa fac ii dau drumul si ala incepe ca "doamna da' ce se intampla, ca nu se poate asa ceva, ca noi intelegem ca e copil dar trebuie si el strunit, ca a venit vecinul de la 6 sa se planga la noi de zgomot (eu stau la 8), samd", eu, in gandul meu, hai dom'ne chiar asa sa se auda de la 6, il invit in casa sa se uite unde se joaca copilul sa vada ce si cum ii explic ca asa e la varsta asta, ca inca nu inteleg anumite chestii si tot asa. In timpul asta Razvan statea si se uita asa incruntat la el si deodata isi tuguie buzele si scoate asa un "BA" tare si apasat, el care nu vorbeste mai nimic, de am murit de ras si dupa aia in timp ce vecinul tot vorbea acolo, Razvan zicea si el da-da incontinuu.
In fine a plecat, dar eu nu inteleg o chestie chiar nu au ce face oamenii astia de stau cu mana pe teava, ca si eu mai aud de sus ca e o fetita de vreo 5 ani cum alearga prin casa si tranteste, dar nu m-apuc acum sa bat in teava pt orice fleac si plus de asta nici nu am timp sa ascult chestiile astea, in afara de manelele de rigoare care se aud fara a face vreun efort
Hai ca m-am intins cat o zi de post.
v-am pupat si abia astept sa ne vedem.
PS. pe poze tot n-am apucat sa ma uit, dar sunt convinsa ca sunt superbe
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Felicitari Martta! Sarcina usoara si bb sanatos! vad ca nu ati glumit la inceputul anului cu bb2.
Andra, cum incep eu mai greu ziua, mi-a luat ceva timp sa pricep ce-i cu "gand la gand..." . Ma intrebam, o avea si Andra vreo noutate, dar care-i treaba cu gandul .
Bibi, bine ai revenit, ca ti s-a dus doru' pe aici.
Crisa, Carmenutza, hai ca prima zi a fost mai grea .
Despre Maria si plecatul cu bunicii: pai ce ziceti voi este f. rational. Parca si eu gandeam asa, dar nu mai stiu... M-am zapacit cam tare. Am descoperit "sursa" neincrederii: imi e frica s ao las cu masina cu altcineva. Pana la vara poate imi trece, dar acum imi da o stare de nemultumire.
Va pupam
Cornelia (26 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)