Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, iti multumim din suflet pentru petrecere. Sa iti traiasca Moti si sa aiba parte de iubire si noroc! Multumesc mult si pentru film si raman datoare cu...ceva. Vad eu!

Adriana, imi cer scuze ca am plecat asa precipitat si nu-am salutat. Nici nu te-am vazut in sala cand ne-am luat la revedere.

Imi cer scuze tuturor celor pe care nu i-am mai vazut la plecare. Alex se burzuluise rau si era prea tarziu pentru ea. Asa ca intrasem si eu in priza. Va pup dulce si inca o data va rog sa ma iertati daca am fost nepoliticoasa.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am venit de la intalnire!!! A fost super!! Mai vrem asa intalniri!!
Adina, multumim mult!! Scuze ca acolo nu ti-am zis . Mi-am dat seama pe scari cand plecam.
Si noi am primit un cadou f. frumos de la Gazi si Amalia!! Multumim, Ioana, lui Albert ii place tare mult!!
Toti copiii au fost incantati, sa fi vazut ce era acolo de jucarii, copii si ambalaje . Numai copii frumosi si cuminti, o sa vedeti din poze!! Si taticii care faceau intruna poze!!
Am pus cateva poze, mai pun si maine.
Mie poza de grup nu mi-a iesit prea bine, poate puneti voi una mai reusita!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Anca ce frumusel este Mati al tau !!! Sa iti traiasca !!

Anita sanatate rachellei si sa se faca bine repede .

Multumim Oliviei ptr cadou - a fost piesa de rezistenta a serii atat ptr Matei cat si ptr Andrei.. ca s-au batut pe el si mai multe nu .

Noi ne-am simtit tare bine sa cunoastem noi mamici cu familiile lor, sa socializam cu "vechile" mamici si sa fim cu totii adunati intr-un loc.

Ioana multumim ptr decoratii - deja le-am pus, le vedeti maine.

Trebuie sa fug la cu Andrei asa ca...pe maine .

- de la Andrei

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

La multi ani, Amalia!!
Gazi, sa-ti traiasca fata multi ani si buni, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata implinita!!!

Anca felicitari lui Matei! Mare bucurie ti-a facut azi! Da-i multi si din partea noastra!!

Anita, multa sanatate Rachelei!!!

Claudia
, insanatosire grabnica lui Dragos!!!

Ioana, Adriana, va multumesc din toata inima ca m-ati sunat de la petrecere! Astfel am putut sa particip si eu putin la bucuria voastra si a copiilor 'nostri'.

Emilly, iata pentru ce am atras atentia asupra necesitatii aflarii tuturor datelor inainte de inceperea administrarii fluorului:
Cind "i-am facut rost" Ericai de un pediatru, -e o ea, de fapt- avea micuta mea doua luni. Doctorita mi-a recomandat administrarea de fluor, mi-a spus ca vom urma tratamentul pina la 18 ani, cu o intrerupere la douazecisiceva de luni si cam atit. Eram entuziasmata de ideea ca fiica-mea va fi protejata impotriva cariilor si am pus in practica imediat ceea ce mi s-a recomandat. Peste citeva luni, insa, am citit intr-o revista un articol de unde aflam ca treaba cu fluorul e destul de controversata (cind voi gasi revista o sa-ti scriu mai multe despre asta), ca, mai exista si o boala numita fluoroza (daca nu gresesc), ca nu e bine deloc sa uiti in vreo zi sa-i dai copilului pastiluta (io am mai uitat in perioada de inceput), ca si virsta la care se incepe trebusoara asta e importanta, nu poti sa te apuci de ea oricind iti vine. Si atunci m-am gindit ca ar fi fost foarte bine daca stiam toate lucrurile astea inca de la inceput. Nu stiu daca as fi procedat altfel dar, dupa parerea unora dintre medici, imi pot expune copilul la riscuri, nu am numai avantaje de pe urma tratamentului cu pricina. Si, odata inceput tratamentul, nu te poti opri, ca se duc dintii puiului la vale.
"de-aia zic deci prin urmare/ vorba mare", ca e bine ca mama sa stie toate amanuntele inainte de a incepe sa-i dea fluor copilasului, ca sa faca alegerea in cunostinta de cauza.
Si aici niste discutii pe forumul nostru despre subiect (gasesti acolo trimiteri si la alte dezbateri pe aceeasi tema): http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29906.

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Multumim pentru urari. Speram sa ne facem repede bine.
Anca, Matei e un scump.

Am mai pus si noi ceva fotografii in albumul din februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara! Va multumim din suflet pt urari! Noi pur si simplu n-am reusit sa mai intram pe DC! De ex ieri, am incercat de vreo 7 ori sa intru, dar tot de atatea ori, n-am avut sorti de izbanda....
Am atatea sa va povestesc, ca nici nu stiu daca as reusi sa scriu tot intr-o ora, asa ca ma resemnez... Sunt foarte obosita pt ca la noi a fost si inca mai urmeaza petrecere maaaare! Vineri am avut musafiri, azi am avut musafiri ...si maine tot asa! In fiecare zi cate un tort si masa corespunzatoare (aperitiv, 2feluri de mancare, desert+tort), desi n-am avut prea mult timp disponibil pt pregatiri, caci tocmai acum sunt aglomerata si la munca... Doua tortulete le-am cumparat de la laborator, iar pe al treilea l-am preparat eu. Partea mai proasta este ca azi trebuia sa se intample taierea motului, dar nasii si socrii mei n-au reusit sa ajunga la Constanta, de la Mangalia, din cauza vremii nefavorabile. Iar maine vor veni pe langa nasi (speram noi!), familia extinsa... si colegii de serviciu ai sotului. Nu stiu unde o sa incapa toti in casa, dar e clar ca va fi maaaare petrecere si maine!

mav

Mergi la inceput

Am facut multe, multe poze si probabil ca voi pune cateva de abia saptamana viitoare, cand voi putea sa mai respir si eu....
Toate bune si frumoase, cand, dintr-o data.....in seara asta, Sebițu nostru a alunecat pe gresie....si a cazut cu capsorul drept pe cantul tocului usii de la bucatarie..... Eu eram cu tortul in mână, am intepenit cand am auzit bufnitura si am vazut patania.... S-a lovit la arcada... si umflatura cobora repede spre ochișor....Noroc ca mai era cu mine in bucatarie o prietena (mamică de doi copilasi) si a infruntat ea situatia, ca eu tremuram cu totul.... In fine, Sebi nu si-a spart capul, ne-am ales in schimb cu un cucui de toata frumusetea, desi am pus imediat la locul cu pricina ceva rece, iar apoi am aplicat Lioton gel, la sfatul dr (nu stiam daca este cazul sa mergem sau nu la spital, asa ca am dat telefon). Ce sa va zic.... Sperietura mare.... si bine-nteles....s-a spart petrecerea, dar maine o luam de la capat, ca a ramas copilu cu moțul netăiat

Cat despre spalatul pe cap (l-am spalat chiar si in seara asta, dupa ce a dobandit cucuiul), noi folosim dușul/uscatorul de par cu succes! Băiețelul nostru este taaaare curajos!

Am citit ca multi copilași sunt bolnăviori zilele acestea.... si-mi pare rău.... Le urez multă și cât mai grabnică, SĂNĂTATE!!!!!!!

mav

Mergi la inceput

-----pentru copilași:
LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI, NOROCOȘI ȘI FERICIȚI!!!!!
ANDREEA TEODORA (2 feb)
AMALIA (5 feb)
IULIA ELENI (6 feb)
ERICA (6 feb)
MATEI DANIEL (6 feb)
PHILIP (6 feb)
DINU (6 feb)
-----pentru parinți:
SĂ VA ADUCĂ PRINȚESELE ȘI PRINȚIȘORII VOSTRI NUMAI BUCURII, IAR VOI SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI, SĂ-I PUTEȚI CREȘTE AȘA CUM VĂ DORIȚI!!!!

De abia asteptăm să vedem pozele de la petrecerea voastră!

Vic & Sebi(1 anișor și o zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pentru ca in Romania deja este trecut de 12, deci practic este 6 Februarie pot spune

La Multi Ani Iulia Eleni, Erica, Matei Daniel, Phillip Damian si Dinu

Sa aveti o viata frumoasa, plina de realizari, sanatosi sa fiti mereu si bucurie pentru parintii vostri

Mi-amintesc de acum 1 an..pe timpul acesta..Mergeam la nani(la 12) si am simtit prima durere acuta in burtica.Am crezut ca bebe s-a trezit si se intinde.La 3:26 m-am trezit pentru a merge la toaleta si asa a inceput distractia.Phillip a venit pe lume la ora 6:26(deci am avut un travaliu scurt si relativ usor), a fost sanatos si este, m-a implinit si pur si simplu mi-a schimbat viata.Nu imi vine sa cred ca deja a trecut un an, ca m-am putut bucura de el, ca i-am fost alaturi atunci cand a zambit prima oara, cand a intins manutele sa ma atinga, cand a spus pentru prima oara 'Mama'(1 August 2004),cand a stat in fundulet nesprijinit (4 Septembrie 2004), cand i-a iesit primul dintisor(17 Octombrie 2004), cand a facut primii pasi tinut de mana (10 Decembrie 2004) si primii pasi singurel(2 Februarie 2005). Il iubesc cum n-am putut crede ca voi iubi vreodata un barbat, e parte din sufletul meu si sper sa-i fiu alaturi toata viata.Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asa o minune, pentru un asa inger de copil.La Multi Ani dragul mamii

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am vazut pozicile de la intalnire, astept mai multe ca sa va mai vad si ..ce mari s-au facut copilasii(deja) nostri!.

Am fost la petrecerea Andreei si ne-am ales cu o alergie.Cum eu mancam si el pofteste i-am dat nou lamaie(oai ce-a lins la ea) si ridiche.M-am dus sa ii schimb pampersul si era plin de bube la gura si pete rosii, si vai de mine.I-am dat repede cu fenistil, jumatate de pastila de Claritine..si in 2 ore si-a revenit cat de cat.Se pare ca ma mosteneste ca numai eu fac alergii de-astea tampite.Mi-e cam frica...ce-o sa fie de-acum inainte.
Fug la nani si astept maine pozicile de la intalnire(restul pozelor, bineinteles).

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput